Türkiye genelinde oy kullanma işlemi devam ederken, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları; Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz, Hasan Murat Öz ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım oylarını kullandılar.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “TOKİ Fırat İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olsun” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da oyunu kullandı. Açıkkapı, “14 Mayıs seçimleri şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımız büyük bir şevkle, aşkla oylarını kullanıyorlar. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirmek üzere oyumuzu kullandık” şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı “Oyumuzu kullandık. Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan balkon konuşmasını yapacak inşallah. Haydi Elazığ! Türkiye Yüzyılı'na az kaldı” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz da oyunu kullandı. Yanılmaz, “#Elazığ için, #Türkiye için, geleceğimiz için… Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda ailemle birlikte oyumuzu kullandık. Rabbim hayırlara vesile kılsın” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz de oyunu kullandı ve “Oyumuzu kullandık. Seçimlerin vatanımız, milletimiz ve geleceğimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. #TürkiyeYüzyılı için Durmadan Yolurmadan” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da oyunu kullandı. Yıldırım, “Türkiye Yüzyılı için oyumuzu kullandık. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınları şimdiden hayırlı olsun” dedi.