AK Parti Karakoçan İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Elazığ milletvekili Sermin Balık, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

ÖZDEMİR: ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAKTAYIZ

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir, “Bizler bu sorumluluğu bilip teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle ilçe merkezimiz başta olmak üzere köy köy, mezra mezra, sokak sokak, cadde cadde, kapı kapı gezip vatandaşlarımızın dertleriyle hemhal olup çözümler üretmek için canla başla çalışmaktayız” ifadelerini kullandı.

AKBABA: VAHŞİ ÇÖP ALANLARINI KAPATIP TRANSFERLE ELEKTRİK ENERJİSİNE DÖNÜŞTÜREN BİR BELEDİYEYİZ

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, “Birinci etap çevre yolu Munzur Caddesi ilçemiz için çok anlam ifade eden bir olaydı. Bunun akabinde ikinci etap çevre yolunu başlattık. Birinci etap faaliyette, ikinci etaptaki çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. İlçenin en büyük sorunlarından biri vahşi çöp alanlarının kapatılması bölgede olan ilçe belediyeleri içerisinde nadir belediyelerden biriyiz vahşi çöp alanlarını kapatıp transferle elektrik enerjisine dönüştüren bir belediyeyiz. Bundan dolayı anlımız ak. Dönüp arkaya baktığımızda memnun olduğumuz konulardan biri” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: BİN BİR SURATTIR ONLAR

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bundan 3-4 ay önce ana muhalefetin genel başkanı kendi grup toplantısında aynen şu sözleri söylüyordu; ‘nerede, araç falan ürettikleri yok bunların, yalan söylüyorlar, hani nerede bu araç?’ dedi. Biz belki yüzü kızarır dedik, belki biraz utanır dedik, belki biraz kendine gelir dedik, onu TOGG’un açılışına davet ettik. Gelemedi. O gelmesin TOGG kırmızı renkleriyle meclise geldi. Dedik ki senin zamanın yoktu, çok yoğundun bizim açılışımıza gelemedin. Biz geldik, iade ziyareti yapıyoruz. Eğer bizim rengimize de bakıp yüzün kızarıyorsa ne ala sana. Kızarmaz. Astarlıdır yüzleri onların. Bin bir surattır onlar. Bugün söylerler, bir saat önce söylediklerini bir saat sonra inkar ederler. Birkaç gün önce İstanbul Belediye Başkanı ile ilgili yargı tarafından verilmiş bir karar var. Altını kalın çizerek söylüyorum; ne o belediye başkanının küfür ve hareketleri bizim muhatabımız ne de yargının ona vermiş olduğu ceza bizim muhatabımız. Biz konunun muhatapları değiliz. Biri birilerine küfretmiş, hakaret etmiş; yargıda bunun cezasını kesmiş. Bu bizi ilgilendiren bir şey değil. Bir şeyler oluyor ama bizi ilgilendirmiyor. Birileri Avrupa’da gezideyken birileri Saraçhane’ye daha o cezanın hükmü açıklanmamışken Saraçhane’ye davet ettiler, Saraçhane’de toplandılar. Karar ondan sonra çıktı ortaya. Karar ne olursa olsun onlar Saraçhane’de toplanmaya karar vermişlerdi. Çok ciddi kendi içlerinde oluşturmuş oldukları tiyatronun kısa bir bölümünü gördük. Sabırla, sükunetle sakin bir şekilde izlemeye devam edin. Bu tiyatronun içinden daha ne palyaçolar çıkacak, ne oyunlar çıkacak. Biz onları hep birlikte göreceğiz inşallah” dedi.

BALIK: ZORLU BİR SEÇİM BİZİ BEKLİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Çok uzun yıllarda yapılmayanları biz Karakoçan’da belediye başkanımızla, ilçe başkanımızın birlikte çalışmasıyla aştık. Ve yapılamaz denilenleri yaptık. Bir proje okulu var. Milli Eğitim müdürümüzle görüştük. Milli Eğitim Müdürlüğü’müz Ocak ayı itibariyle yazacak. Bende bakanlıktan takip edeceğiz. İnşallah şartlarını sağlayacağız ve gerçekleştireceğiz. Karakoçan özelinde çok şey yaptık. Ama Türkiye’ye geldik. Türkiye’nin gündemi çok çabuk değişiyor. Şimdi yeni gündemimiz, yeni bir mağduriyet yaratmak, yeni bir lider yaratmaya çalışmak. Hikayeleri bir birine karıştırmak, hikayeleri birbirine yarıştırmak bile yanlış. Ortada bir mağduriyet yok. Ortada hakimlerin verdikleri bir karar, bir küfür ve bir hakaret var. Bunun hiçbir tarafında AK Parti hükümeti yok. Burada bir mağduriyet yok. Bir mağduriyette siz ‘çak çak’ yapanları gördünüz mü? 2 yıl ceza aldı diye birbirine sarılıp da ‘çak’ yapıp kutlayanları gördünüz mü? Siz ‘çak çakçıları’, ‘şak şaklayan’ bir topluluk gördünüz mü? Bir Cumhurbaşkanımızı ne ‘çaklarla, ne şak şaklarla’ yollamıştık. Cumhurbaşkanımızı Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı biz hayır dualarıyla ve göz yaşlarıyla hapishanelere yollamıştık. Bir altılı masa var. Kendi arasında kavga eden, kendi içinden bir kahraman çıkarmaya çalışan, kendi genel başkanı yurt dışındayken milleti Saraçhane’ye çağıran, ‘çak çakçıları’, ‘şak şaklatan’ bir ekip var karşımızda. Kendi aralarında bir aday çıkaramayan, Cumhurbaşkanımıza bir aday çıkaramayan ancak aynı senaryoyu yazarak Cumhurbaşkanımızın yaşadığı mağduriyeti aynı senaryoyu yazarak köyü bir tiyatro sunan bir ekip var karşımızda. 2023 seçimleri dedi, 2071 dedi, 2053 dedi… biz bir hedefin peşinden koşmaya başladık. 2023’de çocuklarımız bizden daha iyi bir Türkiye yüz yılında yaşayacaklar dedik. Elhamdülillah ramak kaldı. Allah’ın izniyle Türkiye’nin yeni yüz yılında yine yeniden AK Parti ile Sayın Cumhurbaşkanımızla bir büyümeye, Türkiye’nin yeni yüzünü inşa etmeye devam edeceğiz. Zorlu süreçlerden geçtik, zorlu bir seçim bizi bekliyor. Ancak ben biliyorum ki Karakoçan buna hazır” diye ifade etti.