AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ MAAŞLARINI BAĞIŞLADILAR

AK Parti Elazığ Milletvekilleri “Gün birlik günü, gün dayanışma günü” dedi, bir aylık maaşları ile Milli Dayanışma Kampanyası’na katıldı.

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ MAAŞLARINI BAĞIŞLADILAR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında mağdur olan dar gelirli vatandaşlara destek olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganı ile Milli Dayanışma Kampanyası başlatılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 aylık maaşını bağışlayarak ilk bağışçısı olduğu kampanyaya destek kısa sürede çığ gibi büyüdü.

İş dünyası, şirketler, idareciler, sanatçılar, siyasetçiler ve hatta hayalleri için para biriktiren çocuklar kumbaralarındaki paralarını kampanyaya bağışladılar.

 

AKPARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ BİR AYLIK MAAŞLARINI BAĞIŞLADILAR

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ da ortak bir karar aldı, bir aylık milletvekili maaşlarını kampanyaya bağışladılar.

 

Milletvekilleri konuya ilişkin de şu değerlendirmeyi yaptı:

“Koronavirüs ile etkin bir mücadele yürütüyoruz. Bu mücadeleyi her boyutu ile düşünmek zorundayız. Vatandaşımızın bu salgın nedeniyle mağduriyet yaşamasına asla izin vermeyiz. Bu kapsamda Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketini devreye koyduk. Aylık geliri 5 bin TL’nin altında olanlar için 10 bin TL’ye kadar Temel İhtiyaç Desteği’ni hayata geçirdik. Yine bugünden itibaren Devletimizin sahadaki kolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıyla 2 milyon 111 haneyi kapsayan 1000'er liralık nakdi ödemeler başlıyor. Amacımız bu salgının oluşturabileceği mağduriyetlere karşı ülkemizi, milletimizi korumaktır.

Unutmayalım Türkiye’nin en büyük gücü; birliği, beraberliği ve kardeşliğidir.

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisinde Peygamber efendimizin buyurduğu üzere İslam dininde yardım ve dayanışma esastır. Bu sebeple başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın aynı sorumluluk, aynı duyarlılık ile hareket edeceğine inancımız tamdır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alp
Alp - 4 yıl Önce

Dekontunu göstermedikleri sürece bunlara asla inanmam. İnanan var mı acaba

23
23 - 4 yıl Önce

Yıllardır yediğiniz devlet sizden 1 defa geri istedi karşılığı 1 maaş. Yazıklar olsun.

Ömer
Ömer - 4 yıl Önce

Çok bağışlamışlar birazını geri alsınlar. Ulan yıllardır vekilsiniz bu devletten yıllardır maaşlarınızı alıyorsunuz bugün ihtiyaç olunca da bu mu Türkiye Cumhuriyeti devletine vefanız

Esnaf
Esnaf - 4 yıl Önce

Şu acun un topladığı yardımlardan bölüştüklerinin yüzde 10 nu versinlerdi bari

ersin bal
ersin bal - 4 yıl Önce

Bizimkiler de bayağı garibanlarmış. Biz de bunlara mı bağış yapsak acaba?

Murat yildiz
Murat yildiz - 4 yıl Önce

Belesiye başkanımiz şerifogullari 5 maasini bagısladi.daha göreve geleli kac ay olduki 5 maasini bağısladi. Başkanim keske bunlari okuya bilsen .bunlarin Hepsini toplasan bir seferoğulları etmez .. sen elaziga değil türkiye ye örneksin. Başkan serif oğullari Allah senden razı olsun.rabbim bütün aileni sana senide elaziga bagişlasin.

SAVAŞ
SAVAŞ - 4 yıl Önce

Nolacak devede tüy ...Garibim sahipsiz Elazığ halen daha millet deprem dolayısı İLE verilecek kira yardımını BİLE almamış ...RABBİM sizleri cennetinden mahrum ede CEHENNEMİNE kabul eyleye

Burak 23
Burak 23 - 4 yıl Önce

Tolga agara metin buluta napar 1 maas 1 senelik bagislasinlar...


SIRADAKİ HABER

banner137