AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Karakoçan ve Arıcak ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

AK parti Karakoçan ve Arıcak Seçim koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, il ve ilçe teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

KARAKOÇAN İLÇESİ SKM AÇILIŞI

31 Mart seçimleri için AK parti Elazığ İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezleri açılışlarına Karakoçan ilçesi ile devam etti.

AKBABA: BU İŞLER OTURUP SÖYLEMEKLE OLMUYOR

AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba, “4 ana başlıkta toplam 41 proje. Biz bu projeleri hazırlarken günlerce danıştık, görüştük, özellikle Fırat Üniversitesi’nde bilimsel profesörlerle, bu işin uzmanlarıyla 2 tane Rektör Yardımcısına bu ileri danıştık. Ankara’da İl Başkanıma ve Milletvekillerime danışarak sizin huzurunuzdayım. Bu işler oturup söylemekle olmuyor. Bu işler için güçlü bir iktidar lazım, güçlü bir İl Başkanı lazım, güçlü bir 4 tane Milletvekili lazım” ifadelerini kullandı.

BARAKAZİ: AYHAN’IN ÖZELLİKLE ADALET ANLAYIŞINA ÇOK GÜVENİYORUM

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi de, “Ben Ayhan’ın özellikle adalet anlayışına çok güveniyorum. Onu Karakoçan’da kim olursa olsun, hangi kesimden gelirse gelsin, kadın olsun, erkek olsun hiç fark ettirmeden herkese eşit mesafede, herkese eşit yakınlıkta olacağına inanıyorum. Ve diyorum ki; Karakoçanlılar’da bu konuda hiçbir şüpheye sahip olmasınlar” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: ÇALIŞMALARIMIZI GAYRETLE, SAMİMİYETLE VE TEVAZUHLA YÜRÜTECEĞİZ

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Bu 20 başkanlığın en önemlilerinden bir tanesi Karakoçan belediyeciliği, Karakoçan belediye başkan adaylığı. Bizler 19 belediye başkanlığını alırsak Karakoçan’ı alamazsak bir yanımız eksik kalır. Ama Allah’ın izniyle Ayhan Başkan’ın teşkilatlarımızın, Milletvekillerimizin gayreti ve sizerin desteğiyle bizler hem Karakoçan’da hem merkezde hem  diğer seçim bölgelerinde seçimden zaferle ayrılarak Elazığ’ın bütününde ak belediyeciliğin hizmetini siz saygıdeğer vatandaşlarımıza tanıtarak çalışmalarımızı gayretle, samimiyetle ve tevazuhla yürüteceğiz” dedi.

GÜRGÖZE: ONUN TAAHHÜTTÜ BİZLERİN TAAHHÜTTÜ OLACAKTIR

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Sizin bu desteğiniz, ilginiz Ayhan Başkan’ımıza, AK parti kadrolarına olduğu sürece inşallah seçilecek olan 5 yıllık süre içerisinde sizin arzu edeceğiniz, hayat standartlarınızın yükseleceği tüm projelerini gerçekleştirecek genç, dinamik, sizden biri, hiçbir şeyi, hiçbir düşünceyi, hiçbir etnik yapıyı ötekileştirmeden Ayhan Başkan’ımızın inşallah sizlere çok büyük hizmetler vereceğine inanıyoruz. Ayhan Başkan’ımızın size taahhüt ettiği her projenin arkasındayız, her sözün arkasındayız, onun taahhüttü bizlerin taahhüttü olacaktır” diye konuştu.

BALIK: ONLARIN ARKASINDA VE YANINDA OLACAĞIZ

AK parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Yalnızca şu Kayyum döneminde Karakoçan’a 12 milyon liralık yatırım yapmışız. Bir de düşünün ki Allah’ın izniyle seçilmiş bir belediye başkanıyla Allah’ın izniyle biz Karakoçan’a çok hizmet ederiz. Onlar Şahin Başkan’ımla ve Ayhan Başkan’ımla birlikte iki ak kardeş, iki gönül belediyeciliği ve iki dava kardeşi. İnşallah Şahin Bey merkezde, onun eli, desteği her zaman Ayhan kardeşimizin yanında olacak. Bizde her zaman 4 Milletvekili ve hükümetin gücü olarak onların arkasında ve yanında olacağız” diye ifade etti.

DEMİRBAĞ: KARAKOÇAN’IMIZA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPMA İMKANI BULDUK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “1 Nisan’dan itibaren Ayhan kardeşimizi, Ayhan Akbaba’yı seçmeniz alinde geçmişte olduğu gibi bu arada tabi bir ara verildi Kayyum döneminde belediye el değiştirdikten sonra bir duraklama dönemi oldu, kayyumla birlikte kaymakamlığımızın da yani devletin de çok büyük hizmetleri oldu. Karakoçan’ımızı boş bırakmadık bu arada. İnşallah Ayhan Bey kardeşimizi 1 Nisan’dan itibaren seçip de göreve başladıktan sonra yine Milletvekilleri olarak iktidar olarak vereceğimiz büyük destekle Karakoçan’a yapılacak olan hizmetler katlayarak devam edecek. Ben geçmişte gerek 22. Dönemde 2002-2007 arası, gerek 2011-2015 arası milletvekili seçtiniz, bu dönemde yine verdiğiniz büyük destekte sizleri mecliste temsil ediyoruz. Geçmiş dönemlerde de belediye başkanlarımızla Karakoçan’ımıza çok güzel hizmetler yapma imkanı bulduk” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Karakoçan SKM açıldı.

ARICAK İLÇESİ SKM AÇILIŞI

GÜLŞEN: BU DAVADA GURUR DUYUYORUM

AK parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “Kuruluşundan bugüne elimizden geldiğince tarafsız, adil, gönülden, işini yapan bir hizmetçi kişi olarak bu hizmette, bu davada gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: BÜTÜN GÜCÜMÜZÜ KULLANACAĞIZ

Arıcak Belediye Başkanı ve Adayı Ferit Yıldırım, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Allah’ın izniyle ve halkımızın desteğiyle bir daha bu göreve layık görülürsek ilçemizin kalan önemli problemlerini halletmek için inşallah çaba sar edeceğiz. Bütün gücümüzü kullanacağız, gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz” şeklinde kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: VERİRSENİZ BEŞ YIL DAHA ARICAK’A EN GÜZEL HİZMETLERİNİ GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Belediyecilik gönül işi, belediyecilik sevda işi, belediyecilik hizmet işi, belediyecilik millete hizmetin ilk kapısı. Bu gönülde, sevdada, sevgide AK Parti’nin 20 adayında var. Ferit Başkan’ım 5 yıldır Arıcak’a çok güzel hizmetler yapıyor. Burada hizmetlerini anlattı. Hem merkezi hükümetimizden, iktidarımızdan alınan kaynaklar neticesinde yapılan yatırımlar, yerel yönetimler anlamında Ferit Başkan’ımızın Arıcak’ı daha güzel bir noktaya getirebilme adına 5 yıldır samimi bir şekilde çalışması, gayreti sonucunda bugün yine Arıcak’ımızın adayı olarak, partimizin adayı olarak sizlerin huzurunda. İnşallah Ferit Başkan’ımıza destek verirseniz, Ferit Başkan’ımıza bir kez daha oylarınızla büyük bir çoğunlukla desteğinizi verirseniz beş yıl daha Arıcak’a en güzel hizmetlerini getireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: SİZLERE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI BURADA YAŞAYAN HER BİR FERDİ BUNU MUTLAKA BİLİYOR

AK parti Elazığ Başkanı Ramazan Gürgöze, “Arıcak’tan biz 6 kişi istiyoruz. Beş artı bir. Başta Arıcak Merkezinde Belediye Başkanımız ve Adayımız Ferit Yıldırım, Bukardi Belediye Başkan Adayımız Yusuf Karul, Üçocak Belediye Başkanımız Yılmaz Yegül ve Erimli Belediye Başkan Adayımız ve Belediye Başkanımız Hacı İbrahim Yıldız ve de İl Genel Meclis Üyesi Adayımız Mehmet Ali Aytekin ve Hanifi Coşkun’un da Arıcaklı tüm hemşehrilerimiz tarafından vereceğiniz destekle, güçlü destekle seçtiğiniz taktirde inşallah gerek köylerimizde, beldelerimizde ve ilçelerimizdeki tüm talep ettiğiniz hizmetler en güçlü şekilde yerine gelmeye çalışılacaktır. Arıcak AK Parti iktidarlarından önce ihmal edilmiş ilçelerimiz arasında yer alıyordu. AK Parti’nin iktidara gelmesinden sonrada Arıcak’a ne kadar önem verdiğimizi, ne kadar desteklediğimizi, ne kadar sizlere sahip çıktığımızı burada yaşayan her bir ferdi bunu mutlaka biliyor” diye ifade etti.

DEMİRBAĞ: BU GÜCÜ ESİRGEMEYECEĞİNİZE İNANIYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Başta İl Belediye Başkan Adayımız Şahin Bey olmak üzere Arıcak’ıyla, Palu’suyla, Kovancılar’ıyla, Keban, Ağın, Baskil, Sivrice, Alacakaya’sıyla bütün ilçelerimizde ve merkez beldeler dahil burada özellikle Veşidiyle, Periyiyle, Üçocak’ıyla, bütün beldelerimizde belediye başkanlıkarını AK Parti olarak almayı hedefliyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın her fırsatta ifade ettiği gibi karşıda bir zillet ittifakı var. Bu zillet ittifakı karşısında Türkiye üzerinde oynanan oyunlar karşısında Cumhurbaşkanımıza inşallah bu gücü esirgemeyeceğinize inanıyorum geçmişte olduğu gibi” dedi.

BALIK: BÜYÜK TÜRKİYE OLAN BİR ÜLKEYİZ

AK parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Arıcak bizden hizmet, bizde onlara hizmet etmek istiyoruz. O yüzden oylarınıza talibiz. Beldelerimizle, il genel meclis üyelerimizle, belediye meclis üyelerimizle birlikte biz Elazığ’ın hizmetkarlığına talibiz. Bugüne kadar Arıcak’a çok güzel yatırımlar yapıldı. Allah’ın izniyle bundan sonra çok daha iyileri de AK Parti sayesinde, ak kadrolarla, ak hükümet sayesinde yapılacak. Ancak dün Kürt vatandaşların Kürdüm diyemediği, Zazalarımızın Zaza’yım diyemediği ve dillerini konuşamadığı, Alevi ve Sünni’nin ayrıştırıldığı, birbirine vurdurulduğu bir ülkeyken bugün Türk’üyle, Zaza’sıyla, Arap’ıyla, Alevi’siyle, Sünni’siyle birlik ve beraberlik içinde olan ve gerçekten büyük Türkiye olan bir ülkeyiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Arıcak SKM’nin açılışı yapıldı.

Öte yandan Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Arıcak Kaymakamı Şenol Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

HABER: SITKI TAŞEL