31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze sandık başına giderek oylarını kullandılar.

BAŞKAN GÜRGÖZE OYUNU KULLANDI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, eşi ve çocukları ile birlikte Bahçelievler Ortaokulu’nda 1091 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gürgöze, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Öncelikle kullanmış olduğumuz oyun ailece kullanmış olduğumuz oyun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimize, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sürecine girdiğimiz andan itibaren Elazığ AK Parti il teşkilatları olarak örnek olabilecek bir çalışmaya imza attık hakikaten. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. En ücra köydeki köy başkanımızdan, mahalle görevlilerimizden, sandık yönetim kurullarımıza. Bugünde onların günü sandık yönetim kurullarının. Bina sorumlularımızdan teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok başarılı bir çalışma yürüttük hakikatten. Çok başarılı çalışmalar imza attık. Bu çalışmaların neticesini de Allah’ın izniyle bu akşam itibariyle saat 16.00’da açılacak olan sandıklarda da göreceğimizi, çok güçlü bir şekilde AK Parti’ye destek çıkacağını vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde ve yapılan seçim faaliyetlerinde buna şahitlik ettik. Sandıklar açıldıktan sonra da Allah’ın izniyle ifade ettiğim gibi AK Partiye çok güçlü destek çıkacağını inanıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlamak üzere saat 5.30’da seçim koordinasyon merkezimizde başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Elazığ’ın en ücra noktasındaki 552 köy 9 belde, 10 ilçe ve merkez dahil olmak üzere 1768 sandıkta bütün görevlilerimizin hazır seçim oy verme işlemi başlamadan önce bütün görevlilerimizin hazır olduğunu kontrol ettik, takip ettik. Tüm belediye başkan adaylarımızı saat 6.00’dan önce adaylarımızı 20 seçim bölgesindeki adaylarımızı, ilçe başkanlarımızı ve belde başkanlarımızı arayarak eksikliklerinin olup olmadığını, müdahale etmemiz gereken noktaların olup olmadığını kontrol ettik. Çok yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Şimdi de oy kullanılan sandıkları geziyoruz. Bizde kendi oyumuzu kullandık tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ BULUT OYUNU KULLANDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 75. Yıl Anadolu Lisesi’nde 2047 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Milletvekili Bulut, Çok uzun bir maratonun sonunda bugün seçim günü. Allah’a hamt olsun, hakikatten suhuletle ve sükûnetle Elazığ’a yakışır bir şekilde kampanya süreci oldu. Ben bundan dolayı bütün siyasi partilere çok teşekkür ediyorum. Bir Elazığ’a, Elazığlı’ya da yakışan buydu. Tabi bugün milletin iradesi sandığa tecelli edecek. Bugüne kadar biz kendimizi anlatmaya çalıştık. Bütün siyasi partiler kendilerini anlatmaya çalıştılar, projelerini anlatmaya çalıştılar. Kamuoyu vicdanı neye artık inandıysa, neye tatmin olduysa bugün milletin iradesi sandıktan o şekilde çıkacak ve o şekilde tecelli edecektir. Bugün sandıktan bir siyasi partinin belediye başkanı çıkmayacak. Elazığ’ın belediye başkanı çıkacak. Artık bugüne kadar siyasi mücadelelerin hepsinin bir kenara konulduğu, tatlı bir anı olarak bir kenarda kaldığı, artık Elazığ’a hizmet edecek, Elazığ’ın yüklenecek, şehr-ül emini olacak bir başkan adayımız inşallah çıkacak” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ BALIK OYUNU KULLANDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Aziz Gül Ortaokulu’nda 1271 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Milletvekili Balık, Aylardan beri bugün için çalıştık işin açıkçası. Şahin Şerifoğulları kardeşimizle birlikte elbette ki öteki partilerinde belediye başkan adayları çıktılar ve Elazığ’a çok iyi hizmet edebileceklerini söylediler, projelerini anlattılar. Bizde Elazığ’a yaptıklarımızı, yapacaklarımızı söyledik, taahhütlerimizi verdik. İnşallah bugün artık Elazığ’ın demokrasiyle şenleneceği, demokrasiyle taçlanacağı bir gün olacak hepimiz için. Bugün Elazığ’la birlikte Türkiye büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayacağı bir güne girecek inşallah Biz 17 yılda kendini ispat etmiş bir iktidarız. 17 yıl için hakikatten Türkiye’de ve Elazığ’da ok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşattık. Biz bunu Elazığ’da belediyecilikte de devam etmek istiyoruz. İnşallah her gittiğimiz evde de her tokalaştığımız insana da bunu anlatmaya ve aydınlatmaya gayret ettik. İlk çıktığımız gün kendimize hedefler koymuştu. 20 belediyenin hepsinin tamamını alabilmek ve ak belediyecilikti gönlümüzün istediği” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ AĞAR OYUNU KULLANDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Yunus Emre İlkokulu’nda 1038 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Milletvekili Ağar, “75 günlük 80 günlük seçim maratonunun sonuna geldik. Çok şükür kimsenin kalbi kırılmadan, kaza bela olmadan çok güzel pozitif bir seçim çalışması geçti. Partiler üzerinden siyasetimizi yaptık kimsenin şahsıyla, geçmişiyle ilgili bir açıklamamız olmadı parti olarak Allah bundan sonraki sonuçların ülkemize, milletimize, Elazığlı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ OYUNU KULLANDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Aziz Gül Ortaokulu’nda 1272 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Milletvekili Demirbağ, Cenab-ı Allah memleketimiz, milletimiz için hayırlı uğurlu etsin inşallah. Yağışa rağmen, soğuk havaya rağmen çok büyük bir katılım var. İnşallah bu devam eder. Hem Elazığ’ımızda, hem ülkemiz genelinde katılım yüksek olur. Şu anda yapacağımız çok açıklama yok. Akşam sonuçları aldıktan sonra tekrar görüşmek üzere” dedi.