AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığı 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönem yarıyıl karnesini alan öğrencilerle bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak olan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver ve beraberindeki heyet öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı.

Öğrencilerle birebir ilgilenip tebrik eden Başkan Tüver, tatilde çocuklara bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Anasınıfı öğrencileriyle de bir araya gelen heyet mont, eldiven ve bere dağıttı.

TÜVER: ÇOCUKLAR BİZİM YARINIMIZIN, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

AK Parti iktidarında eğitime büyük yatırımlar yapıldığını belirten Başkan Tüver, “ bugün AK parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak Yıldızbağları Mahallemizde Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğrencilerimizin Karne hediyesini, heyecanını paylaşmak için geldik. Sayın Cumhur Başkanımız, Genel başkanımız liderliğinde yirmi yıldır eğitimde çok ciddi anlamda yatırımlar yapıldı. Her işin başı eğitim dedi sayın Cumhurbaşkanımız ve eğitim üzerine ciddi yatırımlarını ülkemize kazandırdı. Bugün sınıflarımıza bakıyoruz, sınıflılarımızın kalitesi de, öğrencilerimizin aldığı eğitimin kalitesi de ve bunların karneye yansımasını da çok güzel olumlu şekilde görüyoruz. Bugün karne verdiğimiz çocuklarımız yarının mühendisleri, doktorları, bilim insanları, siyasetçileri olarak aramıza katılacaklar. Çocuklar bizim yarınımızın, geleceğimizin teminatı. Onların bugün karne heyecanına şahitlik ettik. karne hediyelerini verdik. Bizler AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak çocuklarımızın bugünkü karne sevincinin, heyecanının ortağı olduk” dedi.                

Başkan Alan: Elazığ, Kültür ve Sanatta Önemli Bir Konumda Başkan Alan: Elazığ, Kültür ve Sanatta Önemli Bir Konumda