Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Milletvekili Adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları ilçelere çıkarma yaptı.

İlçe ziyaretleri Akçakiraz ilçesi ile başladı..

METİN BULUT: BİZİ MUTLU ETTİĞİ KADAR BAŞKASINI DA TEDİRGİN ETTİ

Akçakiraz İlçesi’ndeki ziyarette konuşan Milletvekili Metin Bulut, “Akçakiraz hakikaten sınırlarına mahkum kalmadıysa ve sınırlarının ötesine çıktıysa bu dönemde Türkiye’de sınırlarına mahkum bırakılmaya çalıştı hatta sınırlarının içerisine çekilmeye çalışıldı ama buna müsaade etmedi. Güneydoğuda yaşanan olayları biliyorsunuz, hendek olaylarını çukur olaylarını biliyorsunuz. Bizi Misak-ı Milli’den de buraya çekmek istediler ama biz ne yaptık değil sınırlarımızın için hapsolmak sınırlarımızı daha öteye taşıdık. Bunu ne ile yaptık? Milletten aldığımız güçten, Akçakiraz’dan aldığımız desteklen yaptık. Hep birlikte yaptık. Ekonomide dünyanın en büyük 16. Ekonomisi olduk Türkiye bölgesinde güvenilir bir ülke oldu. Bu bizi mutlu ettiği kadar başkasını da tedirgin etti ”dedi.

Alacakaya ile devam etti.

Adaylar sırasıyla Arıcak, Gezin, Maden, Mollakendi ve Sivrice’de vatandaşlarla buluştu. 

Milletvekili Adayları, Yazıkonak ve Yurtbaşı ile ziyaretlerini noktaladı.

BALIK: 24 HAZİRANDA BU OYUNU SANDIKTA BOZACAĞIZ

Ziyaretlerde seçmenlerine seslenen İkinci sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık, “Bu seçim bize gözünü dikmiş, bize gönlünü bağlamı, Türkiye’den gelecek iyi haberi bekleyenlerin seçimidir. Ama bu seçim yine üzerimizde oyun oynayanların, sayın cumhurbaşkanımızın tökezlemesini bekledikleri eski Türkiye’ye dönemsi gerektiklerini bekleyenlerinde seçimleridir. Biz şimdiye kadar oyunları bozduğumuz gibi 24 Haziranda da bu oyunu sandıkta bozacağız”diye konuştu.

AĞAR: TÜRKİYE KADER SEÇİMLERİNDEN BİRİNE GİDİYOR

24 Haziran seçimlerini kader seçimi olarak yorumlayan Milletvekili Adayı Tolga Ağar ise, “Bir hafta gibi bir süre sonra Türkiye kader seçimlerinden birine gidiyor. Vesayet ve bürokrasi ortamının sistemden dışarı çıkarıldığı, 16 senelik AK kadroların hazırlamış olduğu alt yapı hizmetlerin ekonomik ve kalkınma alanında atağa geçeceği, atağa geçeceğini emin bir şekilde söylüyorum”dedi.

DEMİRBAĞ: BURASI BENİM KÖYÜM ÖZEL ÖDENEKLE YAPACAĞIZ DEDİM

Elazığ ve ilçelere yapılan yatırımları sıralayan Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ, “2002’de seçim çalışmalarını yaparken Bükardi beldesine gittiğimizde Yaylabaşı mahallesinde yol stabilizeydi, hanım kardeşlerimiz bidonlarla su taşıyorlkardı. Ne yapıyorlar dediğimde yol asfalt değil buradan 1.5 km su taşıyorlar. Bu su ile hem içme, kap yıkama, yemek yıkama, banyoda kullanıyorlar, zor şartlarda getirdiği suyu. Ben Bükardi de konuşma yaparken bana burada içme suyu çalışmalarını başlatırsan Oyu sana veririz dediler. Bende siyaset olsun diye bunu yapamayız dedim. Yol müdürlüğünde çalışsaydım bir kaç araba gönderir yaptırırdım bunu. Ama görevden ayrıldık. Seçimden sonra ilk işimiz olacak dedi. Burası benim köyüm özel ödenekle yapacağız dedim”diye kaydetti. 

ŞERİFOĞULLARI: AK PARTİ İKTİDARA GELDİĞİ İLK GÜNDEN İTİBAREN BU DİRENÇLERLE KARŞILAŞTI

24 Haziran seçimlerinde son virajda olunduğunu ifade eden Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, “24 Haziran seçimleri için son virajdayız. Bu yapılacak seçimlerle birlikte artık bir kişinin frene bastığı bir kişinin gaza bastığı, diğer kişinin de direksiyonu tuttuğu parlamenter sistemi tarihin sayfalarında bırakacağız. Bu değişime, dönüşüme ciddi manada direnç göstermiş odaklar var. AK Parti iktidara geldiği ilk günden itibaren bu dirençlerle karşılaştı. Sokak eylemleri yaptılar, gezi eylemleri yaptılar, tenceresini tavasını alan sokağa indi, yargı darbesi yaptılar, yetmedi topyekûn Türkiye’ye saldırdılar. 15 Temmuz kanlı darbeyi gerçekleştirmek istediler ve 250 tane şehidimiz oldu. Biz bunlara karşı halkımızla birlikte mücadele ettik”ifadelerinde bulundu.