AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin genel merkezinde bir basın toplantısı düzenledi

YAVUZ: AFAD’A BAĞIŞ YAPILACAK

AK Partili Yavuz, seçimler ile ilgili şekilde açıklamalarda bulunurken, Milletvekilliği aday adaylığı için belirlenen şartları açıkladı. Yavuz, yapılması geren başvuru aidatının AFAD'a bağış şeklinde yapılacağını belirterek, "Seçimlere ilişkin, müraacatların il başkanlıkları ve genel merkezden alınması şeklinde karar verildi. Aday müracaatların 16 Mart'a kadar devam edeceğini ve başvuru aidatın bu dönem alınmamasına; bunun yerine AFAD’a bağış şeklinde yapılmasına karar verildi. Başvurular; Yetişkinler için 20 bin TL, kadınlarımız ve gençlerimiz için 10 bin TL şeklinde, engellilerimiz için 5 bin TL şeklinde olacak" dedi.

Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

YAVUZ: ONLARDAN DA BAŞVURU ALINABİLECEK

Yavuz, aynı zamanda üç dönem vekillik yapmış kişilerin aday olma olanağı ile ilgili de konuşurken, "Tüzüğümüzde üç dönem kuralı vardı. O 2017'de MKYK'ya bırakıldı. O MKYK’nın vereceği karar. Dolayısıyla üç dönem vekillik yapmışlardan da başvuru alınabilecek" dedi.