AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Türkiye ve Elazığ gündemi ile ilgili açıklama yaptı.

YILDIRIM: SORUNLARIMIZI MÜNASİP BİR DİLDE DİLE GETİRDİĞİMİZ ZAMAN HER ZAMAN KARŞILIĞINI ALDIK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Biz Cumhurbaşkanımıza, genel başkanımıza şehrimizin ya da genel siyasetle ilgili ya da Türkiye coğrafyasıyla ilgili sorunlarımızı münasip bir dilde dile getirdiğimiz zaman her zaman karşılığını aldık. Mutlaka ve mutlaka karşılığını aldık” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: SEÇİMLER ZAMANINDA OLACAK

Başkan Yıldırım, “Geçtiğimiz hafta içerisinde burada çok önemli iki tane genel başkan yardımcımızı misafir ettik. Biz sürekli çalışıyoruz. Bazen erken seçim vesaire gibi şeyler dile getiriliyor. Bunun noktasını yine il başkanları toplantısında genel başkanımız koymuştu. Seçimler zamanında yapılacak. Başka bir alternatif yok. Bu bizim çalışma tempomuza alışık olmayanlar biraz sorgulamayla bulmaya çalışıyorlar ama biz buyuz yani. Ne zaman az çalıştık ki, ne zaman sahada olmadık ki? Biz sürekli sahada olmak zorundayız. Seçimler bizim için zamanında yapılacak. Ama biz çalışma tempomuzu sürekli arttırarak devam ediyoruz, edeceğiz. İki tane genel başkan yardımcımızı ağırladık. Onların siyasetimizle ilgili çok güzel övgü dolu cümleleriyle kendimizi yenileyerek hassasiyetimizi arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımızda aynı bu hızla zamanında yapılmak üzere devam ediyor” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: SİYASETTE BUNU MUTLAKA KORUMAK ZORUNDAYIZ

İl Başkanı Yıldırım, “Ziyaret etmemiz, gitmemiz, geciktirdiğimiz yerler varsa ben giderim. Lütfen sizde bize hatırlatın. Bu istişare kültürü birilerini dinleme ve birilerini dikkate alıp onların sözlerinin değerli olduğunu unutmama bizim insani özelliklerimiz. Siyasette de bunu mutlaka korumak zorundayız. Görüşler, yapıcı eleştiriler… bütün samimiyetimle söylüyorum. Yerinde, zamanında yapılmış ve hakaret içermeyen her eleştiriyi dikkate aldım ve bundan sonra da almaya devam edeceğim. Ama bazen tırnak içi hiç hak etmediğimiz şekilde bize bel altı az da olsa bazı haberler ya da bazı şeyler olduğu zaman üzülüyorum. Açıyorum telefon, bakıyorum ki bazı boş çıktı. Zaman zaman zamanın bana ve ekibime yetmediğini görüyorum. Bunları yaparken biz insan odaklı çalıştığımız için bir de hizmet ürettiğimiz için mutlaka hatamız olacaktır. Bazen duruşumuzda sorun olabilir, bazen ifademizde bir sorun olabilir, bazen teşkilat çalışmalarında sorun olabilir. Bazen hiç aklınıza gelmeyen geçerken birisini görmediğiniz durumda selam vermezseniz karşı tarafta burukluk oluşturabilir” dedi.

YILDIRIM: GÜÇLÜ BİR LİDER, İRADELİ BİR LİDER İŞTE BÖYLE OLUR

Başkan Yıldırım, “NATO zirvesi meselesi; bundan iki üç ay öncesinden başlayan İsveç ve Norveç ile ilgili bizimle karşı karşıya kalmaları durumunda bazı şeyler oldu dünya siyasetinde de Türkiye siyaseti içerisinde de tartışmalar, bakış açıları oldu. Abartısız söylüyorum; güçlü bir lider, iradeli bir lider işte böyle olur. Times Dergisinin kapağını okuduysanız o ünlü dergi liderimiz için neler söyledi. Biz dedik ki; terör örgütlerine, FETÖ’ya ve benzeri yerlere yardım etmeyeceksiniz. Ederseniz biz de sizin NATO üyeliğinizi VETÖ ederiz dedik, bundan vazgeçeceksiniz dedik” ifadelerine yer verdi.

YILDIRIM: TÜRKİYE’YE MAHSUS BİR KRİZDE BU ÜLKENİN NE HALE GELDİĞİNİ HEP BİRLİKTE BELKİ GÖRDÜK YAŞADIK

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Zorlu bir süreçten geçiyor muyuz? Evet geçiyoruz. Hiçbir kesimi de ayırt etmeden geçiyoruz. Her birimiz sizler, bizler ve bizlerin dışındaki her bir kesimden her bir birey bundan etkileniyor. Ama bu etkinliği en aza indirmek için mücadelemize devam ediyoruz. Hamt olsun, şükür olsun ki başımızda böyle bir lider var. Böyle bir liderin olmadığı bir ülkede böyle bir şeyle karşılaşmış olmayı tahammül bile edemiyorum. Çünkü geçmiş dönemlerde bu tür kaoslarda, sadece Türkiye içindeki kaoslarda özellikle 2001’deki sadece Türkiye’ye mahsus bir krizde bu ülkenin ne hale geldiğini hep birlikte belki gördük yaşadık. Biz kendi siyasetimizi her fırsatta güncelleyerek devam ediyoruz. Eksiklerimizi, hatalarımızı yanlışlıklarımızı da tamir ederek, gözden geçirerek ve vatandaşlarımıza hem hal olmak üzere sahada yolumuza deva ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Toplantı daha sonra soru – cevap şeklinde devam etti.