AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, HÜDA Parti ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

HÜDAPAR ZİYARETİ

Başkan Yıldırım ve yönetiminin ilk durağı HÜDA-PAR oldu.

KAVAKLI: ELAZIĞ İÇİN FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUZ

Siyasi partilerin şehrin menfaatleri doğrultusunda bir araya gelmenin önemli olduğuna ifade eden HÜDA-PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, “Hoş geldiniz sefa getirdiniz. İl başkanımız seçildikten sonra ataması yapıldıktan sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bu ziyaret çerçevesinde ilimizle ilgili bazı görüş alışverişlerimiz oldu, fikir beyanlarımız oldu. Bu beyanlarımızı iletmiştik kendilerine. Bugün ki ziyaretlerinden partimiz olarak memnun kaldık. Kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Siyasi partilerin Elazığ’da birlikte hareket edebilmeleri, birbirlerini ziyaret edebilmeleri bizler için kıymetlidir. Tüm siyasi partilerin diyaloglar içerisinde olması, kapılarının birbirine açık olması, temaslarda olmasının Elazığ için faydalı olacağına inanıyoruz. Biz bu minvalde yapmış olduğumuz ziyaretleri bitirmek üzereyiz. Tüm siyasi parti il başkanlarımızı ziyaret ettik. Elazığ’ımızla ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Problemlerin daha hayırlı şekilde çözülebilmesi için diyaloglarda bulunuyoruz. Bunun için ziyaretlerde inanıyorum ki il başkanımızın bize ziyareti de kıymetlidir. Konuşacaklarımız, görüşeceklerimiz elbette ki Elazığ’la ilgili faydalı olacaktır. Birlikte Elazığ güzel olacak. Tüm siyasi partiler ve halkımızla birlikte ayrıştırıcı bir dil kullanmadan yapmış olduğumuz açıklamalar, birlikte atacağımız adımların Elazığ için faydalı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: HEPİMİZİN İRADE KOYMASI GEREKİR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Sağ olsunlar bizlere bu sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çok önemli konulara temas ettiler kendileri siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Yaşadığımız şehirde de bu partilerin birbirlerine sonuna kadar kapılarının açık olması gerekir. Mutlaka siyasetleri, görüşleri farklı olabilir ama yaşadığımız şehrin ortak paydaşlarıyla da birlikte ortak hareket etme noktasında hepimizin irade koyması gerekir. Nitekim kendilerinden her zaman her fırsatta bu iradeyi koyduklarını ve birlikte çok çeşitli alanlarda çalışmaların ve istişarelerimizin olduğunu geçmiş zaman dilimi içerisinde de şahit olduk. Ben bundan dolayı da hem kendilerine, hem kendilerinden önceki yönetimlerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP ZİYARETİ

AK Parti’nin ikinci durağı ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

IŞIKVER: PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR

8 Kasım’da kongrelerini gerçekleştirdiklerini anımsatan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “8 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz 13. Olağan İl Kongresi sonucunda partimize hayırlı olsun ziyaretleri yapılmaya devam ediliyor. Bu ziyaretler kapsamında bugünde bizim işin beşeri ve içtimai hayatta önemli bir yer kaplayan gönül dünyamızda çok değerli bir yeri olan AK Parti İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım ve çok kıymetli saygıdeğer yönetim kurulu üyeleri, yürütme kurulu üyeleri partimize bir ziyarette bulundular. Onları ağırlama imkanı bulduk. Bizler için çok önemli bir isim olduğunu ifade ettiğim sayın başkanımız ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine bu önemli ve anlamlı ziyaretleri dolayısıyla teşekkürü borç bilirim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yine Cumhur İttifakı çerçevesinde büyüklerimizin, ülkemizin geleceği için, istikbali için, milletimizin geleceği ve istikbali için kurmuş oldukları bu önemli ittifakın, bu çok önemli yönetim biçiminin devamını sağlamak maksadıyla yine tavanda devam eden ittifak modelinin tavana kadar ittifakını sağlamak noktasında aynı gayretle, aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile sayın başkanımıza bir kez daha teşekkürü borç biliyorum” dedi.

YILDIRIM: BİZLERE DÜŞEN DE ONLARA YOL ARKADAŞLIĞI ETMEKTİR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Bu sıcak ev sahipliklerinden dolayı hem başkanlarına hem de yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Biz bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı’nın iki parçasıyız. Cumhur İttifakını çok önemsiyoruz. Sadece bir ittifak adı altında bir araya gelmiş iki siyasi parti değiliz. Ana başlığı, gövdesi, söz konusu; Vatan’sa, söz konusu Türkiye Cumhuriyeti ise bu ittifak kendi içinde çok ciddi anlam kazanıyor. Bizim geçmişten gelen şahsi hukuklarımızla birlikte, bu şehrin insanı olmamızdan kaynaklanan tanışıklığımız bunun üstüne ayrı bir özel tanışıklık ve kardeşlik oturtmuş oldu. Bu da ittifakımızdır. Bu ittifakın her boyutunun korunması noktasında bizler siyasi irade olarak her zaman hassasiyetimizi ortaya koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Her şeyden önce 2 tane değerli liderin oluşturduğu bir ittifaktır. Onlar ülkenin içinde bulunduğu çok önemli meselelerinin dışa yansımış bir ifade biçimi olarak bu birlikteliği sonuna kadar devam ettirme azmindeler. Bizlere düşen de onlara yol arkadaşlığı etmektir” diye konuştu.