Mahalli idareler seçimlerine 28 gün kala AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Alacakaya, Maden ve Sivrice ilçelerinde seçim koordinasyon merkezi açtı.

AK Parti tarafından Alacakaya ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışına AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

YAŞLI: HİZMETİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Alacakaya Belediye Başkanı ve başkan adayı Başaran Yaşlı, görev yaptığı süre boyunca ilçeye en iyi hizmetleri yaptıklarını belirterek, “Önümüzdeki dönemde teveccühlerinizle seçilirsek, hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Vizyonumuz belli. İlçemizin daha yaşanılabilir, sizlerin de malumunuz bizlerinde eksiklikleri mevcuttur. Ama eksikliklerimizi en asgariye indireceğimize sizlerin huzurunda söz veriyoruz. İlkemiz belli. Durmak yok yola devam diyoruz. Sözlerimizle değil icraatlerimizle ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışımızı insana hizmet odaklı, sosyal belediyecilik vizyonunu harmanlayarak Alacakaya’ya birbirinden değerli projeleri de kazandırmaya devam edeceğiz”dedi.

GÜRGÖZE: YENİ DÖNEMDE DE SADECE SEÇMENİZ DEĞİL, GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SEÇMELİSİNİZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, yerel yönetimlerde iktidarın desteğinin olmasıyla çok daha iyi hizmetlerin yapıldığını vurgulayarak, “AK Parti iktidarının desteği, iktidarın gücü belediyenin arkasında olduğu zaman, çok daha hizmetlerin, çok daha güçlü hizmetlerin yapıldığına sizler yakinen şahitlik etmiş bir ilçesiniz. Bu yeni dönemde de sadece seçmeniz değil, güçlü bir şekilde seçmelisiniz. Alacakaya’da AK Partili belediye başkanımızın devam etmesi durumunda bu 5 yıllık süre içerisinde genç bir kardeşimizdi, şimdi olgunlaştı. Belediyeciliği çok daha iyi öğrendi, çok daha bilgi ve tecrübe sahibi oldu. AK Parti’nin desteği ve gücü ile bu yeni dönemde sizlere daha güçlü hizmetlerde bulunacaktır. Bizler başkanımızın taahhüt edeceği bütün sözlerin ve projelerin arkasında olduğumuzu bütün Alacakayalı hemşehrilerimizin arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz” diye kaydetti.

DEMİRBAĞ: CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE ETMENİZİN GAYRETİNDE OLMANIZI İSTİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bu seçimlerde AK Parti’nin ciddi bir sıkıntı ile çıkmasını bekleyerek akabinde de ülkeyi kaosa sokma hevesi içinde olanlar var, bunların uzantısı olan dış güçler var. Dolayısıyla bu seçimi mahalli seçim olmakla birlikte her ne kadar, bir genel seçim havasında seyretmesini veya cumhurbaşkanımızın mitinglerinde bunu ısrarla kullanmasının amacı, gayesi bu. Her zaman olduğu gibi Alacakaya’mızdan da çok yüksek bir oy almak suretiyle Cumhurbaşkanımıza onun geldiği zaman ve seçim sonrasında sonuçlar açıklandığında bütün Elazığ, il belediyesi dahil 20 belediyeyi Cumhurbaşkanımıza hediye etmenizin gayretinde olmanızı istiyorum ben” açıklamalarında bulundu.

AĞAR: BENİM İÇİN BİR İNSANIN KİMLİĞİNDE ELAZIĞ YAZMASI ÖNEMLİDİR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Zülfü Ağar, “Bizim her seçimde o seçime yönelik, ülkenin gelinmesine, çağın gelişmesine yönelik projelerimiz oluyor. Fakat diğer muhalefet partilerinin genelde projeleri bizim partimize ve bizim liderimizin aleyhine konuşmak oluyor. Tabi bu artık bütün seçmenleri de bezdirmiş durumda. İnsanlar artık kendilerine hizmet ve ileride alacakları hizmetlerini ipuçlarını görmek istiyor. Bu diğer partilerde mümkün değil. Biliyorsunuz bizim partimizin bir sloganı var, bende onu çok seviyorum, onlar konuşur AK Parti yapar. Dediğimiz gibi Alacakaya’da bizlerin, hepimizin kardeşçe yaşadığı, hiçbirimizin ilçe ayrımı yapmadığı, ben merkezden bir kardeşinizim. Benim samimiyetime güvendiğinizi biliyorum. Benim için orası burası fark etmez. Benim için bir insanın kimliğinde Elazığ yazması önemlidir” ifadelerini kullandı.

BALIK: SİZ BİZDEN BAŞARILI BİR BAŞKAN İSTEDİNİZ BİZ SİZE BAŞARAN YAŞLI’YI VERDİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık’ta, “Siz bizden başarılı bir başkan istediniz biz size Başaran Yaşlı’yı verdik. Siz bize hizmet edecek bir insana ihtiyacımız var dediniz, biz size gencecik, dinamik bir belediye başkanı gönderdik. İnşallah hem merkezde Şahin Şerifoğlu kardeşimizin seçilmesiyle hem de ilçemizde Başaran Yaşlı kardeşimizin seçilmesiyle onlar iki AK dava arkadaşı, iki yol arkadaşı biri ilinde biri ilçesinde birbirlerine destek olarak ilçelerimize ve ilimize hizmet verecekler” dedi.

Konuşmaların ardından Alacakya SKM’nin açılışı yapıldı.

AK Parti Milletvekilleri, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Maden İlçesi oldu.

AK Parti Maden İlçe Başkanı Mahmut Demir, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi vererek, “İlk önce Elazığ Belediye Başkan Adayımız Şahin Şerifoğulları’na, Elazığ merkezde oyları bulunan bütün arkadaşlarımızın parti gözetmeksizin desteğini istiyoruz. bu dava uğrunda gecesini gündüzüne katan değerli belediye başkan adayımız Ersin Tolan’a desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerinde bulunarak destek istedi.

TOLAN: KONUT İHTİYACIMIZI KARŞILAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan, maden ilçesinin sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını belirterek, “Biz seçimden 3 gün sonra gelmedik. Yola 45 gün önce çıktık ve daha 15 günlük bir saha çalışmamızla Maden’in AK Belediyeciliğe kavuşacağını buradan da görüyoruz. Maden için düşündüğümüz şeyler kesinlikle diğer adaylarımızın, bakın diğer adaylarımızın yaptığı gibi broşür broşür dağıtarak burayı İstanbul Başakşehir’e benzeteceğiz diye bir şey yok. konut ihtiyacımız var bunu hepimiz biliyoruz. Konut ihtiyacımızı karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

GÜRGÖZE: ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE EN AZ 10 YIL KADAR HİZMET YAPACAK

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçimlerde AK Parti’nin Maden’de kazanacağını belirterek, ilçenin AK Parti belediyeciliğine kavuşacağını söyleyerek, “İnşallah AK Parti belediyecilik hizmetlerinden uzun bir süre mahrum kalan Maden’imiz 31 Mart akşamı tekrar AK Partili belediyecilik hizmetleri almaya devam edeceğinin çok açık bir işaretini bu meydanda görüyoruz. Allah nasip eder, sizler Ersin başkanımızı destekler ve AK Partili belediyeciliği yeniden Maden’e kazandırırsanız 10 yılda çok kısa bir süre içerisinde en az 10 yıl kadar hizmet yapacak Ersin kardeşimiz. Genç, heyecanlı, hizmet yapma aşkıyla dolu ve yağmura rağmen kürsünden inmeyen ve size yapacaklarını anlatmaya çalışan genç bir belediye başkana adayınız var. Bizlerde AK Parti olarak AK Partili belediyeciliğin Maden’de eksik kalan hizmetlerin tamamlanması, ikbale ermesi ve Maden’in tarihi günlere kavuşması için belediye başkan adayımıza her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyorum” diye kaydetti.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Zülfü Tolga Ağar ve Sermin Balık’ın Madenliler’e seslenmesinin ardından, AK Parti Maden SKM’nin açılışı yapıldı.

AK Parti Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve beraberindekiler seçim koordinasyon merkezi açılışına Sivrice ilçesi ile devam etti.

BABÜR: 1 NİSAN’DA SİVRİCE DESTAN YAZACAK

AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, “1 Nisan’da Sivrice destan yazacak. Hepinize teşekkür ediyorum Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

IRMAK: 5 YIL İÇERİSİNDE BİZDE BU İŞSİZLİĞİ KAPATACAĞIZ

Sivrice Belediye Başkanı ve başkan adayı Ebubekir Irmak, “18 m2 arsa aldım. Düğün salonu, garajı, sosyal tesisleri, itfaiye birimleri, birçok hizmeti inşallah oraya biz yapacağız. Ama biz doğruları konuşacağız. Benim bütün komisyonda olan milletvekillerim var. Savunma Sanayinde, Dilekçe Komisyonunda, İçişleri Komisyonunda. Çıkıp diyorlar ki kardeşim seni işe aldım. Neye aldın? Belediyeye. İçişleri Komisyonunda milletvekilimiz var. İzin alabiliyor muyuz? Hayır. Ama işsizlik, siz nasıl bu yolu kapattıysanız Allah’ın izniyle bizde 5 yıl içerisinde bizde bu işsizliği kapatacağız” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Zülfü Tolga Ağar ve Sermin Balık’ın Sivriceliler’e seslenmesinin ardından AK Parti Sivrice Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.