AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısında partililerine Seslenen İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, tayin terfi işlerinin bir kenara bırakılmasını isteyerek, 2023 seçimlerine dikkat çekti.

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İlçe belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 28 Şubat post modern darbesine değinerek, “6 birbirine benzemez bir araya geldiler ve onların arasında çok üzülerek söylediğim 28 Şubat’ı da bizim gibi yaşamış bir lider 28 Şubat’ta onlarla birlikte açıklama yapacak bu çok vahim ve manidar bir durum.” dedi.

YILDIRIM: “ÜMMETİN UMUDU HALİNE GELMİŞ OLMAK DEMEK”

Başkan Yıldırım, Rus Ukrayna Savaşı ile ilgili yaptığı açıklamada, Ukrayna’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım beklediğini ifade ederek, “Savaş nerede olursa olsun masumların ve savaşın ta kendisine karşıyız. Acının rengi ve dili yok. Batı dediğimiz birkaç yüzlü topluluklar bu savaşı sadece seyrediyorlar. Reis birleşmiş milletlerde şu cümleyi sarf etti; “Dünya 5’ten büyüktür” işte bir kez daha görüyoruz dünya 5’ten büyüktür. Bir takım basit yaptırımlardan bahsediyorlar onların da ne kadar komik olduğunu gelen süreçte göreceksiniz. Ama olan bu arada ölenlere ve şehirlere olacak. Biz her zaman mazlumun yanındayız. Ukrayna Müslüman değil ancak Ukraynalı bir çocuk veya bir kadın pankarta şöyle yazmış; “Recep Tayyip Erdoğan senden yardım bekliyoruz” Ukraynalı bir vatandaş Bizden yardım bekliyor. Recep Tayyip Erdoğan demek ülke sınırlarını aşmış olmak demek ümmetin umudu haline gelmiş olmak demek.” diye kaydetti.

Ekonomide yaşanılan dalgalanmanın atlatılacağını vurgulayarak AK Parti İl Başkanı Yıldırım, yaşanılan krizin dünya geneli olduğunu söyledi.

YILDIRIM: “BİZ AK PARTİ’DE SİYASET YAPIYORUZ”

Yıldırım, 2023 seçimlerine dikkat çekerek, “Şahsiyetimizle ilgili hiçbir şey bu şemsiyenin ve liderin üzerinde değil. Hepimiz onurlu insanlarız bu ayrı bir konu ama siyaset yaptığımız şemsiyenin altında gölgelendiğimizi unutmayalım. Her şeyimizi buna göre değerlendirmek zorundayız. Biz AK Parti’de siyaset yapıyoruz. AK Parti sıradan bir parti değildir bir dava hareketidir” ifadelerini kullandı.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığ
elazığ - 2 yıl Önce

Artık 19 yılda çözemediğiniz Elazığın tüm sorunlarını çözersiniz.

Bana omerleri getirin
Bana omerleri getirin - 2 yıl Önce

Neyi danisiyorsunuz akp ve sayun cumhurbaskanimiz teskilatlarin yuzunden bu halde hepiniz sorumlusunuz halka yakin olamadiniz adaletsizlikte en ilk siralarda yer aldiniz yurudugunuz yolda beraber olmayi birakin semsiye acip islanmadiniz kurumlara onunuzde el pence duran liyakatsiz yoneticiler atadiniz egitim bitik kurumlar bitik ekonomi bitik el birligiyle birbirinize danisa danisa bu haldeyiz birbirinize degil omer olmayi bilip egonuzdan taviz verip halka danisin yoksa soylenecek tek soz oteki tarafta bir adalet var elbet gorusecez olacak

Ercan
Ercan - 2 yıl Önce

Elazığ adına o kadar çok çalışıyorlar ki birbirlerine danışıyorlar.

Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

İş işten geçti artık seçim zamanı gelince ortaya çıkmaya başladınız artık Elazığ halkı gözünü açtı uyandı artık bunu bilin size oy Yok kim aday olursa olsun artık bunlari görmekten midem bulanıyor oy vermem artık verirsem iki elim kırılsın

Qbdi
Qbdi - 2 yıl Önce

He he

.
. - 2 yıl Önce

Ticaret müdürü ne zaman değişecek?

Zafer zorlar
Zafer zorlar - 2 yıl Önce

Buğüne kadar gelmiş geçmiş hiçbir iktidar sizin gibi 1.derece yakınlarını işe koymadıvekileriniz meclis üyeleriniz mahalle temsilcilerinize mahalle muhtarlarına kotejan Bürokratlarınız şube müdürleriniz

Halim güler
Halim güler - 2 yıl Önce

Memetin uçan kuşa borcu var,herkesi çarpmış


SIRADAKİ HABER

banner137