AK Parti İl yönetimi bayram ziyaretlerine devam etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ,il Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyetin bayramın son gününde durağı Alacakaya ve Arıcak ilçeleri oldu.

Heyetin ilk olarak ziyaretlerine Arıcak ilçesiyle başladı.

İlçe teşkilatı ve partilileri ile bir araya gelen milletvekili Demirbağ ve il başkanı Yıldırım hem bayramlaştı hem de ilçe halkının sorun ve taleplerini dinledi.

GÜLŞEN: MİLLET PAHALILIKTAN ŞİKAYETÇİ AMA BU DESTEKLEMEDEN DOLAYI MİLLETİN CEBİNDE PARASI DA VAR

AK Parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “Sürekli arkadaşlarımızla sahadayız. il başkanımız da, milletvekilimiz Sermin hanım da daha önce buralara geldiler. Millet pahalılıktan şikayetçi ama bu desteklemeden dolayı milletin cebinde parası da var. İnşallah o sorunlar da Cumhurbaşkanımızın desteğiyle hallolacak. Rahatlayacağız. Tekrar hepinize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: HER GÜNÜNÜZ BAYRAM TADINDA OLSUN

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, “Değerli misafirler hepinizi saygıyla selamlıyorum. İlçemize hoş geldiniz. Hepimizin kurban bayramını tebrik ediyorum. Her gününüz bayram tadında olsun diyorum” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: İNŞALLAH BU SIKINTILI GÜNLERİ DE BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Arıcak ilçesinin kendileri için özel olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Arıcak bizim için her zaman özel olmuştur. Bu özelliğini de korumaya devam ediyor. Son zamanlarda bireysel taleplerinizin biraz arttığını, bireysel beklentilerinizin biraz arttığını, ekonomik meselelerden dolayı hepinizin biraz yorulduğunu biliyoruz. Ama inşallah bu sıkıntılı günleri de birlikte aşacağız. Önümüzde 2023 çok önemli süreci var. Her yerde her zaman söylediğimiz bir şey bu. Bu seçim çok önemli. Şimdiye kadar ki kazanımların hepsinin korunması anlamında önem derecesi çok yüksek olan bir seçme hazırlanıyoruz” dedi.

Muhalefeti ‘de eleştiren Yıldırım gündeminde isim vermediği Elazığlı bir doktor vardı.

Bölgede ziyaretlerini sürdüren heyet Erimli Beldesinde Duygu ve Suat Üstener çiftinin düğün törenine de katıldı.

ALACAKAYA İLÇESİ ZİYARETİ

Demirbağ ve Yıldırım Arıcak ilçesinde programı yaptıkları esnaf ziyareti ile sonlandırarak Alacakaya ilçesine hareket etti.

Alacakaya’da ilçe teşkilatı ve partileri tarafından karşılanan heyet herkesin bayramını tebrik etti.

EROL: BAYRAMINIZI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM

AK Parti Alacakaya İlçe Başkanı Mehmet Erol, “Bu bayramı bizlere ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Girdiğimiz ak davada Cumhurbaşkanımız, reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birlik beraberlik içerisinde nice huzurlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN YEDİ DÜVEL TABİRİ CAİZSE CUMHURBAŞKANIMIZIN KARŞISINDA BİRLEŞMİŞ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Gerçekten bugüne kadar bütün seçimler önemliydi ama bu çok çok önemli. Zira bütün yedi düvel tabiri caizse Cumhurbaşkanımızın karşısında birleşmiş. Ben konuşmalarımda son zamanda onu kllanıyorum. Altılı masa değil; bir artı altılı masa. Altılı masanın önemi yok. Onlar sadece yukarıdan talimat alıyorlar. Bir kim? Byden, PKK, HDP… Ne diyor PKK’nın söyde haysiyetsiz liderlerinden biri Duran Kalkan? Diyor ki ‘PKK’nın da desteğiyle HDP öz yönetime gelecek. Doğu Güneydoğu’daki bütün valileri biz atayacağız, devleti biz idare edeceğiz’ diyor. Haydi buyur buradan yak” diye ifade etti.