AK Parti Elazığ İl Başkanlığı ilçe danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

AĞIN TOPLANTISI

AK Parti Ağın İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

TAŞ: MİLLETİMİZE VE SİYASİ HAYATIMIZA HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cengiz Taş, “Bu danışma meclisi toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgi, heyecan ve coşkudan dolayı bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor, toplantımızın başta Ağın ilçemize, AK Parti teşkilatlarımıza, milletimize ve siyasi hayatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AĞIN: ADAYLARIMIZA CANLA BAŞLA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Ağın İlçe Başkanı Mehmet Ağın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflerine varabilmesi için iş geliyor, dönüyor, dolaşıyor bizlere geliyor yani teşkilatlara. Bizler teşkilatlar olarak görevimizi yapamazsak Sayın Cumhurbaşkanımız da hedeflerine varmakta sıkıntılar yaşayabilir. Onun için bizler Ağın ilçe teşkilatı olarak aldığımız görevin öneminin farkındayız. İlçemizde bir ‘oy’un bile ziyan olmasına tahammülümüz yoktur. Bizler için Ağın ilçe teşkilatı için partimizden kimlerin aday olacağı, ismi çok da önemli değil. Partimiz kimi aday gösterirse göstersin her aday bizim için bir Recep Tayyip Erdoğan’dır diyeceğiz. Adaylarımıza canla başla sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: KUSURA BAKMAYIN MEKANIN SAHİBİ BELLİ

2023 seçimlerinin önemine değinen ve 2023’den sonra ikinci yüzyıla başlayacağız” diyen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Vizyon projemizin ikinci yüz yılına başlıyoruz. 2023’ten sonra ikini yüz yıl başlayacak. Biz rakamları, tarihleri, projeleri ve programları koyarken öyle laf olsun diye ya da sloganik olarak bir şeyler anlatmak için kullanmadık bugüne kadar. 2023, 2053, 2071’i hep bilerek koyduk ve bilerek devam ediyoruz. Her biri kendi içinde çok önemli tarihler ve zaman dilimleri. Şimdi diyoruz ki; 2023’den sonra ikinci yüz yıla başlıyoruz. İkinci yüz yılda çok önemli bir şey var. O da Türkiye artık rol belirleyici, oyun kurucu. Ülke liderlerinden birisi yani lider ülkelerden birisi bu anlamda çok önemli, önümüz açık. Bize saygıları yok bu insanların. Özellikle de ana muhalefetin bize saygısı yok. Yalan makinası… her gün bir şey üretiyor. Oysa şunu yapabilseydi inanın ki ben ve sizlerde saygı gösterirdik. Ne yapabilseydi? Mevcut iktidar 20 yıldır şunları şunları yapıyor, yaptı; ama şunları şunları da eksik bıraktı. Eksik bıraktıklarından dolayı biz iktidara geldiklerinde şunları yapacağız deseydi eyvallah. Biz de ev ödevimizi çalışırdık giderdik ‘biz bunları niye yapmadık’ derdik. Ama bunlardan hiç birinden bahsetmezler. Sadece bir Erdoğan düşmanlığı var bunların. Ama kusura bakmayın mekanın sahibi belli, Cumhurbaşkanı da yerinde. İnşallah 2023’te de devam” dedi.

YILDIRIM: YÜZÜNÜZ KIZARIYOR MU SİZİN?

Başkan Yıldırım, “Bunların beyin devreleri yanmış. Sorun var. Niye? TOGG’u üretiyoruz 1 yıl önce adını koyduk, şartlarını belirledik, ortaklık katkısını belirledik, kimin ne kadar koyacağına kadar belirledik, Gemlik’te fabrikasını kurduk, başladı çalışmaya. 3 ay önce halen muhalefetin genel başkanı diyor ki ‘yalan, bu ülkede böyle bir araç üretilmiyor. Bunun fabrikası da yok’ diyor. Bu arada yandaki videoda da TOGG banttan yürüyor. Nasip olursa Mart – Nisan ayında da yollarda. Peki yüzünüz kızarıyor mu sizin? Biraz utanıyor musunuz? Çıkıp helalleşmekten bahsediyorsunuz. Siz gece gündüz ibadet etseniz, gece gündüz helallik isteseniz sizin yatacak yeriniz yok” ifadelerine yer verdi.

KEBAN TOPLANTISI

Ağın’da ilçe danışma meclisini toplantısını tamamlayan AK Parti heyeti bu defada soluğu Keban’da aldı.

TOPRAK: BU KUTLU YOLDA SİZLERLE EMİN ADIMLARLA YÜRÜDÜĞÜM İÇİN SİZLERE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İl ve ilçe yönetimi ile birlikte vatandaşların da yoğun katılım sağlandığı Keban İlçe danışma meclisi toplantısına ev sahipliği yapan AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, “Allah’a binlerce şükürler olsun Tekstil Kent gibi projelerimiz vardı. Bunlar gibi 2023’ün sonunda da doğal gaza kavuşmak şekliyle çalışmalarımız devam edecek inşallah. Bildiğiniz üzere önümüzde 2023 seçimleri var. Geçmişten aldığımız güçle geleceğe ait inandığımız sizlerle beraber 2023 hedeflerine emin adımlarla Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi bu kutlu yolda sizlerle emin adımlarla yürüdüğüm için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

ATLI: BUGÜNE KADAR VERDİĞİMİZ SÖZLERİN HEMEN HEMEN YÜZDE 90’INI TUTTURDUK

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, “Biz 2014’ten beri burada Keban’da siz sevgili Kebanlılar’a hizmet için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Allah benim teşkilatımdan, bakanlarımdan, vekillerimden razı olsun. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hemen hemen yüzde 90’ını tutturduk, yaptık. Şu anda da hizmetlerimiz devam ediyor. Zaten gören gözler biliyor, taktir de ediyor. Görmeyenlerin de gözleri kör, kulakları sağır, kalpleri mühürlenmiş. Onlara diyecek bir şeyimiz yok. Biz iktidarı bize verin diyen zihniyetin yaşadığı binayı söyleyeyim. Biz iktidara gelip size hizmet edeceğiz diyen zihniyet binayı bilme mahvetmiş. Kapıları sökmüş götürmüş, duvarları yıkmış. Düşünün bunlar iktidara gelirse bunlar hizmetten başka her şeyi yapıp, yakıp yıkarlar. Onun için Allah bizi onların şerrinden muhafaza etsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın Keban’da da gündemi muhalefetti.

YILDIRIM: MUTLAKA HATALARIMIZ OLUR, AMA GÖNÜL KOYMAYALIM

Başkan Şerafettin Yıldırım, “Tek yapacağımız şey şu; liderimizin bize açmış olduğu yolda samimiyetle yürümek. Mutlaka bir takım sıkıntılarımız olur, bir takım eksikliklerimiz olur. Yanlışlarımız da olur. Hatta şahsım olarak hatalarım da olur. Ama bunlara gönül koymayalım. Bunlardan dolayı sırtımızı çevirmeyelim. Vallahi billahi bedelini ağır öderiz. Siz bir şey yapmazsanız eleştiri almazsınız ki. Düşünün ben bir şey yapmıyorum bana en fazla bir eleştiri gelir, ‘sen hiçbir şey yapmıyorsun’ der. Ama biz bir şeyler yaptığımız için bazı şeyleri de eksik bıraktığımız zaman eleştiri alıyoruz. Biz o eleştirileri kabul ediyoruz. Çünkü biz bir şey yapıyoruz. Öyle şeyler yapıyoruz ki liderimizle birlikte bizim yaptıklarımıza onların hayalleri yetişmez ki onlar hayal edemezler. Kabus basar onları. Bu yapılanları onlara sayın deseniz sayamazlar. Altılı masa günlerdir uğraşıyor, bir tane lider çıkaramıyor. O mu olsun, bu mu olsun, şu mu olsun. Bu olsun ama karşılığında ne var, şu olsun ama karşılığında ne veriyor? Paylaşıyorlar. Oysa ki bizim Cumhur İttifakıyla bir ortaklığımız var. Siz hiç duydunuz mu Sayın Devlet Bahçeli ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir araya geldiler, bilmem neyin pazarlığını yaptılar. Duydunuz mu? duyamazsınız. Çünkü onlar hasbi ve harbi duygularla bu ülkeye sevdasından dolayı Cumhur İttifakı adı altında bir birliktelik sağladılar. ‘beka’ dediler, ‘bu ülkenin geleceği’ dediler. Onun için bir araya geldiler, biz bir şey talep etmiyoruz, karşılıklı öz veride bulunarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.