Seçime geri sayımın başlamasıyla birlikte milletvekili adayları da çalışmalarını hızlandırdı.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nde esnafları gezdi.

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ ise Kovancılar Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Hacı Akpınar’la bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ daha sonra beraberindeki heyetle Kovancılar’da vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, AK Parti ve MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde de vatandaşlarla buluştu. Palu İlçesinde temaslarda bulunan Milletvekili Demirbağ, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırımla bir araya geldikten sonra esnaf ve vatandaşları dinleyerek AK Parti ve MHP Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Tarım ve Orman İl müdürlüğü, Elazığ Şeker Fabrikası ve Öğretmenevini ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personellerle bir araya geldi. Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanlığında sendika yönetimi ve üyelerle bir araya geldi.

Ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, mahalle ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı da, merkezde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü. İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’ni gezen Nazırlı daha sonra Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ve ilçe teşkilatını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Alacakaya Belediye Başkanı Kurtarma Operasyonuna Katıldı Alacakaya Belediye Başkanı Kurtarma Operasyonuna Katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz ise, seçim gezileri kapsamında Sebze Hali esnafını ziyaret ettikten sonra Abdullahpaşa ve Bahçelievler minibüs duraklarında şoför esnafıyla bir araya geldi. Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u Mustafapaşa Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezinde ağırlayan Yanılmaz daha sonra Palu’yu gezerek talep ve sorunları dinledi. Yanılmaz, Gazi Caddesinde de esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz de, şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti adayı Öz daha sonra Baskil ilçesini ziyaret ederek köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Kovancılar ilçesine de giden Öz, esnaf ve vatandaşları dinledi. Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim ziyaretlerinin son durağında ise Palu ilçesini ziyaret etti.