AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında sağlık çalışanları, Özel Öğretim ve Kurs Merkezleri yöneticileri, Şavaklılar Derneği, seçim koordinasyon merkezi, Sürsürü Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti, Genç STK Üyeleriyle Gönül Köprüsü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında Oto Galericiler Sitesi, Olgunlar Mahallesi ev ziyareti, 2. Harput Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti, Bingöl Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ziyareti gerçekleştirdi.

Elazığ’da Tefeci Operasyonu! Elazığ’da Tefeci Operasyonu!

Seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Polatlar İş Hanı ve Belediye İş Merkezi esnaf ziyaret, Genç STK Buluşması’nda genç girişimcilerle buluşma, Veteriner Hekimler ve Ziraat Mühendisleriyle İstişare Toplantısı, Kendi köyü olan Yurtbaşı Beldesi Hoş Köyü’ne vatandaş buluşması gerçekleştirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Cumartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaş ziyareti, Gençlik Kolları üye standı ziyareti, 50’ler Çarşısı’nda, Gümüşkavak Mahallesi’nde ve Sanayi Mahallesi’nde esnaf, vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz de seçim çalışmaları kapsamında, Genç STK buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Öz, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsetti.