Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü’ne Aydın Polat Atandı

Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü görevine Aydın Polat atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü’ne Aydın Polat Atandı

Elazığ’da uzun bir süredir vekaleten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini yürüten Ali Sait Çeçen yerine atama yapıldı.

İl Müdürü Ali Sait Çeçen’in yerine Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat atandı.

AYDIN POLAT KİMDİR?

1968 yılında Palu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bingöl’de tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun oldu. Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu’nda Sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.

1995-2007 yılları arasında Bingöl 100. Yıl ilköğretim okulunda İngilizce ve rehber öğretmenliği, Bingöl Karaelmas ilköğretim okulu, Bingöl T.B.M.M. Fen lisesi, Mersin Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Lisesinde Rehber öğretmen ve Bingöl Rehberlik ve Araştırma Merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

2007 yılından itibaren sırasıyla Bingöl Milletvekilli Sayın Cevdet Yılmaz’ın Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı dönemlerinde danışman olarak çalıştı. 2009-2018 yılları arasında Devlet Planlama Teşkilatında Müsteşarlık Müşaviri, Kalkınma Bakanlığında Müşavir ve Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 31 Ağustos 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına Araştırmacı olarak atandı.

Birçok önemli seminer, kurs ve komisyon çalışmalarına katıldı. Ayrıca, Ankara Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevlerinde bulunan İl Müdürümüz, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

16 Kasım 2020 tarihinde Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Polat evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137