AK Parti teşkilatlarıyla bayramlaşmaya devam etti. 

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın bayram ziyaretlerinin bu defaki durağı Sivrice ve Maden ilçeleri oldu.

İlk olarak Sivrice İlçe Teşkilatı ile buluşan Milletvekili Ağar ve İl Başkanı Yıldırım’ı İlçe Başkanı Cemal Babür ve teşkilat üyeleri ağırladı.

BABÜR: RAMAZAN AYINDA HERKESE ULAŞTIK

İlçe Başkanı Cemal Babür, “ Ramazan ayında yaşlılarımıza engellilerimize, dullarımıza, yetimlerimize herkese ulaştık. Size ve il belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Onların yardımları ile kolileri gereken yerlere dağıttık” dedi.

Teşkilatlarıyla hasbihal eden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti siyasetinde milletin devletin önünde yer aldığını söyledi.

YILDIRIM: BU ÜLKEDE KARNI TOK OLUP KÜFREDENDE VAR KARNI AÇ OLUP ŞÜKREDEN DE VAR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ Geçmişte devlet milletten önde duruyordu. Önce devlet deniliyordu sonra millet deniliyordu. Şimdi önce millet. Ve şuanda da devletiyle iktidarıyla cumhurbaşkanı ile birlikte sadece ve sadece milletini öne almış ve ona hizmet etmeyi hedeflemiş bir dava hareketinde birlikte yol yürüyoruz. Bu ülkede karnı tok olup küfredende var karnı aç olup şükreden de var. Toplumda o tür insanlar var. Biz hizmet edeni vefayı ve ona teşekkür etmeyi bilemediğimiz sürece bu ülkenin kalkınması söz konusu olmaz. Güneşi görmek istiyor isek gölgeden çıkmak zorundayız. Gölgede kaldığımız sürece güneşi göremeyeceğiz. Yani mücadele edeceğiz iyiye doğruya güzele ulaşmak için. Bizim dava hareketimizin harcında sevgi, merhamet vardır” dedi.

Yıldırım, yapılan hizmetlere karşı zaman zaman vefasızlıkla karşılaştıklarını kaydetti.

YILDIRIM: ALTINI ÇOK KALIN ÇİZİYORUM AKIL VE VİCDAN SAHİBİ İNSAN KIYASLAMA YAPAR BU İKTİDARIN BU LİDERİN VE BU KADROLARIN HAKKINI VERİR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ Yirmi yıldır bu ülkeye hizmet etmiş bir iktidarı, onun lideri ve ak kadroları var. Akıl ve vicdan sahibi her insan siyasi görüşü ne olursa olsun ondan bahsetmiyorum farklı farklı düşüncelere sahip olabiliriz. Hayata bakış biçimimizde de farklılıklar vardır ama akıl ve vicdan sahibi bunun altını çok kalın çiziyorum akıl ve vicdan sahibi insan kıyaslama yapar bu iktidarın bu liderin ve bu kadroların hakkını verir. Bunu biraz açmak istiyorum bizi bazen algı operasyonuyla yenik düşürmek istiyorlar. Küçük küçük basit basit bir takım şeyleri alıp önümüze dev gibi koyup “hani ya” diyorlar” dedi.

Partililerine hitap eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da depremin ardından Sivrice ilçesinin yeniden inşa edildiğini belirtti.

AĞAR: BİRLİKTE OMUZ OMUZA BU SÜRECİ ATLATTIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “ Hakikaten bambaşka bir sivrice olmuş. Çok güzel konutlar dükkanlar imar edilmiş. Keyif ile hep beraberle ticari bolluklar, bereketle Allah buralarda ağız tadıyla yaşamayı bize nasip etsin. Dünya da bizim tabi Elazığ olarak birtakım şanssızlığımız oldu. Biz deprem ertesi hemen pandemi sürecine yakalandık. Ama dünyanın her kesimi bu ağır süreci omuz omuza yardımlaşma ile ilk başlarda birtakım tabi sıkıntılar olsa da ülkeler arasında daha sonraki dönemlerde gerek aşılarda gerek maskelerde hep birlikte omuz omuza bu süreci atlattık. Fakat bu pandemi sürecinin tabi dünyada getirmiş olduğu bir finansal daralma sonucunda her ülkede ve bizim ülkede de yaşandığı üzere bir takım hayat pahalılıkları ortaya çıktı” dedi.

Ev ziyaretleri ile Sivrice İlçesi’ndeki program sona erdi.

Maden İlçesi’ndeki bayramlaşma programı esnaf ziyareti ile başladı.

Daha sonra ilçe binasında partilileri ile bayramlaşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, her dönem sahada olan bir parti olduklarını söyledi.

YILDIRIM: SEÇİMLERE İNDEKSLENMİŞ BİR SİYASİ PARTİLİ TEMSİLCİLERİ DEĞİLİZ

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ önümüzde çok önemli bir seçim süreci var yani sadece böyle işte seçimlere indekslenmiş bir siyasi partili temsilcileri değiliz. Her dönemde her ayda her haftada mutlaka diri diri çok canlı bir şekilde sahalarda olan teşkilatız. Çalışmalarımızı da bunun üzerinden yaparak devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ağar da, Maden İlçesi’ndeki sıkıntılara değinerek, ilçeye yapılacak olan konutlara zemin sıkıntısı nedeniyle başlanılamadığını ifade etti.

AĞAR: SİZLERLE BERABER PLANLADIĞIMIZ BİRTAKIM ŞEYLER VARDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “ Elazığ’da iki sene önce yaşanmış olan depremde Maden, Gezin aramızdaki Elazığ’daki en çok zarar görmüş olan yerlerden bir tanesidir. Bizim tabi burada seçime giderken sizlerle beraber planladığımız birtakım şeyler vardı. Burada teşkilat olarak planladığımız yapmaya çalıştığımız çalışmalar vardı. Ama öncesinde deprem sonrasında gelen pandemi süreci maalesef normal siyaset akışının dışına çıkmamıza yol açtı” ifadelerini kullandı.