AK Parti yerel seçimler öncesi ilçelerde seçim koordinasyon merkezleri açmaya devam ediyor.

İLK ZİYARET AĞIN’A OLDU

İlk olarak Ağın ilçesine giden AK Parti Elazığ Milletvekilleri, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve yönetimi, seçim koordinasyon merkezinin açılışı öncesi esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ardından AK Parti Ağın Seçim Koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

YILDIZ: AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE ÇIĞIR AÇMIŞTIR

Açılışta konuşan Ağın Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, 31 mart seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, “AK Parti belediyecilikte çığır açmış, milletimizin gönlünde bu hizmetleriyle yer edinmiş kadrolar tarafından kurulmuş bir partidir. Ben de bu kadronun bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. AK Parti kadroları belediyelerdeki başarılarının gerisinde halka hizmeti hakka hizmet bilen düşünce vardır. Bu yaklaşımla emaneti korumayı ve ehline teslim etmeyi esas alan hizmeti vatandaşın her derdine dermen olan bir yönetim anlayışı sergilemek bizim asli görevimiz olacaktır” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 20 SEÇİM BÖLGESİNDE 20 BAŞKAN HEDEFİMİZ VAR

Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerfioğulları ise konuşmasında, Elazığ Merkezde ve tüm ilçelerde AK Belediyeciliğin en güzel uygulamalarını halka sunacaklarını söyledi. Şerifoğulları, “Gönül belediyeciliği sloganıyla başlatmış olduğumuz 31 Mart yerel seçimlerin arifesindeyiz. Artık bir aylık bir süremiz kaldı. Hem merkezde hem ilçelerimizde hem beldelerimizde bu süreyi adaylar teşkilatlar olarak çok iyi bir şekilde değerlendirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bizim gönül belediyeciliği sloganımız var, aynı zamanda da 20 seçim bölgesinde 20 başkanlık gibi bir hedefimiz var. Bizler hem merkezde hem diğer seçim bölgelerinde çok çalışarak sizlerle birlikte yol yürüyerek sizlerle birlikte yürüyerek seçimleri kazanmak istiyoruz. Seçimleri kazandıktan sonra AK Belediyeciliğin en güzel uygulamalarını her yerde sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ DURAK KEBAN İLÇESİ OLDU

AK Parti’nin ikinci durağı ise AK Keban İlçesi oldu. İlçeye giden AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğuları, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve İl yönetimi ilçede Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

DEMİR: HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANMIŞTIR

Açılışta konuşan AK Parti Keban İlçe Başkanı Yusuf Demir, seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek “İlçemizin 4 mahallesi 30 köyü ve 22 mezrası bulunmaktadır. İl Merkezimde 11 köylerimizde 31 toplam 42 sandığımız mevcuttur. Merkez ve köyler toplamı seçmen sayımız 6 bin 992 dir. İlçe merkezimizin seçmen sayısı ise 3 bin 126’dır. İlçe ve köylerimizin tamamında AK Parti olarak hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız” dedi.

KAYA: DÜN DE BURADAYDIM YARIN DA BURADA KALACAĞIM

AK Parti Keban Belediye Başkan Adayı Ömer Kaya,31 Mart gecesi AK Parti’nin zaferinin kutlanacağını belirterek, “31 Mart gecesi ülkemizin her yerinde olduğu gibi partimizin zaferini kutlayacağız. Partimiz bugüne kadar bana hangi görevi verdiyse sağa sola bakmadan sorgulamadan kabul ettim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Aday adayı olduğum zamanlar oldu aday gösterilmediğim zamanlar oldu. Neden diye sormadım. Partimizin zaferi için çalıştım bugün Allah nasip etti, değerli teşkilatımız beni aday gösterdi. Ben ne İstanbul’dan ne de Ankara’dan geldim. Ne de başka bir yerden geldim. Ben sizlerden biriyim. Burada doğdum, burada büyüdüm. Burada kazandım, burada yaşadım. Dün de buradaydım yarında burada kalacağım” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: BELEDİYECİLİK DENİLİNCE AK PARTİ AKLA GELİR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsatarak, “Yaklaşık 3 aylık bir maratonun nihayet sonuna doğru geliyoruz artık. Bundan sonra bir aylık bir süreden az bir zaman kaldı seçimlere. Elazığ şehir merkezi başta olmak üzere en ücra noktada bulunan beldelerimiz ve tüm ilçelerimizle birlikte tüm belediye başkanlarını AK Belediyecilikle tanıştırmayı, AK Belediyecilikle devam ettirmeyi arzu ediyoruz. Bütün çalışmalarımızı planlamalarımızı ve seçim hedeflerimizi bu 31 Mart’taki belediye başkanlıkları, il genel meclis ve belediye meclis üyelikleri için ortaya koymuş olduğumuz hedef AK Partili belediyecilik tarafından halkımızın desteğini alarak onlara hizmet etmektir. Gezdiğimiz gördüğümüzde hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz manzara bizim bu hedefi gerçekleştire bileceğimize şahitlik ediyoruz. Belediyecilik denilince Türkiye ve dünyada AK Parti akla gelir” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: HEP KEBAN’A GELDİK, İLGİLENDİK

Daha sonra kürsüye AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ çıktı. Demirbağ, Keban’a hizmet etme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Demirbağ, “İnşallah vereceğiniz destekle Ömer Kaya kardeşimizi de hizmetlerin devamı açısından bırakılan bu noktadan itibaren çok daha fazlasıyla hizmet edebilmek içinki burada iktidar gücü önemli. İnşallah Ömer beyi seçtiğinizde milletvekili arkadaşlarımızla el ele vermek suretiyle bir taraftan da il belediye başkanımız Şahin kardeşimizle birlikte Keban’ın hep birlikte Keban’ın ihtiyaçları konusunda hizmet etmenin gayret içerisinde olacağız. Biz de milletvekili olduğumuz dönemlerde veya ara verdiğimiz dönemlerde hep Keban’a geldik ilgilendik. Özellikle iş konusunda kardeşlerimizin gençlerimizin sıkıntılarıyla hep ilgilendik. Yardımcı olmanın gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da bu gayretlerimize devam edeceğiz” dedi.

SON DURAK BASKİL İLÇESİ OLDU

AK Parti heyeti daha sonra Baskil İlçesine geçerek, Baskil’de seçim koordinasyon merkezini hizmete sundu.

KALKAN: AK PARTİ HİZMET DEMEKTİR

Baskil’deki SKM’nin açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Kalkan, AK Parti’nin Halka Hizmeti Hakka hizmet olarak gördüğünü söyleyerek “AK Parti hizmet demektir. 5 yıl da ilçemiz de hastane, yüksek okul, dere ıslahı, yolların asfaltlanması, belediye kültür merkezi yapılmıştır. İnşaatının  yüzde 70’i tamamlanan Odabaşı Göleti’nin çalışmalarına bu baharda tekrar başlanacaktır” dedi.

AKMURAT, YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI
Daha sonra AK Parti Baskil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İhsan Akmurati, “Belediye başkanı olduğumuz zaman Baskil alt yapı ve üst yapısına ilişkin yapılan hizmetler yüzde 10’da iken şuan yüzde 90’lara ulaştı. Yaklaşık 15 kilometre şebeke suyu borusu değiştirdik. 20 KM’ye yakın kanalizasyon hizmeti gerçekleştirdik. Alt yapıyı bitirdikten sonra 300 bin metre kareye yakın kilitli parke çalışması yaptık. 20 KM’ye yakın asfalt çalışması gerçekleştirdik. Şehit Fethi Sekin, kahraman şehidimiz onun adına onun ismini taşıyan Kültür Merkezi’ni inşa ettik ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

AĞAR: YASLASIN BAKALIM SIRTINI NEREYE YASLIYORSA

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da konuşmasında, muhalefete yüklendi. “Bizim karşımızda olan dört benzemez parti, hiçbir fikri temelde bir biri ile beraber olamayan bu insanlara karşı tek yürek olalım. Ben isterdim ki burada belediye projelerini konuşalım. Ama dediğim gibi bu bir var olma seçimi. Bu seçimi de kazanıp 4,5 sene kesintisiz hizmet etmek istiyoruz. HDP'li grup başkan vekili geçen hafta dedi ki 'Biz Kürdistan'da seçimi alacağız, Apo'nun da heykelini dikeceğiz.' Bre aymaz, bre adi insan. Sen kimin heykelini nereye dikiyorsun. Biz o heykeli alırız dikeceğimizi yeri hepinizden iyi biliriz. O heykeli senin nerene dikeceğimizi biliyoruz. Bunlar arasında bir kadın vekil daha vardı. Sırtını PKK'ya, YPG'ye yaslıyordu. Adalet harekete geçti. Şimdi attılar cezaevine. Dört tane duvar var. Yaslasın bakalım sırtını nereye yaslıyorsa.” diye konuştu.

BALIK: MİLLET MÜSAADE ETMEDİ

Baskil’in her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Türkiye hiçbir seçime rahat girmedi. Hele de AK Parti döneminde hiçbir seçimimiz rahat olmadı. İlk 2001 yılında kurulduğumuz da sayın Cumhurbaşkanımıza muhtar bile olmaz dediler. 2002 yılında seçime girdiğimizde sayın cumhurbaşkanımızı bir şiir okuduğu için yasakladılar. 2002’deki seçimlerde de yine Baskil bize destek verdi. Arka arkaya önce partimize sonra milletimizin başına kötülük örmeye çalıştılar. Ama millet bugüne kadar müsaade etmedi” ifadelerini kullandı.