AK Parti İl Teşkilatı Akçakiraz ve Yurtbaşı Danışma Meclisi Toplantılarını Tamamladı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı; Akçakiraz ve Yurtbaşı Beldesi’nde danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirdi.

AK Parti İl Teşkilatı Akçakiraz ve Yurtbaşı Danışma Meclisi Toplantılarını Tamamladı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı’nın, milletvekilleri ile birlikte ilçe ve beldelere yaptığı ziyaretler sürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindekiler Akçakiraz Beldesini ziyaret ettiler.

AK parti heyeti burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehane ziyaretinde vatandaşın şeker fiyatları ile ilgi soru yöneltmesi üzerine Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Şeker Fabrikası Müdürünü arayarak bilgi aldı.

Esnaf ziyaretleri sonrası heyet, belde danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

KAYA: AKÇAKİRAZ’IN BÜTÜN SORUNLARINI KENDİ SORUNLARI OLARAK BİLEN BİR MİLLETVEKİLİMİZ VAR

Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, Akçakiraz’ın sorunlarını kendi sorunu bilip ilgilendiği için Milletvekili Sermin Balık’a teşekkür ederek; “Gerçekten bir Akçakirazlı kadar buraya gönül vermiş olan kıymetli vekilimiz de burada. Bizler Ankara’ya gittiğimizde yanımızda olan dert ortağımız Sermin Balık Hanımefendiye de sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Akçakiraz’ın bütün sorunlarını kendi sorunları olarak bilen bir milletvekilimiz var” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: BİZ TÜRKİYE’YİZ GİDECEĞİMİZ BAŞKA BİR ÜLKE YOK

AK Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım ise,  herkesin özlem duyduğu bir liderle yol yürüdüklerini belirterek; “İster AK Parti camiası üzerinden olsun ister başka kesimlerden olsun herkesin büyük oranda özlem duyduğu bir lider ile yol yürüyoruz. İnşallah 2023 seçimleri bizler için dönüm noktası olacak. Ufak tefek zaman içerisinde oluşmuş problemleri büyük fotoğrafın önüne koymayalım yazık ederiz. Bazı fırsatlar elimizden kaçtıktan sonra gelecek kuşağa bırakacak bir ülkemizde olmaz. Biz Türkiye’yiz gideceğimiz başka bir ülke yok” şeklinde konuştu.

BALIK: ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YATIRIMLARIMIZIN PROTOKOLLERİNİ İMZALAYACAĞIZ

Milletvekili Balık; “Depremden birkaç saat sonra devlet buradaydı. Yalnızca bakanlar değil Cumhurbaşkanı buradaydı. Vatandaşlarının yanındaydı. Bütün imkanları o günkü şartlarda buraya nakletti. Bu şehirde yeni bir Bingöl, yeni bir Tunceli yapıldı 26 bin konut yapılıyor. Bunların içinde elbette sorunlu olanları vardır ancak onları da düzelteceğiz. Geçtiğimiz iki hafta çok verimliydi. Belediye başkanlarımızla birlikte bakanlıklarımızın arasında mekik dokuduk. Geçen hafta Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza gittik Başkanımız Akçakiraz için bir dünya yatırım aldı. Oradan Sağlık Bakanlığı’na gittik Elazığ ile ilgili çok güzel yatırımlar aldık. Önümüzdeki hafta yatırımlarımızın protokollerini imzalayacağız” dedi.

Akçakiraz Beldesinden sonra Yurttaşına geçen AK Parti Heyeti belde Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

YILMAZ: SAYIN VEKİLİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Yasin Yılmaz beldede yaptıkları çalışmaları anlatarak; “Beldemize 12 tane sıfır araç alarak halkımıza sunduk. Bu kısa zamanda Yurtbaşı’na hizmet binasını da yaparak hizmete açtık. Altyapıyı da değiştirdik borularımız çok eskiydi komple boruları yeniledik. 6 km asfalt yolumuzu da bitirdik. Sayın vekilimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIRIM: KUSURA BAKMAYIN 6 DEĞİL 16 DA OLSANIZ SİZ DAHA SANDALYE BÖLÜŞÜMÜNÜ YAPAMAZKEN ERDOĞAN’I İNDİRMEYE GÜCÜNÜZ YETMEZ

Başkan Yıldırım; “Sadece AK Partililerle oturmayacağız. Biz 11 milyon üyeye sahip çok büyük bir dava hareketiyiz. 25 milyona çıktığımız zamanlar oldu. Girdiğimiz 15 seçimin 15’ini kazanmış bir iktidardan bahsediyoruz. 20 yılda başkalarının hayal edemeyecekleri şeyleri biz gerçekleştirdik. Son zamanlarda muhalefet anlamında bir araya gelme çabaları var benim ifademle altılı grup bir araya gelmiş ve masanın altına da birini saklamışlar oda bildiğiniz diğer bir siyasi parti. Bunların tek bir derdi var, Erdoğan’ı indirmek. Kusura bakmayın 6 değil 16 da olsanız siz daha sandalye bölüşümünü yapamazken Erdoğan’ı indirmeye gücünüz yetmez” diye konuştu.

BALIK: KARŞIMIZDA BİR İTTİFAK KURULDU

Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2023 seçimim çok önemli bir seçim olduğunu söyleyerek; “Başkanım, Biden’ın seçim propagandasından bahsetti hakikaten ben başkan olursam Erdoğan iktidarını indireceğiz dedi. O dönemde beni Almanya’da görevlendirdiler. Orada da Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıyoruz. Ben 3 günlüğüne gittim 17 gün kaldım. Karşımızda bir ittifak kuruldu. Henüz masanın neresinde oturacaklarını bilmeyen, masada kimin nerede oturacağını bilemediler yuvarlak masada karar kıldılar. Bunları bir arada tutan şey ne Cumhurbaşkanı gitsin de ne olursa olsun. İkinci bir planları bile yok” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ lı
Elazığ lı - 2 yıl Önce

Yurt dışına insan kaçakçılığı yapıp olay açığa çıkınca soruşturma açıldı ama sonuç sıfır birde ödül aldı bunu yapan belediye başkanı muhalefet partisinden olsaydı aynı yolumu izleyeceklerdi.Milletvekillerine sormak lazım ?

Hhhh
Hhhh @Elazığ lı - 2 yıl Önce

Nasıl kaçırıp üstüne ödül aldığına dair istişarelerde bulunmuşlar doğru olda olduğunu ve devam etmesi gerektiğini söylemişler galiba

Akpsiz yaşam mümkün
Akpsiz yaşam mümkün - 2 yıl Önce

İlk seçimlerde "Yolcudur Abbas bağlasan durmaz" bay bay hepiniz

Elazığ
Elazığ - 2 yıl Önce

Ufak tefek sorunlar varmış tabi kendileri için sorun yok enflasyon sadece vatandaşı ezdikçe eziyor. Bunu hissetmiyorlar bile vatandaşın alım gücü her geçen gün daha da düşüyor bunu nasıl çözüleceği hakkında bir önerileri var mı?

Vatandaşın biri
Vatandaşın biri - 2 yıl Önce

Sayın başkan çarşıya pazara markete Bi uğra fiyatları gör vatandaş sadece bakıyor neyin iyisinden bahsediyorsun hersey iki üç katı

Ak partiye laf edenler
Ak partiye laf edenler - 2 yıl Önce

Cok merak ediyorum chp iyi parti basta olsaydi gorurduz yusuf yusuf ederdiniz,oturun oturdugunuz yerde

manda yoğurdu
manda yoğurdu - 2 yıl Önce

Manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması ve yulaf kaç T.L ye mal oluyor. Herhalde onun bilgilendirmesini yapıyorsunuz.

SIRADAKİ HABER

banner137