Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin MHP Elazığ İl Başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından MHP heyeti de AK Parti’ye iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette iki partinin il başkanı, yerel seçim süreci ve Cumhur İttifakının ülke için önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

GÜRGÖZE: CUMHUR İTTİFAKININ EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ELAZIĞ’DADIR

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhur İttifakı’nın Elazığ’da ittifak ruhuna uygun bir şekilde hareket ettiğine dikkat çekerek,  “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli tarafından ülkemizin bekası, milletimizin geleceği oluşturulan Cumhur İttifakının en güzel örneklerinden biri Elazığ’dadır. MHP İl Başkanı Sayın Semih Işıkver ile güzel bir diyalogumuz var. 24 Haziran genel seçimlerini olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerini de Cumhur İttifakı’na yaraşır bir şekilde sürdüreceğimize inanıyorum. Bugün de kendilerini, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ağırladık. MHP İl Başkanı sayın Semih Işıkver ve yönetim kurulu üyelerine Seçim Koordinasyon Merkezimize yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

IŞIKVER: RABBİM MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ise AK Parti’ye yaptığı ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, “AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim memleketimiz için hayırlı olanı nasip etsin” dedi.

HABER: KEVSER ÖZ