AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'a Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı için görevlendirilen Şerafettin Yıldırım Elazığ’a geldi. Elazığ Havalimanı’nda açıklama yapan Yıldırım, “hep birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'a Geldi

Ankara’daki görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ’la birlikte şehre geldi.   

İl Başkanı Yıldırım ve Milletvekillerini; Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet ve partililer tarafından karşılandı.

“HEP BİRLİKTE İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Havalimanında kendisini karşılayan kalabalığa açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bu onurlu görevi bize tebliğ eden genel başkanımız cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yine teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e ve her daim desteklerini yanımda hissettiğim milletvekillerime, kıymetli belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biz sıfırdan gelmedik. Bizden önce görev yapmış çok değerli il başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev yapan çok kıymetli yol arkadaşlarım; onlara da teşekkür ediyorum. Bu kardeşiniz bu yola erdemliler hareketinden itibaren katıldı. Çeşitli zamanlarda çeşitli hareketlerde görevler nasip oldu bu görevleri yaptım. Kimi zamanda görev dışı kaldım ama muhabbetimizle yolumuza devam ettik. Son 6 yılda Ak parti il başkan yardımcısı olarak görevime devam ettim. Teşkilatların çeşitli kademelerinden vakıflar ve teşkilatların işleyişlerinden haberdarım. Bundan sonraki süreçte hep birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

Yeni bir sayfa açtıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yıldırım, “Samimiyetimizden ihlasımızdan hiç kimsenin şüphe etmemesini rica ediyorum. Bu şehirde doğdum, bu şehirde yaşadım ve bu şehirde ekmek yiyorum. Bu şehrin sorunlarına vakıfım. Allah’ın izniyle ve yine bu şehrin çok değerli saygıdeğer milletvekilleri ve belediye başkanıyla birlikte irademizi ortaya koyarak çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığına inanıyorum. Yeter ki samimiyetle ihlasla yürüyelim. Yapıcı, birleştirici, polemiklerden uzak, gönülleri yeniden kazanmak için geldik. Dolayısıyla inşallah bundan sonraki süreçte yeni bir sayfa açıyoruz. Değerli kardeşlerim arkadaşlarım yol arkadaşlarım ve hemşehrilerimle birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz.  Gecenin bu saatinde buraya kadar yoruldunuz, çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şehrin sahibi
Şehrin sahibi - 4 yıl Önce

Memleketin bütün Boşbeleş Ayak takımı orada.
Sebep olana galmıya...!!!

Haklısın
Haklısın @Şehrin sahibi - 4 yıl Önce

Aynen. Bunların haddimi bu görevler..
Katılıyorum sebep olana galmıya.

Sahip geldi mi
Sahip geldi mi - 4 yıl Önce

Sahip geldiyse sorun yok zulfi ağa orada yine Elazığ delikanlı Elazığ yok olmuş kan testi dedi ihanet dedi ve bu adam elazığ'a güle oynaya geldi şak şakçılar da toplandı zerre nefis varmı sizde Elazığlı yım diye dolanmayin gidin kimliğinizi değiştirin yalakalar

Senak23
Senak23 - 4 yıl Önce

Elazığ parsel parsel bölünüp yiyiliyor. Bu garibime artık ne bıraktılarsa onunla idare edecek. Adam 20 yıldır bugünü bekliyordu...

Bozo23
Bozo23 - 4 yıl Önce

Yalakalar sarmış dört bir yanını. Umarım hak yemiyen, adeletli bir yönetim sergiler. Örnek bir il başkanı olur. Öncelikle son zamanlarda belediyeye alınan 50 kişi için hangi kriterler uygulanmış,kimler işe alınmış onları inceler.

Gakko
Gakko @Bozo23 - 4 yıl Önce

Belediyeye önce 50 kişi alında sonraki haftada 20 kişi daha alındı. Kimsenin haberi olmadı. Kendi adamlarını aldılar. Elazığın gariban çocukları perişan.Bunlar kadrolaşma peşinde.

Mehmet Ali
Mehmet Ali - 4 yıl Önce

Şahin Şerifoğulları, kibir ve enaniyeti ile havaya alem buysa kral benim diyor.

Tasviye
Tasviye @Mehmet Ali - 4 yıl Önce

Ağar, şerifolları vb Palu tesviyesi tam gaz.!!
Palulu ve Zazalar akıl fukarası din iman diyerek oy verdiler. Yazık..!

Korkut
Korkut - 4 yıl Önce

Eveeet,son ana kadar karşı idik,ama artık başkan atandı tartışma bitti.Artik hepimizin,davamızın başkanı oldu.Ölümüne arkasındayız,partimizin yükselmesi için ne lazımsa yapacağız.Hemde eskisinden daha büyük bir iştiyakla.Durmak yok ,yola devam hemde bütün barikatları yıkarak.

Salim
Salim - 4 yıl Önce

Ne karşılaması kime karşı neyin kutlaması

Burhan Uslu
Burhan Uslu - 4 yıl Önce

Metin Bulut ile Şahin Şerifoğullarının gururlu bakışları dikkat çekiyor. Elazığı fethetmişler havasındalar. Metin Bulut arkadaşını, Şahin Şerifoğulları EBUAŞ ta kendi çalışanını il başkanı yapmanın havası içindeler. Şimdi sıra pastanın dağılımında.


SIRADAKİ HABER

banner137