AK Parti Adayları Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinlediler, çözüm önerileri sundular.

AK Parti Adayları Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaretleri ile başladı, Kültür Park’ta düzenlenen Sivrice, Ağın, Keban ve Madenli hemşehrileriyle buluşma programı ile devam etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da, Elazığ Küçük Sanayi Sitesi ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı da gezileri kapsamında Harput Kız Öğrenci Yurdundaki öğrenciler,  İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Hilalkent Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda kadın seçmenler ve Ağın, Keban, Maden ve Sivricelilerle bir araya geldi, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz da seçim çalışmaları kapsamında

Haksen-Memur Sen TOKİ konutlarında Abdullahpaşa mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise Vali Fahribey Caddesi, Bosna Hersek Bulvarı, Kapalı Çarşı ve sanayi sitesini ziyaret etti.

Kültürpark Mamurat-ül Aziz Salonu’nda düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Toplantısı’na katıldı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137