AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Adaylar Prof. Dr. Erol Keleş Maden ve Gezin’de, Murat Öz ise Baskil ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

Aday Keleş Gezinde 2018 yılında Antalya’da görevi başında şehit olan polis memuru şehit Gökmen Taşkıran’ın ailesini ziyaret ederek, orman işletmesi işçileri ile bir araya geldi.

Gezinin ardından madene geçen Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet madenliler tarafından karşılandı.

Madende halk buluşmasının ardından esnaf gezisi gerçekleştiren Aday Keleş, mahalle ve köy muhtarları ile de toplantı yaptı.

AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise seçim çalışmaları çerçevesinde baba ocağı Baskil ilçesini ziyaret etti.

Baskillilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Öz, esnafları ziyaret etti, vatandaşların taleplerini dinledi.

Baskil’in Bilaluşağı, Çiğdemlik ve Hacı Mehmetli köylerini de ziyaret eden Öz, son olarak AK Parti Baskil ilçe teşkilatıyla iftar programında bir araya geldi.

“Hemşehrilerimizin partimize olan güçlü desteği, güveni ve heyecanı azmimizi ve gayretimizi artırıyor diyen Öz, 14 Mayıs seçimlerinin geleceğimiz adına taşıdığı önemin farkındayız. Bu seçim, milletimizin bir millet hareketi olarak 21 yıl önce ülkemizin aydınlık geleceği için yola çıkmış ve bu yolda asırlık hizmetlere damga vurmuş AK Parti çatısı altında Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağı bir seçimdir.” dedi.