AK Parti İl Teşkilatı Fidan Dikimi Gerçekleştirdi

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası dolayısıyla, Elazığ’da oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirdi.

AK Parti İl Teşkilatı Fidan Dikimi Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve her yıl Kasım ayında yapılan “Geleceğe Nefes Olkampanyası kapsamında AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Kampanyaya AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve partililer katıldı.

YILDIRIM: GELECEĞE MİRAS İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEYLERDEN BİRİSİ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Ağaç dikmek için bir araya geldik. Milletvekilim, belediye başkanım, teşkilatımızın mensupları ve hepsinden önemlisi gençler, çocuklar ve aileleriyle birlikte bugün bu etkinliğe katıldık. Hedefimiz, Kasım ayı içerisinde 225 bin ağaç dikimi sağlamak. Bildiğiniz üzere her bir fidan bir nefes anlamına geliyor. Biz bu etkinlikleri çok uzun bir süredir yapıyoruz. Geçen yılda çok yoğun bir tempoyla bu etkinlikleri yaptık, bu yıl da devam ediyoruz. İnşallah bunlara devam edeceğiz. Çok önemli bazı şeyler var; dünyada 100 tane önemli orman arasında 9 tanesi Türkiye’mizde bulunmakta. Bu çok önemli bir şey. Yani orman; nefes almak ve geleceğe miras için en önemli şeylerden birisi. Bugün burada Elazığ’daki depremde hayatını kaybedenlerin, İzmir’deki depremde hayatlarını kaybedenlerin, Azerbaycan’daki şehitler adına, her biri adına künyeleri belirlenmiş bir şekilde fidanlarımızı diktik. İnşallah bunlar yeşerecekler. Biz her fırsatta ağaç dikmeye çalışırken maalesef ki terör örgütü de bu ülkede dikilen ağaçları, ormanları yakmaya devam ediyor. Ne hazindir ki muhalefet bu yakılan ormanlarla ilgili bir tek cümle sarf etmezken bizim diktiğimiz “her bir fidan bir nefes” etkinliklerine bir şekilde eleştiri yapma ihtiyacı hissediyorlar. Bu da bence onların acizliğini göstermektedir” ifadelerini kullandı.

BALIK: TÜRKİYE’Yİ DAHA GÜZEL BİR NEFESLE BULUŞTURACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, “Bugün çok kıymetli hemşehrilerimizle, teşkilatımızla birlikte hakikatten Türkiye için çok önemli, Elazığ’ımızın çok önemli bir etkinliğindeyiz. Biliyorsunuz en çok ağaçlandırma, en çok yeşillendirme AK Parti hükümeti döneminde oldu. Biz bu sloganla “her fidan bir nefes” sloganıyla yıllardan beri Türkiye’yi yeşillendirmeyi, Türkiye’yi güzelleştirmeye, daha iyi daha güzel bir Türkiye’yi evlatlarımıza bırakabilmek için çaba sarf ediyoruz. Eleştirenler olabilir ama biz biliyoruz ki burada büyüyen her fidanla birlikte çocuklarımızın geleceği de garanti altına alınacak, çocuklarımızın geleceği de buradaki fidanlar gibi yemyeşil yeşerecek. Türkiye’de yeşil daha yaşanabilir ve daha güzel bir Türkiye çocuklarımıza bırakacağız. O yüzden ki bugün çocuklarımızla birlikte ağaçlarımızın can sularını verdik. Bizim Kasım ayı boyunca Elazığ’da 223 bin hedefimiz var fidan dikme olarak. İnşallah bu sayıları, bu rakamları arttırarak, katlayarak biz ağaç dikmeye, ağaç yıkanlara inat ağaç dikmeye, hayat yok edenlere inat hayat yeşertmeye, insanlara hayat vermeye, Doğu’da, Güneydoğu’da özellikle yıllarca terörden acı çeken, terörün sıkıntısını, acısını hisseden ama bununla birlikte de yine terörden nemalanan insanlar var. Biz bunlara rağmen Doğu ve Güneydoğu’da dağlarda artık insanlarımız yaşasınlar, dağlarda artık hayvanlarımız melesinler ama en önemlisi dağlarda hiç şüphesiz ki ağaçlarımız geleceğe yeni bir nesne, nefes olsunlar istedik. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı bir kampanya var. Her yılın 11. Ayında biz Türkiye’de çok büyük bir seferberlikle adeta Türkiye’yi ormanlarla, Türkiye’yi yeşillikle, Türkiye’yi daha güzel bir nefesle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: HEP BİRLİKTE TEŞKİLAT OLARAK SAHADAYIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Çok önemli bir aktiviteye imza attık. Tabi her yılın 11. Ayın 11’inde Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde tüm Türkiye’ye nefes olabilme adına 11 milyon ağaç dikme hedefiyle 3 gündür sahadayız. Orman Bölge Müdürlüğü’müzün çok hummalı bir çalışması var. Tabi bizlerde teşkilatlar olarak ve yerel yönetimler olarak bu çalışmalara katkı sunabilmek için ekibimizle birlikte gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Bugünde burada AK Parti Hatıra Ormanı’nda yine Sayın Cumhurbaşkanımızın adına, eşinin adına, rahmetli annesinin adına ve tüm teşkilat üyelerimizin adına ve aynı zamanda sayın il başkanımızın ifade ettiği gibi Elazığ ve İzmir depreminde vefat eden hemşehrilerimiz adına bugün ağaçlarını diktik. Yine Azerbaycan’da şehit düşen soydaşlarımızın adına ağaçlarını diktik. Bizler tabi daha fazla yeşil metrekare alanını arttırabilmek, daha fazla fidan dikebilme adına yerel yönetimler adına 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren 18 ayda 30’un üzerinde şehrimize yeni park kazandırdık. Sadece 2 parkımızın metrekaresi 100 bin metrekarenin üzerinde. Ulukent’te 37 bin metrekare, Çaydaçıra Mahallesi’nde inşa ettiğimiz kent köy projesinde 45 bin metre karelik yeşil alanı çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bizler yeşili arttıracağız. Bizler ağaç dikeceğiz. Yeni fidanları topraklarla buluşturacağız. Bu şehri, bu ülkeyi daha yaşanabilir, daha müreffeh bir şehir ve daha müreffeh bir ülke olarak kılabilmek adına hep birlikte teşkilat olarak sahadayız, çalışmalarımıza da devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen etkinlikte Kanal Fırat Televizyonu adına da Kameraman Ufuk Çakaroğlu fidan dikimi gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
muradı böyle
muradı böyle - 3 yıl Önce

ancak gösteriş başka bisey yok foto çekinmek için yarışıyorlar

muradı böyle
muradı böyle - 3 yıl Önce

ancak gösteriş başka bisey yok foto çekinmek için yarışıyorlar

Ozkan
Ozkan - 3 yıl Önce

Bina diktiz fidaniniz eksik kalmisti. Milletin bunca sorunu varken böyle seyler yapmayin bari madem yapiyorsuz biz gormeyelim yazik millete

SIRADAKİ HABER

banner137