AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Semih Işıkver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Beraberindeki yönetimiyle birlikte MHP il teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in gündeminde genel seçimler vardı.

IŞIKVER: AMACIMIZ ELAZIĞ’DA CUMHUR İTTİFAKININ 5 – 0 YAPMASIDIR

Ziyaretlerinde dolayı AK Parti İl Başkanı Gürgöze ve yönetimine teşekkür eden MHP İl Başkanı Işıkver, “Yapmış oldukları hayırlı olsun ziyaretleri nedeniyle çok teşekkür ederim. Genel başkanlarımız nezdinde varılan mütabakat sonucunda Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ağır şartlar dolayısıyla 3 kasım 2019 tarihine kadar bir seçim sürecinin kaldırılamayacağı düşünülerek 24 Haziran tarihinde erken seçime gidiyoruz. Liderlerimizin fikri birliklerini sahaya taktik etme hususunda başkanımızla birlikte ciddi bir mücadele vereceğimizden kamuoyunun hiç şüphesi olmasın. Amacımız Cumhur İttifakının Elazığ’da 5 – 0 yapmasıdır ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da rekor bir oyla seçilmesidir. MHP’nin Cumhurbaşkanı Başkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Başkanıma Elazığ Kamuoyu huzurunda çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki seçimlerin sonucu hayırlara vesile olur” dedi.

GÜRGÖZE: ELAZIĞ’DA EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise “Semih Işıkver kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hem değerli başkanımızı hem de yönetimini tebrik ediyor, hayırlara vesile olacak hizmetler icra etmelerini yüce Rabbimizden diliyoruz. Bu çok önemli bir süreç. Seçim sürecine yürüyoruz. Bu seçim sürecinde biz AK Parti ve MHP bir ittifak sağladık. Cumhur İttifakı adı altında birlikte seçime gidiyoruz. Dolayısıyla bu ittifak ruhunun Elazığ’da en güzel şekilde örneğini ortaya koyacak çalışmalara hep birlikte imza atacağız. İttifak ruhu genel başkanlar düzeyinde ve iki parti arasında kabul edildiğinden beri bizler Elazığ’a AK Parti il teşkilatı ve MHP il teşkilatı çok yakın temaslarda bulunduk. Görüş alışverişinde bulunduk. Bu sıcak ve samimi ortamın güzel birlikteliğin, birlikte istişarenin neticesinde ortaya konulan kararların çok daha yoğun bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. Her iki tarafta üzerine düşeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

“PARTİ TEŞKİLATIMIZA TALİMATIMIZ VAR”

İttifak ruhuna zarar gelmemesi için parti tabanlarına talimat verdiklerini aktaran Gürgöze, “İttifak ruhuna sadece il başkanları düzeyinde değil aynı zaman da her iki partinin tabanında da bu birliktelik ruhuna zarar getirecek herhangi bir eylem davranış içerisinde olmaması kendi parti teşkilatlarımıza talimatımız vardır. Hiçbir sorun yaşamayacağımıza birliktelik ruhunu perçinleyecek adımlar atacağımıza hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Aynı şekilde MHP’nin de bu şekilde davranacağına inanıyoruz” dedi.

“GENEL MERKEZDE ADAY TANITIM TOPLANTISI OLACAK”

AK Parti’nin seçim süreciyle de ilgili bilgi veren Başkan Gürgöze, “Yarın aday adaylarımızın genel merkezimizde mülakatları başlayacak ve süreç bu şekilde devam edecektir. Burada bizler her iki parti kendi adaylarını belirlerken bu 21 Mayıs’a kadarki olan süreçte çok yoğun bir çalışma içerisinde olacak. Diğer tüm siyasi partiler içinde geçerli. 21 Mayıs’tan sonra da adaylar YSK’ya verildikten ertesi günde de genel merkezde aday tanıtım toplantımız olacak. Bu vesileyle de bunu da duyurmuş olalım. Elazığ’da Türkiye’de önemli sayılacak bir derece elde edeceğimizden doğrusu ben bir kuşku taşımıyorum” ifadelerini kullandı.