AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları Coşkuyla Karşılandı

İstanbul’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım toplantısının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şehirde büyük bir coşkuyla havalimanında karşılandı. Uzun konvoy eşliğinde yola çıkan aday, uzun araç konvoyu ile AK Parti İl Başkanlığına geçti. AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze seçim otobüsünde Kanal Fırat Televizyonuna özel adaylıklarla ilgili ilk açıklamalarını yaptılar.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları Elazığ’a geldi.

Belediye Başkan Adayı; Şahin Şerifoğulları Elazığ Havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı.

Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ , AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 26. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Murat Öz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç ve çok sayıda partilisi eşlik etti.

Belediye Başkan adayı Şerifoğılları için Elazığ Havalimanında kurban kesildi, dualar edildi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğlularını taşıyan otobüs daha sonra havalimanından şehir merkezine gelmek üzere yola çıktı.

Binlerce aracın katıldığı uzun konvoy zaman zaman durma noktasına geldi. konvoy uzun süren yolculuğun ardında şehir merkezine ulaştı.

Belediye başkan adayı Şerifoğulları, konvoyun ardından AK Parti İl Başkanlığına geçecek.

Elazığ’a gelen il yöneticileri seçim otobüsünün içinde Kanal Fırat Televizyonuna özel açıklama yaptılar.

ŞERİFOĞULLARI: ÇALIŞMALARIMIZA HEMEN BAŞLAYACAĞIZ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları adaylığı ile ilgili yaptığı ilk açıklamada, “Dün İstanbul’da cumhurbaşkanımızın katılımı ile Elazığ’ında içinde olduğu 40 ilin belediye başkan adayları açıklandı, Elazığ’ın belediye başkan adaylığı şahsıma layık görüldü. İl başkanımız ve milletvekillerimizle Elazığ’a döndük. İl başkanlığımıza gideceğiz ve çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Yoğun bir katılım bu bizim için çok önemli bize olan güvenlerinin göstergesi inşallah bize olan güvenlerini boşa çıkarmayız” ifadelerini kullandı.

BULUT: ADAYIMIZIN EN FAZLA OYU ALMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bugün çok coşkulu bir kalabalık adayımızı karşıladı. İl başkanımız ve milletvekili adaylarımızla az önce sahaya indik. Muhteşem bir kalabalık. Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi dün 40 ilin belediye başkan adayları takdim edildi ve Elazığ bu illerden biriydi. Beraber yola çıktığımız Şahin Şerifoğulları kardeşimiz aday gösterildi. Biz bu tanıtımdan sonra buluşmak için Elazığ’a geldik. Bu sadece tanışma. Adayımızın en fazla oyu alması için çalışma yapacağız. Kamuoyunun yakından tanıdığı birisim. Yakın süreçte seçim kampanyası yapmış bir isim. Ben hem ilimiz hem ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben bizi coşku ile karşılayan Elazığ halkına teşekkür ediyorum ”diye kaydetti.

BALIK: ELAZIĞ’A YENİ BİR CAN YENİ BİR KAN GELECEK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Pazar sabahında öncelikle adayımızı bağlarına basan Elazığlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Dün cumhurbaşkanımızın açıkladığı iller arasında Elazığ’ımız da vardı ve şahin Şerifoğulları kardeşimiz aday gösterildi. Elazığlılar şahin kardeşimizi bağrına basacaktır. Hep bir hedef vardır ve bizim hedefimiz 20 belediyeyi almak ve Elazığ’a güzel hizmetler etmek. Biz belediyeciliği çok iyi yaptığımız konuda iddialıyız. 31 Martta Şahin Şerifoğulları kardeşimizle birlikte Elazığ’a yeni bir can yeni bir kan gelecek. Şahin Şerifoğulları Elazığlıların çok sevdiği bir kardeşidir.  Ve 31 marttan sonra yerel yönetimler onda olacaktır inşallah. Türkiye’de derece yapıp iyi sonuç alçağız”dedi.

AĞAR: KENDİSİ ÇOK KALİTELİ BİR KUMAŞA SAHİP

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Dün çok güzel aday tanıtım toplantısı yaptık. Elazığ’ımızın adayı açıklandı ve partimizin değerlendirmesiyle Şahin Şerifoğulları kardeşimiz belediye başkan adayı seçildi. Kendisi çok kaliteli bir kumaşa sahip. Ben kendisine ülkemize ve partimize başarılar diliyorum”ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: BUGÜN YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Yerel seçim aday belirleme süreci dün Cumhurbaşkanımızın Elazığ’ında arasında olduğu 40 ilin açıklanması ile yeni bir boyuta girdi ve bugün yoğun ilgi ile karşılandık. Seçim günüde iyi sonuç alacağız ve 31 Martta şahin kardeşimizi belediye başkanı yapacağız elimizden geleni yapacağız”açıklamalarında bulundu.

GÜRGÖZE: ELAZIĞLILAR ADAYIMIZI BAĞLARINA BASIYOR

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından Elazığ milletvekillerimizle ve adayımızla Elazığ’a geldik. Elazığlılar adayımızı bağlarına basıyor. Elazığ’ın 20 belediyesini almak hedeflerimiz arasında biz çalışmalarımızı bu hedef doğrusunda gerçekleştirdik ve 10 Şubatta resmi olarak çalışmaları başlatacağız. Biz öncesinden başlayacağız. Başta partimize gideceğiz partimiz bizim evimiz. Başta evimize gideceğiz sonra başlayacağız. Yarından itibaren adayımız Elazığlılarla bir araya gelecek. Sadece il merkezinde değil ilçelerde de yoğun çalışacağız. Kampanyamız bu şekilde devam edeceğiz. Kampanyada hem merkezde hem ilçe ve beldelerde bizim başkanlığımızdan yürütülecek. Çalışmalarımızı faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Adayımız ilimize hayırlı olmasını dilerken sabahın bu saatinde bizleri karşılayan halkımıza teşekkür ediyorum. AK Parti 16 yıldır tek başına iktidar olan ve kimsenin hayal edemeyeceği hizmet yapan bir parti ve bu seçimde de AK Partimiz daha çok hizmet etmek üzere seçilecek. Talebimiz AK Partinin gücüne güç katmalarını diliyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 5 yıl Önce

Son dakika: Son 16 yıldır tek sevinçleri seçime giren adayları karşılamak olan Elazığlılar, bir kez daha tuttukları partinin adayını coşkuyla karşıladı... :-)

Bitti Hükümranlığınız
Bitti Hükümranlığınız - 5 yıl Önce

Isıracak köpek dişini göstermez demiş atalar. Bu vatandaş dört ay önceden başladıysa bundan bir cacık olmaz. Yerelde başlamak suretiyle Akp Elazığda hezimete uğrayacaktır.

Yazıklar olsun
Yazıklar olsun - 5 yıl Önce

Kanal Fırat yuh diyorum size. Resmen taraflı basınsınız.

sağlam
sağlam @Yazıklar olsun - 5 yıl Önce

sen bunu yeni mi anladın? hep öylelerdi. saklamıyorlarki zaten.izlememek siteyede girmemek lazım.prim vermemek lazım bunlara

Methiyeci
Methiyeci - 5 yıl Önce

Hepinizin taaaaaa

Kazım
Kazım - 5 yıl Önce

akpye oy moy yok.

murat
murat - 5 yıl Önce

BU SİTENİN SAHİBİ AKP LİMİ.YOKSA ÇIKAR İÇİN YANDAŞLIKMI YAPIYOR ANLAMADIM.AKP Lİ TÜM MİLLET VEKİLLERİ ELAZIĞ İÇİN NE YAPTIKİ BU GARİBANI YERE GÖGE SIĞDIRAMADINIZ.SÖZÜM SİTE SAHİBİNE BU HABERİ YAPAN ŞAHISA.

palulu
palulu - 5 yıl Önce

az kaldı palulular yola çıktı elazığ SÜRSÜRÜ SİYASETİNİ BOZMAUA GELİYOR FARUK SEPTİOĞLU GELİYOR PALULU

Nihat
Nihat @palulu - 5 yıl Önce

Paludan Belediye Başkan adayımı oluyor.

Tarık
Tarık @palulu - 5 yıl Önce

Ne cahil adamlarsınız...

Nuri
Nuri @palulu - 5 yıl Önce

Bu memlekette Palular Siyasette hakim duruma geldiğinden beri Elazığ her alanda geriye gidiyor.Ancak millet bunu görmeye başladı .Elazığlı seçiyor Palulu bölgecilik yapıyor. TSO başkanı ile başlayan değişim, Belediye Başkanı ile devam ediyor. Palunun hakkı sadece tek vekillik olmalıydı.Ölçü kaçmıştı.

Önlemini al
Önlemini al - 5 yıl Önce

He valla şahin iyi söyledin gurban. Sen şimdiden yatağı yorganı o belediyenin yan kenarda ATM cihazının oraya ser. 31 Mart günü ne olur ne olmaz? Şimdiden garantiye al kimse kapmasın.


SIRADAKİ HABER

banner137