Başkan Seyrek: İdari Makamlar Duyarlılık Göstermeli Başkan Seyrek: İdari Makamlar Duyarlılık Göstermeli

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekillerinin ziyaretlerine Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta da eşlik etti.

Usta, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, milletvekili adayları ile birlikte Kovancılar ve Palu ilçelerinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.  Daha sonra ise Gazi Caddesi’nde ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlar bir araya geldi.

USTA: GAKGOLARIMIZDAN HEM CUMHURBAŞKANIMIZA HEM MİLLETVEKİLLERİMİZE BÜYÜK DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Cumhur İttifakı’nın da Elazığ’da çok güzel bir birlikteliğe imza attığını görmekten mutlu olduğunu belirten Usta, seçimlerin önemine değinerek, “Öncelikle herkesi selamlıyorum. 14 Mayıs seçimleri öncesinde Elazığ'da tüm Milletvekili Adaylarımızla, İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızla, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve bütün teşkilat mensuplarımızla bugün sahadayız ve şunu görüyoruz, sahada vatandaşımızın teveccühü çok güzel. Herkes Recep Tayyip Erdoğan diyor, herkes AK Parti diyor. Bu seçim Elazığ için, ülkemiz için çok önemli diyor. Bu durum da bizleri çok memnun ediyor. Sahada çalışan öncelikle teşkilat mensuplarımıza, Milletvekili Adaylarımıza hepsine çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah'tan razı olsun. Vatandaşımızın memnuniyeti bizim sandıkta ne kadar başarıyla çıkacağımızın bir göstergesi. Önümüzde yaklaşık 10 günümüz var. Daha da yoğun bir tempoyla çalışacağız ve Cumhurbaşkanımızı çok daha güçlü, her zamankinden çok daha yüksek bir oy oranıyla tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Biz hizmet ve eser siyaseti dedik. Millet ittifakı ise hizmet ve eser siyasetinin karşısında, hep bir boş vaatler ve yalanlarla algılarla konuştu. Sadece ajanslara ve PR firmalarına verilen çalışmalarla bu ülkede Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı hizmetleri ve eserleri söndürmeye çalışıyorlar ama vatandaşımız her şeyin farkında. Sadece şu son 10 günde yapılan açılışlar, yatırımlar, arabamız TOGG, onun dışında doğal gaz keşfimiz. 2 gün önce Cumhurbaşkanımızın petrol müjdesi. Bunların hepsi bizim 2023'ten 2053'e vizyon olarak ortaya koyduğumuz hedeflerimiz. Ülkemizin üretimle istihdamla yatırımla ekonomisini daha da güçlendireceğimiz esas dönemi şimdi. Türkiye Yüzyılı dediğimiz dönemi başlatıyoruz. Onun için de tüm Elazığlı hemşerilerimizden, Gakgolarımızdan bu dönemde hem Cumhurbaşkanımıza hem Milletvekillerimize sonuna kadar en büyük desteği ve çabayı bekliyoruz” diye kaydetti.

USTA: AYNI DESTEĞİ GÖRECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Usta, “ Biz her zaman için milletimizin doğru kararı verdiğini biliyoruz. Doğrudan yana olduğunu biliyoruz. Yine doğru adam diyecekler. Yine hizmet ve eser diyecekler. Bugün boş laflarla ve yalanlarla bir kampanya yürütüyorlar. Altılı, yedili, dokuzlu şimdi gittikçe artıyor sayılar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adaylarıyla bu ülkenin yönetilemeyeceğini herkes çok iyi biliyor. Vaatlerinden biri Selo dedikleri adama özgürlük vermek, ikincisi kana kan, dişe diş diyerek terörist başını serbest bırakmak. Buna bu ülkede fırsat vermeyeceğiz Allah’ın izniyle. Yaptığımız yatırımların geri gitmesine izin vermeyeceğiz. Ayasofya'yı Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın cami haline getirmek için verdiği emeği ve çabayı geri döndürmeyeceğiz. Tekrar müze haline getireceğiz diyenlere de dönüp kendilerine bir baksınlar diyoruz. Hangi tabandan geldiler, bunu tabanlarına nasıl anlatacaklar, nasıl izah edecekler bunu bir görmeleri gerekiyor. AK Parti güçlü bir parti. 20 yıldır iktidarımızda yaptıklarımızla bizim her zaman için alnımız ak, yüzümüz ak. Güçlü olarak sahadayız. Ve şunu söylüyoruz, bu vatandaş doğrudan yana her zaman karar verdi bundan sonra da doğru kararı verecek. Bu aziz millet, ülkesini, vatanını bölmek isteyenlere, ezanını susturmak isteyenlere, ailemizi, neslimizi tehlikeye sokmak isteyenlere hiç bir zaman fırsat vermedi bu seçimde de vermeyecek inşallah. Elazığ da AK Parti'nin kalesi. Yine aynı desteği göreceğimize inanıyoruz. Şimdiden tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs hem AK Parti'nin hem Türkiye'nin hem Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakının büyük bir zaferi olarak tamamlanacak diyoruz. Cumhur İttifakı’nın tabi Elazığ'da güçlü bir birlikteliği var. Türkiye'nin her yerinde bu güçlü birlikteliği görüyoruz. Sayın Devlet Bahçeli'nin bir devlet adamı olarak göstermiş olduğu desteği, çabasını ve hiçbir koşul ve şarta bağlı olmaksızın önce vatan, önce millet diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olan duruşunu tebrik, takdir ediyoruz. Bu birliktelik bir pazarlık değil tam tersine ülkenin, vatanın, bayrağın ve ezanın devam etmesidir. O yüzden Cumhur İttifakı diğer İttifaklardan farklıdır. Cumhur İttifakı’nda bir çıkar hesabı yoktur. Sadece devletin ve milletin çıkarları vardır. Elazığ’da da Cumhur İttifakının çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızın yanında olacağından hiç şüphemiz yok. Bütün çalışmaları için MHP teşkilatlarına da teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde girdiğimiz seçim sürecimizde Rabbim gücümüzü, birliğimizi daim eylesin inşallah.” dedi.

KELEŞ: CUMHURBAŞKANININ KARŞISINA ÇIKACAĞIM BAŞIM DİK ALNIM AÇIK OLARAK BURAYA BAKANLIĞI İSTEYECEĞİM

Seçim çalışmalarına farklı noktalarda sürdüren Milletvekili Adaylarından Prof. Dr. Erol Keleş, Başhekimlik yaptığı Fethi Sekin Şehir Hastanesini ziyaret etti, Keydanlılar Parkında vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Ben sizin huzurunuzda şunu söylüyorum geldiğim her yere emekle, tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. Yarın inşallah sizlerin sayesinde meclise gittiğim zaman o bakanlığı da yarın burada bu parkta hep beraber kutlayacağız. Alın size bir müjde, Sivrice’mize 10 yataklı hastanenin dün yeri tespit edildi bakanlığa bildirildi. Çok kısa süre içerisinde Sivrice’mize 10 yataklı hastanenin yeri de belli yatırımı alınmıştı zaten bütçesi de alındı inşallah başlayacağız. Alacakaya için söylüyorum evet Alacakaya içinde bir 10 yataklı hastane sözünü dün bakan beyle görüşerek aldık yazısını da dün yazdık. Cumhurbaşkanının karşısına çıkacağım başım dik alnım açık olarak buraya bakanlığı isteyeceğim. Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım yumrukla da kalmam masayı ikiye de bölerim. Henüz vekil değiliz ama ben Elazığ’a 800 yataklı hastanenin sözünü de aldık 400 yatağın ödeneğini de aldık” şeklinde konuştu.

AÇIKKAPI: LİDERİMİZİN KADROLARI SAYESİNDE KAZANDIRABİLDİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı ise, Arıcak ilçesi, Üçocak ve Bükardi beldelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.  Açıkkapı, daha sonra İl Kadın Kolları tarafından Çayda Çıra Mahallesinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Açıkkapı, “Arıcak’la alakalı biliyorsunuz 105 kardeşimizin çalıştığı 10 yataklı devlet hastanesinin bu ilçeye bizim liderimiz kazandırdı, AK Parti kazandırdı. Burada bulunan siyasi kadrolar kazandırdı. Evet biz Arıcak’a 2 diyaliz ünitesini AK Parti ile getirdik, liderimizle birlikte getirdik onun bizlere vermiş olduğu güçle birlikte getirdik. Biz tabi Arıcak’ta modern bir öğrenmen evini yaparken AK Parti sayesinde liderimizin yol arkadaşlarına, bizlere, teşkilatlarımıza vermiş olduğu güç sayesinde öğrenmen evimizi buraya kazandırabildik. Tabi Arıcak’ta bizler hemen hemen tüm okullarımızın fiziki şartlarını da AK Parti sayesinde gerçekleştirebildik. Bizler yine Arıcak’a 16 derslikli İmam Hatip’i kazandırırken bunu da yine AK Parti ve AK Parti’nin kadroları sayesinde. Bizler Üçocak’ın, Erimli’nin, Bükardı 12 adet öğretmen lojmanını kazandırırken bunu AK Parti sayesinde liderimizin kadroları sayesinde kazandırabildik” dedi.

NAZIRLI: İLÇELERİMİZDE 5 SENE BOYUNCA NÖBET TUTACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Kovancılar ilçesine SKM açılışı, Güneykent ve Çaydaçıra Mahalleleri, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü ziyaretlerinde bulundu.

Mahmut Rıdvan Nazırlı, Güneykent Mahallesi’nde vatandaşlara seslenerek, “Benden bütün teşkilatlarıma söz bütün Elâzığ halkına söz ben her hafta Elazığ’a geldiğimde bir ilçede nöbet tutacağım ve o ilçede parti binasında değil bütün vatandaşlarımız gelsin diye Keban’a gittik orada köy kahvesinde bir gün öncesinde söyleyeceğiz sırayla dönüşümlü olarak bütün ilçelerimizde bu 5 sene boyunca nöbet tutacağım inşallah” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Esnaf Oda Başkanlar, Şeker Fabrikası, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve Aşağıdemiştaş Konteyner kenti ziyaret etti, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Sandık Müzakere Toplantısı’na katıldı.

ÖZ: ARTIK HERKESİN KARTLARINI AÇIK OYNADIĞI BİR GÜN

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz de, seçim çalışmaları kapsamında İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte Kırklar Mahallesi Çarşamba Pazarı, Güneykent Mahallesi’ni ziyaret etti.

Öz, “Seçime burada yaklaşık 9-10 gün kaldı. Artık her şeyin ortaya çıktığı herkesin kartlarını açık oynadığı bir gün. Doğal gazı açıklayan bir gün. Doğal gazı bedava yapan bir SİHA’ları, İHA’ları, HÜR KUŞ’u ve savaş gemimizi ve savaş uçağımızı açıklayan Recep Tayyip Erdoğan” dedi.