AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, partisinin seçim irtibat bürosu açılışları, esnaf ve aile ziyaretlerine katıldı. Şerifoğulları’na milletvekilleri ve il başkanı da eşlik etti.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak AK Parti Elazığ Belediye Meclisi Üyesi ve adayı Mehmet Tügen’in katkılarıyla oluşturulan Seçim İrtibat Bürosu, açılışına katıldı.

Şerifoğulları’na AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ’da eşlik etti.

GÜRGÖZE: BU MAHALLE AYNI ZAMANDA BENİM MAHALLEM

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze “Benim mahallem “dediği kırklar Mahallesi sakinlerine seslenerek, “Benim başımın tacı olan, annemin ve babamın yaşadığı mahalle. Bu mahalle aynı zamanda benim mahallem. Her zaman ifade ediyoruz. Bu seçim sadece bir yerel seçim değil. Bu seçim aynı zamanda ülkemizin geleceği ile ilgili karar vereceğimiz bir seçimdir. Şimdi bunları söyleyince bize diyorlar ki bize neden bunları söylüyorsunuz. Neden bir beka meselesi diyorsunuz. Onların gözleri var görmüyorsa, kulakları var duymuyorsa, kalpleri var eğer hissetmiyorsa bizim söyleyeceğimiz şey Allah ferasetlerini açsın, gözlerini açsın, kalplerini açsın ki ülkemiz üzerinde oynan oyunları hissedebilsin ve görebilsinler”dedi.

DEMİRBAĞ: AK PARTİ’YE VERECEĞİNİZ HER OY İSLAM DÜŞMANLARINA BİR TOKAT OLARAK GELECEKTİR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da, “İnşallah Şahin Şerifoğulları kardeşimizi güçlü bir şekilde, her zaman olduğu gibi 2002’den bu yana Cumhurbaşkanımıza, gerek AK Partimize gerek mahalli seçimlerde verdiğiniz desteği arttırarak devam ettirirseniz aynın 31’indegüçlü bir destek verirseniz, inşallah bu hizmetler artarak devam edecek ve aynı zamanda AK Parti’ye vereceğiniz her oy İslam düşmanlarına bir tokat olarak gelecektir” diye kaydetti.

AĞAR: HİZMETİN EN İYİSİNİ GETİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ ARDIMIZA KOYMAYACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Seçim yine kendi mecrasından çıktı. Benim sizden ricam, lütfen liderimize, ilimizde de çok değerli kardeşimiz Sayın Şahin Şerifoğulları’na sahip çıkalım. Kendisine projelerine sahip çıkalım. Dünya’ya da Türkiye’mize liderine nasıl sahip çıktığını tekrar gösterelim. Dediğimiz gibi, bundan sonraki olacak, seçimden sonra olacak süreçte de bizler değerli başkanımızla beraber, değerli başkanımızla, milletvekillerimizle beraber sizlere hizmet etmek için, hizmetin en iyisini getirmek için elimizden geleni ardımıza koymayacağız”ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kırklar Mahallesi’nde AK parti Elazığ Belediye Meclisi Üyesi ve adayı Mehmet Tügen’in katkılarıyla oluşturulan Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Mahallesi’nde partisinin seçim irtibat bürosu açılışına da katıldı. Şerifoğulları ve beraberindekiler kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında aile ziyaretlerini de sürdürdü. Şerifoğulları bu Kez Cumhuriyet Mahallesi’nde Yıldız Ailesi ve Kırklar Mahallesi’nde Tekin Ailesi’nin konuğu oldu.

Şerifoğulları’nın seçim çalışmalarının bir başka durağı Abdullah Paşa Mahallesi’nde hizmet veren esnaflar ve pazarcı esnafı oldu.

Şahin Şerifoğılları’nın bir başka durağı Ulukale Derneği oldu. Dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin Şerifoğulları, başkan olması halinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Abdullahpaşa Mahallesi’nde ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim irtibat bürosunu da ziyaret eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçimlerde başarılar diledi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim çalışmalarının son durağı Abdullahpaşa Mahallesi’nde partisi tarafından oluşturulan SKM açılışı oldu.

ŞERİFOĞULLARI: HİÇ YORULMAYACAĞIZ, HİÇ DURMAYACAĞIZ

Abdullahpaşa Mahallesi’nde Seçmenlerine seslenen Şahin Şerifoğulları, teşkilatı ile birlikte Elazığ’ın her noktasına ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Muhalefet partileri gibi değiliz. 2002 yılından beri Partimizin hem ilimize hem ülkemize yapmış olduğu çok güzel yatırımlar var. Biz eksik kalan bu yatırımları tamamlamak için bu göreve talibiz. Milletimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze yılmadan yorulmadan koşuyoruz. 31 Mart akşamına kadar da sıkmadık el bırakmayacağım, girilmedik gönül bırakmayana kadar bu koşuşturmamız devam edecek. Sizlerin desteği ile 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra asıl koşumuz, asıl mücadelemiz, teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle o zaman başlayacak. Hiç yorulmayacağız, hiç durmayacağız, sizlere en güzel hizmeti getirmek için ekibimizle birlikte mücadele edeceğiz, koşturacağız, Elazığ’ımızı, Abdullahpaşa’mızı güzelleştireceğiz Allah’ın izniyle”dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alpay
Alpay - 5 yıl Önce

İslam düşmanı dediğiniz kim ? iyi parti ve chp mi? siz kimsiniz islam düşmanı diyorsunuz? siz giderseniz islam yok mu olacak? dini siyasete alet ediyorsunuz. her açıklamanızda islam Allah inşAllah maşAllah. bırakın bu işleri.ülkemizin beka sorunu yok beka sorunumuz 1923te bitti. beka sorunu varsada bunu siz yarattınız. 200 ton patates ithal etmek beka sorunudur.bu seçim sadece bir YEREL SEÇİMDİR.başkanlık içinde bu seçim başka bir seçim dediniz ülkenin geldiği durum ortada.proje sunamıyorsunuz insanlara şimdide belediyecilik gönül işi diyorsunuz.gönüller kırık ne gönlünden bahsediyorsunuz? millet aç aç memleket köy olmuş.görünen köy kılavuz istemez.yıllardır memleketi siz yönetiyorsunuz zaten gelinen nokta ortada.onca yıl birşey ypamadınız bundan sonra mı yapacaksınız?

ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Bu ne terbiyesizlik siz nasil yayin yapiyorsunuz boyle medya olmaz... Skm acilisina ayirdigiz fotograflara bakin Mhpnin proje tanitimina bakin... bu mu habercilik Allah hepinizi islah etsin... Zafer Hak edenin olacak..Sizi yaziyor millet secimden sonra size de sira gelecek...

hey allahım
hey allahım - 5 yıl Önce

sanki akp seçilmezzse ülkenin sonu gelecek milyonlarca insan korkunç acılar çekecekk islam elden gidecek akpyi seçerek islam düşmanlarına ders vereceğiz. daha neler..islam düşmanı dedikleride millet ittifakı herhalde.Dini kullanmaktan bıkmadınız mı ?

Millet
Millet - 5 yıl Önce

Oyumuz Millet İttifakına.

Erkan
Erkan - 5 yıl Önce

Gören de fabrika açılışı yapıyor zannedecek. Elazığ işsiz, Elazığ gelişmiyor, Elazığ'a önem vermiyorsunuz. Sayın Vekilimiz Ağar gözümüzün içine baka baka bırakın projeleri, beka sorunu diyor. Arkadaş sen bu şehire kaç fabrika kurdun. Millet işsiz işsiz geziyor. Altı üstü belediye başkanı seçeceğiz. A kişisi olmaz B kişisi olur. B kişisi olunca Elazığ'mı kaybedecek? Dalga geçmeyin işsizlikle ilgilenin...

Ulvi
Ulvi - 5 yıl Önce

Bingöllü Mehmet Tügen her seçim Belediye meclis üyesi , bu defa seçilmese bari

SIRADAKİ HABER

banner137