AK Parti Milletvekili Adayları Bayram Ziyaretleri Yaptı

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ milletvekili adayları vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştılar…

AK Parti Milletvekili Adayları Bayram Ziyaretleri Yaptı

AK Parti Elazığ milletvekili adayları bayram ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde sağlık personelleri, hastalar ve hasta yakınları ile bayramlaştı.

Milletvekili adayı Prof. Dr. Keleş daha sonra 112 acil çağrı merkezi çalışanlarıyla da bayramlaşarak Nöbetçi eczaneler ziyaret etti.  

AK Parti adayı Keleş’in bir diğer bayramlaşma noktası da, Memur Sen İl Temsilciliği oldu.

Bayram ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Mücahit Yanılmaz ise Huzur evinde kalan yaşlılar ve Sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Milletvekili adayı Yanılmaz daha sonra Dörtyol taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla bayramlaştı. Yanılmaz’ın bayram ziyaretleri kapsamında diğer noktası ise Doğukent ve Sürsürü Mahallesi oldu. 

AK Parti Milletvekili adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ile birlikte Elazığ Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Yanılmaz, mahalle ve köy muhtarlarıyla bayramlaştı.

AK Parti 5. Sıra Elazığ Milletvekili Hasan Murat Öz de bayram ziyaretlerine köylerle başladı. AK Parti Adayı Öz ilk olarak Ortaçalı köyü camisinde yapımı devam eden bölümlerini inceledi.

AK Parti adayı Öz daha sonra Sakabaşı köyüne geçerek vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti İl başkan yardımcısı Vedat Görgöz ve İl yönetim kurulu üyeleri Kazım Sevinç ile birlikte Sakabaşı köyüne geçen Öz, vatandaşlarla bayramlaşarak uzun süre sohbet etti.

Karaali, Öksüzuşağı, Temurmezra, Yalındamlar, Yeni Cami ve Sakabaşı Köylerini ziyaret eden AK Parti adayı Öz, köy halkı ile bayramlaşarak talep ve sorunları dinledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137