AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı  "Kadın'ın olduğu her yerdeyiz'" sloganıyla yola çıktı.

Çalışan ve emek veren kadınların yanındayız diyerek kolları sıvayan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı başlattıkları yeni proje ile soluğu Ulukent Mahallesi’nde aldı.

Ulukent mahallesinde bir tekstil firması çalışanları ile bir araya gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve beraberindeki heyet kadınlarla sohbet edip kahve ikramında bulundu.

KILINÇ: BU ŞEKİLDE ÇALIŞMAMIZ ÇOK GÜZEL OLUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekstil Firması işletme sahibi Şeyda Kılınç, “Öncelikle Cumhurbaşkanımıza sevgilerimizi, saygılarımızı ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz buradan. Kadınlara verdiği destek KOSGEB’ten  yararlanarak biz bu yerlere geldik. Bize böyle bir fırsat verdiği için tekrardan teşekkür ederiz. Kadınlara çok güzel bir fırsat çok güzel bir deneyim. Mahalle arası açmanız; mahalle arasındaki bayanların evde oturması merkez inme gibi şansları olmayanlar için böyle burada olmaları bu şekilde çalışmamız çok güzel oluyor” ifadelerini kullandı.

TÜVER: KADINLARIMIZIN VE EMEKÇİ KADINLARIMIZIN YANINDA OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Bugün bir kadın girişimcimizin yanındayız bugün ve bundan sonraki günlerde bir sloganla sahaya iniyoruz ‘kadının olduğu her yerdeyiz’ sloganıyla kadınlarımızın yanında çalışan kadınlarımızın ve emekçi kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz inşallah. kadının olduğu her yerdeyiz sloganı kapsamında bugün bir girişimci kadınımızın yanındayız. Maşallah diyelim yaklaşık yirminin üzerinde bir kadınımıza istihdam sağlıyor. Bu gurur verici bir durum biz AK Parti Elazığ  kadın kolları başkanlığı olarak  gurur duyduk başarılarının daim olmasının temennisinde bulunuyoruz iş verenimize. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan döneminde kadınımız istihdam alanında, üretim alanında, eğitim alanında, siyaset ile sosyal alanda ciddi anlamda ilerlemeler kaydetti. Sayın Cumhurbaşkanımız genel başkanımız kadına ciddi anlamda pozitif ayrımcılık vermiş olmasından dolayı kadınlarımız şuan işveren olabiliyor iş sahalarında eğitim alanlarında sosyal sahalarda çok güçlü şekilde bizde buradayız diyebiliyorlar” şeklinde konuştu.