“AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında Elazığ’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz teşkilatı ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Demiröz ve beraberindeki heyetin bir diğer durağı ise İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi oldu.

Başkan Yardımcısı Demiröz “Çay Bizden, Sohbet Sizden” programı ile gençlerle buluşup sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Demiröz başkanlığında gerçekleştirilen programa, AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, bölge, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve gençler katıldı.

DEMİRÖZ: HER ŞEYİ GENÇLERİMİZ İÇİN YAPTIK

Başkan yardımcısı Demiröz yaptığı açıklamada, “Elazığ’ın güzel bir gününde güzel bir programımız oldu. Sizlerle birlik olunca gençleşiyoruz. Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sevgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizin yaşlarınızda belki daha öncesinde siyasete başladı. Şuanda da 68 yaşına kadar hep sizlerden aldığı güçler ile birlikte geldi. Çok şeyler yaptık. Çok şeyler borçluyuz. Sizlere inşallah bu görevde de seçme ve seçilme hakkı 18 yaşına kadar indirildi. 81 ilde üniversitemiz var. Sayısı 209 oldu. İsteyen istediği ilde üniversitesine gidebiliyor. Herkese kredi, burs, yurt imkanımız var. Geçmiş kredi borçlarını sildik. Cezalarını sildik. Asıllarını sildik. Gençlerle ilgili vergi muafiyeti getirdik. Her şeyi gençlerimiz için yaptık. Şimdi de gençlere konut ile ilgili sosyal konut yapıp onları evlendireceğiz. Ben sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Program müzik dinletisi ile son buldu.