“Milletvekili Tanıtım Toplantısı”nın ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları sahaya inmeye başladı.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları; Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz medya kuruluşumuzu ziyaret etti.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine iddialı kadro ile hazır olduklarını ve Elazığ’a güvendiklerini ifade eden AK Parti Elazığ milletvekili adayları, Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundular.

ÖZ: AZİMLE HEVESLE KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Öz, “Ben inanıyorum ki milletimiz bu seçimlerde de AK Partiye büyük desteği verecek ve Türkiye yüzyılının meşalesini Elazığ’dan yakacak. Milletimiz bize inansın bize güvensin. Tecrübeli bir ekiple beş yol arkadaşı ile yarından itibaren de yollara revan olacağız. Biz milletvekili arkadaşlarımız ile teşkilatlarımızla belediye başkanımızla, il başkanımızla Allah’ın izniyle milletimizin emrinde olup milletimiz için azimle hevesle kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Ben seçim sürecinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye kaydetti.

NAZIRLI: ELAZIĞ’IMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Nazırlı, “Bütün vekil arkadaşlarımız çok gayretli çok hevesli. Çok çeşitli bir liste oldu. Elazığ’da değişim tam anlamıyla değişim oldu. Ben İstanbul teşkilatlarından gelen, Mücahit başkanımız eski belediye başkanımız yine eski il başkanlarımızdan ve genç kardeşlerimizden çeşitlilik oldu. Büyük bir enerji ile motivasyonla inşallah hepimiz Elazığ’ımıza hizmet edeceğiz. Elazığ halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret

YANILMAZ: EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ

Yanılmaz, “Artık dünyada ülkeler yaşanmıyor. Dünyada şehirler yarışıyor. Bizde Elazığ’ı yarışan bir şehir haline getirmek için tecrübemiz var, birikimimiz var, gayretimiz var, irademiz var ve cesaretimiz var. Bunları da uyguladığımızda en iyi sonucu alacağız. 14 Mayıs seçim günü inanıyorum ki biz 5 arkadaşımız ile birlikte el birliği ile Elazığ’a en güzel hizmetleri yapmak için orada mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AÇIKKAPI: HEMŞEHRİLERİMİZİN EMRİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Elazığ’a en güzel hizmetleri kazandırmak istiyoruz diyerek: “bundan sonraki süreçte bundan önce olduğu gibi Elazığ’a çok güzel yatırımları ve hizmetleri kazandırmak istiyoruz. 5 arkadaşımızla birlikte inşallah Elazığ’a bundan sonra çok daha güzel hizmetleri kazandıracağız bundan eminiz. Elazığ’da hem özel sektörü geliştirecek, organize sanayiyi büyültecek, yeni sanayi sitemizi inşallah şehrimize kazandırarak yine kurum ve kuruluşlarımızın daha güçlü hale gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizin emrinde olacağız” İfadelerini kullandı.

KELEŞ: ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçimlerden başarı ile çıkacaklarına inandıklarını belirterek: “bugün itibariyle sizleri ve diğer basın mensuplarını ziyaret ediyoruz, onların fikirlerini, düşüncelerini paylaşıyoruz. 30 yıllık bir hekimlik mesleğim var bunun 25 yılını Elazığ’da geçirdim. Elazığ’ı iyi tanıyorum ve sorunlarını iyi biliyorum. Mesleğim ile ilgili Elazığ’ın problemlerine hem üniversite hem de kamu bazında hakimim. Çok heyecanlıyım çünkü iyi şeyler yapabileceğimi düşünüyorum emek vereceğim çünkü şehrimi çok seviyorum. Bu açıdan da İnşallah 5 aday arkadaşımızla beraber kol kola bu süreci tamamlayacağız ve memleketimiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.