AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Karacadağ, seçim irtibat ofisinde MASSAD Bölgesindeki Aksaçlılarla bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu programda açıklamalarda bulunan İşadamı Abbas Yegen, Eski AK Parti Maden İlçe Başkanı Haydar Kaygusuz, MHP Maden Belediye meclis üyesi Mustafa Taşdemir, MASSAD Kurucu Başkanı Feti Ahmet Gel, Arıcak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Cengiz, MHP Maden Belediyesi Encümeni Lütfiye Gürgün, MASSAD Başkanı Fatih Özel, Maden Muhtarlar Dernek Başkanı Ferit Türkel, Maden Dutpınar Köyü Muhtarı Şevik İzgi, Maden ihtiyarlar heyet Başkanı Hacı Feyzi Hüküm, Maden Işıktepe Köyü Muhtarı Barış Zorlu, Maden Yenibahçe Köyü Muhtarı Zeki Kaplan, İş Adamı Oktay Demircan, Eski Ana Vatan Maden İlçe Başkanı Murat Özdemir ve esnaf Zeki Karagöz,  2023 seçimlerinin önemine değinerek bölge olarak aday adayı Karacadağ’ı destekleyeceklerini ifade ettiler.

KARACADAĞ: ELAZIĞ SOKAKLARINI ARŞIN ARŞIN GEZECEĞİM

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ ise 68 yıllık özlemi sonlandıracağını ifade ederek, bölge halkının desteğini istedi.  

Karacadağ yaptığı konuşmada, “Bir yıl 1 aydır sahada hiçbir şekilde tempoyu düşürmeden, geri adım atmadan, kimseye boğun eğmeden yürümeyi başardık. Allah bize güç kuvvet verirse, nasip olursa bundan sonraki süreci de bu şekilde bitireceğiz. Benim bu anlamda sizden tek isteğim bir arada kenetlenmek, hiçbir şekilde birbirimizi bırakmadan ilerlemek ve gerçekten bu bayrağı en üst seviyeye taşıyıp gençlerimize yol açmak istiyoruz. Elazığ siyasetinde 68 yıldır geri kaldığımız süreçte bu başarıya imza atamadık. Bu başarı gelirse benim başarım değil hepimizin başarısı olacak. Ben Elazığ sokaklarını arşın arşın gezeceğim. Allah bize bu görevi verirse emin olun Elazığ’da proje olarak hiçbir projemiz yok, birbirinden kıymetli profesörlerimiz, daire müdürlerimiz, oda başkanlarımız, sanayi iş adamlarımız var bunların elinde bir dünya proje var baktıkça biz üzülüyoruz. O projeleri masaya yatıracağız. Memleketin hakkını memleketin önüne getireceğiz. Seçim sürecimiz başlamıştır. İnşallah bu hafta aday başvurusunu yaparak bunu da perçinleyeceğiz. Partim adına Cumhur ittifakının Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yol yürümekten onur ve gurur duyuyorum. Allah nasip ederse başta cumhurbaşkanımız sonra partimiz ve şahsımız adına hepinizden destek bekliyoruz. Kendimizi dünyaya ispatlamamız gereken bir seçimdir. Doğuyla batının çatışmasının gerçekten o savaşın verildiği sahada olmasa da seçimde vereceğimiz bu çatışmanın başarısı hepimizin ve ülke geleceğinin başarısı olacaktır” Dedi.

26 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 26 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?