AK Parti Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk ve Metin Bulut, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz’ı ziyaret ederek 3. Çağrı Dönemiyle alakalı düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

IPARD II kapsamında çıkılan 3. Çağrı Dönemiyle ilgili kurum toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan AK Parti heyeti, kurum personeliyle de bir araya geldi.

"Yüzde 70’e varan oranda hibe dağıtılacak"

Bilgilendirme toplantısında TKDK’nın bugüne kadar yaptığı yatırımlarla ilgili bilgiler veren İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, IPARD II programının 3. Çağrı döneminde yatırımlara yüzde 70’e varan oranda hibe dağıtılacağını vurguladı.

"İlimizin yüz akı"

Milletvekili Metin Bulut ise yaptığı konuşmada, kurum personeliyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. TKDK’nın ilimizin yüz akı olduğunu kaydeden Bulut, bu vesileyle bütün kurum personelini ayrı ayrı tebrik etti.

TKDK’nın desteğiyle hayat bulan yatırımların Elazığ ekonomisine ciddi katkı sağladığının altını çizen Milletvekili Tahir Öztürk de her yatırımın işsizliği önlediğini vurguladı. TKDK’nın önümüzdeki süreçte de birçok yatırıma öncülük edeceğini aktaran Öztürk, kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.