AK Partinin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev almış kadınları ‘Vefa Buluşması Programı’nda bir araya geldi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Canan Şavlı, “Cumhurbaşkanımıza olan vefa borcumuzu ödemek için gidilmedik ve çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

ŞAVLI: PROGRAMIMIZA KATILIMINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Şavlı, “Vefa buluşmaları kapsamında AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev almış bu davaya hizmet için koşturan kadınlarımızla buluşmak sizlerin değerli tecrübelerinden yararlanmak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu hatırlamak istedik. Programı düzenleme amacımız ben değil biz anlayışı ile hareket ederek liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar biz kadınlara verdiği değeri, bizler için yaptığı hizmetleri kapı kapı dolaşarak anlatmak liderimizi vefa borcumuzu ödemektir. Liderimiz kadınlar siyasetin ilk öznesidir diyen ilk lider olarak kanıtlamış ve kadınlara verdiği değeri göstermiştir. Bizlerde bu davanın neferleri AK Kadınlar olarak her fırsatta yanında olarak her zaman arkasında olacağız. Programımıza katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Partinin önceki dönem kadın kolları başkanlığını yürütmüş kadınları da kadınların statüsünün her geçen gün arttığını söylediler.

YANLIÇ: KADINLAR HAKLARINI ÖZGÜRCE KULLANMAYA AK PARTİ İLE BAŞLAMIŞLARDIR

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç, “AK Parti ailesi olarak çok büyük bir aileyiz. Birlikte çok iyi işler becerdik, başardık ve bunun devamının geleceğine yürekten inanıyorum. Her ne kadar kadınlarımız seçme ve seçilme haklarını 1934 yılında elde etmişlerse de haklarını özgürce kullanmaya AK Parti ile başlamışlardır. Bugün kadınlarımızın statüsü geçmişte olmadığı kadar iyidir ve büyüktür. Sizinle birlikte burada olmak, sizi böyle güçlü görmek ziyadesiyle mutlu etti” dedi.