AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile Ağın ve Keban ilçelerinde danışma meclisi toplantılarına katıldı.

AK Parti heyetinin ilk durağı Ağın ilçesi oldu.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım toplantı öncesi Ağın ilçe halkı ile bir araya gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretlerin ardından AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut,  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Ağın ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

AĞIN: GEÇEN 2 YILIN HEM İLÇEMİZ ADINA HEM DE TEŞKİLATIMIZ ADINA BEN ÇOK VERİMLİ GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

AK Parti Ağın İlçe Başkanı Mehmet Ağın, “Ağın ilçe teşkilatı olarak geçtiğimiz ay 2 yılımızı tamamlamış olduk. Geçen 2 yılın hem ilçemiz adına hem de teşkilatımız adına ben çok verimli geçtiğini düşünüyorum. İlçemize yapılan hizmetler hakkında uzun uzun konuşmayacağım. Çünkü hem zamanımız dar hem de sosyal medya hesaplarımızdan yapılan hizmetleri paylaşıyoruz. Ben bu süreçte bizleri bir gün bile yalnız bırakmayan başta sayın il başkanıma, sayın milletvekillerime, Elazığ belediye başkanımız, teşkilat başkanımıza, ilçe koordinatörlerimize ve siz çok değerli dava arkadaşlarımıza hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: TAM 15 SEÇİMDİR GİRDİĞİMİZ HER SEÇİMİ KAZANDIK

Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “2023 bizim için sıradan bir tarih değil. 100 yıllık bir sürecin sonlanması. Cumhuriyet’in kurulduğu tarihten bu tarafa tam 100 yıl geçmiş olacak. Biz o tarihe Cumhur İttifakımızla birlikte hazırlanıyoruz. Çok önemli bir lidere sahibiz. Onurlu, şahsiyetli ve gecesini gündüzüne katmış bir liderle yol yürüyoruz. Biz sıradan bir parti değiliz. AK Parti bir davanın, hareketin adı. 21 yıldır kurulmuş ve 20 yıldır yol yürüyen bir siyasi hareketin içinde sizler ve bizler birlikte yer aldık. O önemli bir liderle birlikte açmış olduğu siyasi şemsiyenin altında siyaset yapmaya çalışıyoruz. Ama sıradan bir parti değil. Neden sıradan bir parti değil? Onun bir çok sebepleri var. Tam 15 seçimdir girdiğimiz her seçimi kazandık. Önümüzde yeni bir süreç var. Bütün samimiyetimle söylüyorum bu seçim 15 seçimin karşılığı bir seçim. Neden? 15 seçimde kazanmış olduklarımızın bir anlamda da teminat altına alınması 2023 seçimleriyle olacak. Bizim inancımız tam. Kafamızda bir soru işareti yok. Ancak çok büyük bir gayretle gecemizi gündüzümüze katarak teşkilatlarımızla birlikte o seçime hazırlanmak zorundayız. Niye? Kazanılmışların korunması, kazanılmışlardan daha önemlidir. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Etrafımızdaki sıkıntıları görüyorsunuz. Son 15 – 20 gündür Ukrayna – Rusya savaşının içindeyiz. Biz bunun uzlaşı yoluyla, barış yoluyla çözümlenmesini istiyoruz. Biz hep şuna inandık; inancımız gereği acının rengi yoktur. Orada da ölen çocuk, kadın, genç acıdır. Ancak Batı’nın iki yüzlülüğünü de görmeden geçemiyoruz. Ukrayna’yı Putin’in önüne attılar, yem ettiler ve baş başa bıraktılar. Bir ülke yavaş yavaş yok oluyor” şeklinde konuştu.

KEBAN İLÇE ZİYARETİ

Ağında tamamlanan danışma meclisi toplantıları Keban ilçesiyle devam etti.

TOPRAK: İLÇEMİZE İNŞALLAH DAHA GÜZEL KATILIMLAR SAĞLAYACAĞIMIZA EMİNİM

AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, “Bu seçimlerde ilçemizin de daha önceki seçimlerde olduğu gibi reisimizi yalnız bırakmayacağına eminim. Allah’a çok şükür ilçe başkanı olduktan sonra sürekli her toplantıda da olduğu gibi toplantımızın gün geçtikçe artarak ve ilçemize inşallah daha güzel katılımlar sağlayacağımıza eminim” dedi.

ATLI: REKLAMIMIZI İYİ YAPAMIYORUZ

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, “Biz burada 7 yıldır belediye başkanlığı yapıyoruz Keban’da. Başkanlık yaparken de hem partimizin, hem Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman mahcup etmeyecek şekilde hizmetlerimizi yerine getirdik. Hizmetlerimizi yaparken ekip çalışmasıyla oldu herşey. Partimiz, bakanlarımız, genel başkanlarımız hep yanımızda oldular. 7 yıllık bir süreçte gerçekten Keban’a yapılmayan hizmetleri yaptık. Allah razı olsun partimden, teşkilatımdan. Şunu söyleyeyim; belki görünmez ama bizim de şöyle bir şansımız var. Reklamımızı iyi yapamıyoruz. Millet bir musluk açarken allayıp pullayıp açıyor. Ama biz 2 bin metrekarelik bir alanda araç parkı yaptık. Onu hiçbir zaman reklam konusu edemedik ya da gösteremedik kimseye. Geldiğimizde 4 tane aracımız vardı belediyemize ait şu anda 26 tane aracımız var. Bunları tabi tek başımıza yapmadık. Bunlar hep ekip işi. Keban’daki hizmetlerimizin hiç birini alt yapı, üst yapı her konuda desteklerimiz hem Keban halkı için hem de muhtarlarımıza her konuda her zaman destek olmuşuz. Bir sıkıntıda geçen sene kuraklıktan dolayı bütün köylerimize su konusunda destek olduk. Keban’da da aynı şekilde oldu. Keban’da şu anda belediyeye geldikten 7 sene sonra mezbahanemiz sıfır bir şekilde bütün aksamları elektrikle çalışan mezbahanemizin yanında hayvan satış yeri yapıldı. Yeni bir mezarlık alanımız var. O da hizmete girdi çok şükür. Allah ölmüşlerimize rahmet etsin. 75 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik” diye ifade etti.

Keban ilçe danışma meclisi toplantılarını tamamlayan heyet daha sonra ilçe halkı ve esnafı ile bir araya geldi.