AK Parti Adayları Sahada

Saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili adayları vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek destek istediler.

AK Parti Adayları Sahada

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Haroğlu köyünde yapılan bölge muhtarlar toplantısına katıldı. Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Türk Ocakları Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kızılay Mahallesi’nde düzenlenen programa da katılan Prof. Dr. Keleş, vatandaşlarla bir araya geldi. Alıncık Köyü’nü de ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Gözeli Köyü’nü gezdi. Keleş, muhtar ve vatandaşları dinleyerek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Değirmenönü Köyü’nde Bölge Muhtarlar Toplantısı’na katılan AK Parti Elazığ milletvekili adayı Ejder Açıkkapı ise Bankalar Caddesi’ni de gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Açıkkapı, temasları kapsamında Mollakendi Beldesi’ne geçerek köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Gençlik Kolları Standını da ziyaret eden Açıkkapı, daha sonra Malatya Caddesi’nde de vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Vali Fahri Bey Caddesi’nde esnaflarla bir araya AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, daha sonra Birlik Vakfı Elazığ Şubesi'ni ziyaret etti. Tarihi kent Harput’ta incelemelerde bulunan Nazırlı, Harput Gümüşbağlar Köyü’nde düzenlenen Bölge Muhtarlar Toplantısı’na da katılarak muhtarları dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz da, Kuyulu Köyü’nde bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Yanılmaz, milletvekili seçilmeleri halinde yapacaklarını anlatarak destek istedi. AK Parti Adayı Yanılmaz Hayvan Pazarını da gezerek hayvan yetiştiricileriyle görüştü. Yanılmaz daha sonra Hazardağlı Kavşağı’nda, Ali Rıza Septioğlu Bulvarı’nda, Kazım Karabekir Caddesi’nde ve Şeyh Şamil Bulvarı’nda da esnaf ziyareti yaptı.

 

Çalışmalarını sürdüren bir diğer AK Parti adayı Hasan Murat Öz ise 3. Gençlik STK’ları Buluşmasına katıldı. Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile birlikte Teknik Direktör Samet Ersöz ve ekibini ziyaret eden Öz, Yazıkonak Beldesinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137