AK Parti Elazığ İkinci Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Sürsürü Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi hizmete açtı.

AK Parti Şerafettin Yıldırım, Elazığlıların Cumhurbaşkanını hiçbir zaman yalnız bırakmadığını kaydetti.

Yıldırım, “Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyoruz. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum bir SKM bürosu açalım dedik mitinge dönüştürdünüz sizlerle şaka olmuyor. Kendilerince sosyal medyada algı operasyonu yapıyorlar, AK Partiyi kendilerince zayıf ve farklı göstermeye çalışıyorlar. Size şu kadarını söyleyeyim çok iyisiniz ve Elazığ’da çok iyi. Bunun sonuçlarını sandıklarda göreceğiz. Hepimize çok iş düşüyor. Gece gündüz demeden çalışacağız bütün gönüllere gireceğiz inşallah. Bizler gönül ehli insanlarız kavgayla işimiz olmaz. Biz Cumhur ittifakıyla bu şehirde en iyi sonucu alacağımıza inancımız tam” Dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs seçimlerinde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız” dedi.

Şerifoğulları “AK Parti olarak 21 yıldır hizmetlerimizle, eserlerimizle konuştuk. Bugün de aynı dili kullanıyoruz. Ülkemizin kazanımlarına her biriniz ayrı ayrı şahitsiniz. Nerelerden bugünlere geldiğimizi çok iyi biliyorsunuz. Savunma sanayinden milli otomobilimize, yerli enerjiden kişisel hak ve özgürlüklerimize her alanda güçlü bir Türkiye inşa ettik. İstikametimizi bozmadan milletimiz için, istikbalimiz için yolumuza devam etmeliyiz. Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs Seçimleri'nde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız. Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vererek Türkiye Yüzyılı yolculuğumuza emin ve kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Elazığ’ımıza güveniyoruz, hemşehrilerimize güveniyoruz. Allah, hepinizden razı olsun. Birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Daha sonra AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Hasan Murat Öz, Mücahit Yanılmaz, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Prof. Dr. Erol Keleş partililerine seslendi.

Öz “Yaklaşık 5 yıldır 2023 seçimleri diyorduk. Ülkemiz için bir dönüm noktası olan kader seçimi geldi çattı. Bir tarafta dünyanın gözünün içine baka baka sözlerine besmele ile başlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta “Din derslerini yasaklayacağız” diyen bir muhalefet. Bir tarafta dünyanın gözünün içine baka baka “Dünya 5’ten büyüktür” diyen bir lider, diğer tarafta LGBT’yi destekleyen bir muhalefet. HDP Milletvekili adayı Onur Düşünmez diyor ki 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız. Sandıkları kıracağız. Ardından diyor cezaevi kapılarını kıracağız. Ardından da diyor ki o cezaevinin kapılarını kırdıktan sonra arkadaşlarımızı özgürlüklerine kavuşturacağız. Allah’ın izni ile bizler bunlara müsaade etmeyeceğiz. Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha 21 yıldır bu memlekete asırlık hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Milletimiz HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.” Dedi.

Yanılmaz, “Cumhurbaşkanımız inanıyorum ki nasıl Ayasofya'yı açtıysa, nasıl Taksim'e cami yaptıysa, nasıl Ankara'da Millet Bahçesi'nin içinde Millet Camisi’ni yaptıysa aynı şekilde çok uzun bir zaman değil 14 Mayıs sonrasında da hedef Mescid-i Aksa olacak inşallah. Vatandaşlarımız, gezdiğimiz her yerde ister ilçelerimizde, ister mahallelerimizde, ister beldelerimizde bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu, güçlü olduğumuzu ve hep birlikte hareket ettiğimizi ortaya koyuyor, Allah hepinizden razı olsun. Çok değerli kardeşlerim bu duygularla öncelikle Milletvekili Adayımız Sayın Ejder Açıkkapı'ya teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir Seçim Koordinasyon Merkezi'ni devreye alıyor. Bu duygularla hepinizi tekraren sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

Nazırlı, “Muhalefet partiler gelsin burada teşkilat görsün, onlar gelsin burada sevda görsün, gelsinler burada samimiyet görsünler, teşkilat nasıl olurmuş burada görsünler. Siz sırtınızı Kandil’e dayarsınız biz sırtımızı milletimize, teşkilatımıza dayarız. SKM Açılışımız hayırlı uğurlu olsun hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” dedi.

SKM’sini hizmete açan Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı ise dünyanın en önemli seçiminin 14 Mayıs’ta yapılacağını kaydetti.

Açıkkapı “Bizim liderimizin ve onun yol arkadaşlarının bir derdi var, bizim millet sevdamız, ümmet sevdamız var. seçim safına girdik, dünyanın en önemli seçimi diyorlar bunu biz değil Amerika’sı, Fransa’sı, Almanya’sı söylüyor. Bu topraklarda geçmişte at oynatan geçmişte dört taraftan kuşatan küresel güç dediğimiz devletler dünyanın en önemli seçimi diyorlar. Çünkü onlar Türkiye’de AK Parti öncesinde yüz yıllardır bu topraklara acı ve göz yaşını getirmekten başka faydası olamayan iktidarları istiyorlar. Benim milletimin 1. Sınıf vatandaşı olarak hizmet ettiğimiz milletimizin tekrar zincire vurulmasını istiyorlar. Elazığ şunu söylüyor; size bunun fırsatını Elazığ’dan da Türkiye’den de vermeyeceğiz. Maden’de Arama yapılan sahanın sadece 3’te 1’inde 40 milyon tona yakın bakır madeni bulduk. Şuanda orada firma çalışmalara ve müracaatları almaya başladı. muhalefetin milletvekilleri bunu iyi dinlesin, 1 ton bakırın fiyatı metal borsasında 8 bin 926 dolardır. Bu rakamı siz 40 milyon ile çarpabilir misiniz. Yaklaşık 300 milyar dolara yakın bir servetten bahsediyorum biz bu şekilde hizmet veriyoruz. Bize bu yolu açan liderimize teşekkür ediyorum biz Elazığ’a çok hizmetler ve yatırımlar yaptık ve bunları yeterli görmedik daha çok hizmet yapacağız” dedi.

Açılışın ardından ziyaretlerini sürdüren adaylardan Prof. Dr. Keleş, Kültür Park ve Keydanlılar Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Memur Sen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi Sosyal Merkezi’ni ziyaret etti.

Keleş, “Her yerde ifade ediyorum, gerçekten bu seçim çok önemli. Bu seçim artık cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin de ötesine taşındı. Türkiye’nin bekası söz konusu. Şu anda Millet İttifakı denilen ittifakın arkasında kimler var hepsini görüyoruz. Bir tarafta Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Biden çıkıyor, muhalefeti desteklediğini söylüyor. Bir tarafta Avrupa’nın bazı ülkeleri çıkıp demokrasi teraneleriyle muhalefeti desteklemek gerektiğini söylüyor. Bir tarafta terör örgütleri çıkıp sözde devletmiş gibi davranarak ateşkes ilan ediyor. Bunların hepsinin bizler olduğu gibi tüm vatandaşlarımız da farkında. Ömer Seyfettin’in bir sözü var, millet alim değildir ama ariftir, her şeyin farkındadır. Biz Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında O’na güç vermek için, destek olmak için her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye olacağız. Zafer inananlarındır. Biz inandık. İnşallah 14 Mayıs’ta zafer bizim olacaktır.” şeklinde konuştu.

Aday Mahur Rıdvan Nazırlı ise seçim çalışmaları kapsamında Sanayi ve Mustafapaşa Mahallelerini ziyaret etti, Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonra ise gençlerle buluştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı ise, Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.


 

Aday Mücahit Yanılmaz da, Sanayi ve Mustafapaşa Mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullar’nı ve Belediye personelini ziyaret etti.

Öz, daha sonra Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı