AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Ağın ilçesini ziyaret etti.  Ağın ilçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra AK Parti ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Prof. Dr. Erol Keleş, ilçe ziyaretinin ardından Elazığ merkez Üniversite Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Keleş, esnafları ziyaret etti, seçimlerde destek istedi.

Çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Mücahit Yanılmaz ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Karakoçan ve Kovancılar Seçim Koordinasyon Merkezlerinde halkla buluştu.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Okçular Köyü’nde geçen Açıkkapı, 17 köy muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Daha sonra Çaybağı, Topağaç Mezrası’nda vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, Sarıcan Beldesi’nde vatandaşları ziyaret etti, daha sonra Palu’ya geçerek esnaf ve vatandaşları dinledi.

Açıkkapı, eksikliklerin dinlendiğini, bunların kısa, orta ve uzun vadede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Başkan Akın’dan Belediye Başkanlarına Ziyaret Başkan Akın’dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ise çalışmalarını

Arıcak, Alacakaya ve Erimli’yi ziyaret etti. Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, İlçe Başkanı Nadir Gülşen ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Nazırlı buradaki bayramlaşma programına katıldı. Nazırlı, buradaki temaslarının ardından ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Arıcak'taki esnaf ziyareti sonrasında Kamberlitepe Köyü'nde gerçekleştirilen bir düğün merasimine katılan Nazırlı, daha sonra Erimli Beldesi’ni ziyaret ederek Başkan Cihan Yılmaz’dan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yalnızdamlar ve Esenlik köylerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı, köylerdeki temaslarını tamamlamasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz ilçe ziyaretlerinin yanı sıra Mustafapaşa Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını Sivrice ve Maden ilçeleri, Gezin Beldesi ve Elazığ Merkez Sürsürü Mahallesinde sürdürdü.

Sivrice ve Maden ilçelerinde esnafları ziyaret eden Öz, parti teşkilatlarını da ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Adayı Öz, ilçe ve beldeki temaslarının ardından Elazığ merkez Sürsürü Mahallesine gelerek esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi.