AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Kadrosu, dördüncü sıra milletvekili adayı Mücahit Yanılmaz’ın Mustafapaşa Mahallesi’nde açtığı seçim koordinasyon merkezine katılarak, vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz Mustafapaşa Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi açtı.

Açılışa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İlçe, belde belediye başkanları, aday adayları ve partililer katıldı.

KARACADAĞ: “BU AK DAVAYA NEFERLER KAZANDIRDIK”

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Adayı Adayı Mehmet Karacadağ, seçim maratonda partilerine yüzlerce nefer kattıklarını kaydederek, “Bizler seçim maratonuna başladığımızdan beri köy köy, mahalle mahalle, ev ev AK davanın her neferine ulaştık ve bu AK davaya neferler kazandırdık. Bugün burada gördüğümüz coşkulu kalabalıkla inşallah 14 Mayıs’ta da seçim sandıklarını patlatacağız ve bunlara en büyük cevabı Murat kardeşimiz Allah nasip ederse meclis kürsüsünden yemin törenini yaparak verecektir” dedi.

ÖZ: BÖYLE GÜZEL TASARIMI OLAN BİR ARABAYA RASTLAMADIM

Daha sonra AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Bir tarafta kat sayısı zulmünü çözen, bir tarafta başörtüsü zulmünü bitiren Cumhurbaşkanımız varken diğer tarafta uçak fabrikalarını kapatan, otomobil fabrikalarını kapatan, silah fabrikalarını kapatan bir zihniyet vardı. Bugün bakıyoruz biz değerli milletvekili adayları büyüklerimle beraber tanıma fırsatı gördük 15 bin tane mühendisimiz hepsi Türk. İlk başta fabrikamızın dizaynını yaptılar ardından yazılımını yaptılar ardından tasarımını yaptılar dünyanın en güzel arabalarına binen bir kardeşiniz olarak vallahi böyle güzel tasarımı olan bir arabaya rastlamadım. Görene kadar diyorduk ki güzel bir araba, hep anlatıyorduk ama bindiğimizde gördük ki içi baştan sonra Selçukludan Osmanlı’ya geleneksel olarak tasarlanmış bizleri mazimize götüren bir araç olmuş. Düne kadar baktığımızda yapamazsınız, edemezsiniz denildi, alay edildi, hor görüldü bugün elhamdülillah yaptık. Düne kadar her gün şehit haberlerimiz var İsrail’den Heronları alıyorduk insansız hava araçları çekiyordu ilk başta PKK’ya yolluyordu sonra bize yolluyordu yıllarca bize dağı taşı bombalattılar ama bugün İHA’larımızla SİHA’larımızla, Hür Kuş’larımızla Altay Tank’ımızla dün savaş uçağımız Kaan ile bundan birkaç gün önce savaş gemimizle Allah’a çok şükür bizler savunma sanayi noktasında dünyanın kazanımlarını elde ettik” dedi.

NAZIRLI: 2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, yaptığı açıklamada; “Ben İstanbul’da her şey çok güzel olacak dedikten sonra İstanbul’da neler yaptıklarına şahit olmuş bir kardeşinizim. Her şey çok güzel olacak dediler namus sözü veriyoruz bir Allah’ın kulunu işten çıkarmayacağız dediler 18 bin kişiyi işten çıkardılar 25 bin kişiyi işe aldılar. Madem bu 18 bin kişi lazım değildi 25 bin kişiyi niye aldınız işe. O 25 bin kişi HDP diyor ya bizim sayemizde o koltukta oturuyorsunuz diye onlara ödediği bedel. PKK’lıları doldurdular belediyenin içine böldüler şirketleri kendileri söyledi televizyonda. İYİ Parti, HDP, CHP şirketleri böldüler teröristleri de doldurdular içeriye. Ben bunu söylüyorum işine gelmeyenler bağırıyor İstanbul’dan daha gelemedi diye kardeşim ben geldim geldim de Kemal Kılıçdaroğlu diyor ya Türkiye’yi İstanbul gibi yöneteceğim diye onlar böyle yönetiyorlar. Bakanlık verecekler HDP’nin içişleri Bakanlığı’nı mı vereceksiniz Elazığ’da. Diyor ya bizim sayemizde oturuyorsun orada diye Aile Bakanlığını mı vereceksin, Gençlik Spor Bakanlığı’nı mı vereceksin. Hep söylüyoruz 2023 seçimi çok önemli. Sevgili genç kardeşlerimiz sizler yaşamadığınız biz anlatmakta güçlük çekiyoruz burada hanım ablalarımız var ben üniversiteye giderken üniversitenin önüne prefabrik yapıp koyup benim arkadaşlarımı onun içine sokup başlarındaki örtüyü çekip alıyorlardı o kız kardeşlerim utancından benim yüzüme bakamıyordu o kızlar bir daha bu utancı yaşamasın diye 2023 seçimleri çok önemli” dedi.

AÇIKKAPI: 45 YILDIR ELAZIĞ DİMDİK BİR KALE GİBİ BU TERÖR ÖRGÜTÜNE SET OLDU SET

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, yaptığı açıklamada; “Liderimizi seviyoruz bizde ona oy vereceğiz ama siz lidere oy verin milletvekillerine oy vermeyin bu tehlikeli oyunu oynuyorlar ve bu oyunu oynayanlar maalesef bizimle yola çıktığını iddia edip yolda bizi terk edenler. 1978 yılında PKK terör örgütü kuruldu tam 45 yıldır Elazığ dimdik bir kale gibi bu terör örgütüne set oldu set. Bu terör örgütünü Elazığ’dan öteye geçirmedi ama bugün tehlikeli oyun oynayanlar bilmiyorlar ki bilerek ya da bilmeyerek terör örgütünün değirmenine su taşıyorlar su, bunlara izin vermeyin. Gücü, parayı elinde bulunduranlar bu şehirde çok kirli bir oyun oynuyorsunuz, bu şehrin insanı paraya, koliye, zarfa, parfüme satılacak insanlar değildir. Attığınız adımlara dikkat edin bakın bu şehre bu şehrin insanlarına 45 yıldır teröre set olmuş bu şehre bu kötülüğü yaparsanız emin olun bu şehirde gezemezsiniz, başınız yerden kalkmaz bu vebalin altında ezilir, dökülürsünüz” şeklinde konuştu.

KELEŞ: “TÜRKİYE BUGÜN GELDİĞİMİZ 2023’TE KENDİ KENDİNE YETEBİLEN BİR TÜRKİYE”

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş yaptığı açıklamada; “Bu seçim gerçekten çok önemli çünkü 2000 yılından önceki bir Türkiye’yi hatırlayın. Dış güçlere bağımlı Amerika’nın, AVRUPA’NIN önünde eğilen İMF’ye bağımlı bir Türkiye bugün geldiğimiz 2023’te kendi kendine yetebilen bir Türkiye. Sanayisiyle, enerjisiyle, sağlığıyla, turizmiyle artık bölgede lider olan bir ülke. Evet bu birilerini rahatsız ediyor edecekte. Bu rahatsızlık bugün bizim karşımıza zillet ittifakını kurarak getirdiler. Şuanda zillet ittifakı dediğimiz masanın etrafında oturulan piyonlar altına konulan taburede yer değiştiren terör örgütleri hepsi bir olmuşlar ve tek temel amaçları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı buradan indirmek buna gücünüz yetmeyecek” dedi.

Açılışa katılan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı da, geçmişte başörtüsü mağduriyeti yaşadığı için işinden olduğunu kaydetti.

YILDIRIM: YENİDEN BU ÜLKEYE HİZMET EDEREK YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise konuşmasında 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekerek, “Yüz yıllardır kazandırılmayan şeyleri kazandırmış bir lider ve onun ikinci Türkiye yüzyılı vizyonuyla yeniden yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim tek bir derdimiz var bu toprakların öz evlatları olarak bu değerlerle iç içe girmiş insanlarımız olarak yeniden bu ülkeye hizmet ederek yolumuza devam etmek istiyoruz. Şuna çok üzülüyorum; bir taraftan böyle bir kıymetli lider ve onun yol arkadaşları ve 21 yıldır bu ülkeye hizmet etmiş inanılmaz projelerin sahibi bir kadro, bir tarafından da bütün bünyesi kimyası, kadroları, milletvekilleri, il başkanları dahil olmak üzere ana muhalefetin yalanla çepeçevre kuşanmış bir lider ya da bir genel başkan bizim liderimizin karşısına çıkmış Cumhurbaşkanı adayı oluyor. Emin olun bu karşılaştırma bile bizim liderimize haksızlık” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: 14 MAYIS’A KADAR KOŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, AK Parti’nin milleti ile birlikte yürüyen bir parti olduğunu söyleyerek, “Bugün devletimize, bugün liderimize olan borcumuzu ödeme vakti gelmiştir. Bugün liderimizin sırtındaki, omuzlarındaki yükü hafifletme zamanı gelmiştir. Bugün hep birlikte safları sıklaştırma vakti gelmiştir evet bunun için hepimiz çok çalışacağız. Biz biliyoruz ki çok çalışanın Allah mükâfatını verir evet bizler bir ve beraber olacağız bizler birlik olacağız biz biliyoruz ki Allah birlik olanların da mükafatını verir. Bizler Allah’a sığınacağız, bizler sahaya sarılacağız hükmüne ram olacağız yol varsa budur diyeceğiz bundan başka bir yol tanımadan 14 Mayıs’a kadar koşacağız inşallah zafer bizlerin olacak” dedi.

YANILMAZ: RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYE’NİN YENİDEN CUMHURBAŞKANI OLACAK İNŞALLAH

Son olarak kürsüye Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz çıkarak, “Cumhuriyet Halk Partisi mantığı, fikri ve görüşü ve onun etrafında birleşmiş olanlar 14 Mayıs’ta kendilerine bir tek hedef belirlemişler Recep Tayyip Erdoğan gitsin yerine kim gelirse gelsin biz Elazığ’dan Mustafapaşa Mahallemizden onlara sesleniyoruz sizin bu hevesiniz kursağınızda kalacak ve 14 Mayıs akşamı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin yeniden Cumhurbaşkanı olacak inşallah” diye konuştu.

Seçim koordinasyon merkezi açılışı dışında çalışmalarına devam eden Milletvekili Adaylarından Prof. Dr. Erol Keleş, özel sağlık hizmeti veren hastaneyi, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında esnaflar ve vatandaşlarla ile bir araya geldi, Elazığ Sebze Hali’ni ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Yeni Mahalle ziyareti, Yurtbaşı Beldesi, Kovancılar İlçesini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim gezileri kapsamında kamu kurum personellerini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi, özel bir hastane, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Alo 170 ve 112 çağrı merkezlerini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 19:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137