Sürsürü Mahallesi’nde AK Parti mitingi düzenlendi.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın yanı sıra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Milletvekili adayları ve partililer katıldı.

KELEŞ: “DEVLETİN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK”

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, devletin kapısı her zaman vatandaşlara açık olduğunu belirterek destek isteyerek, “Biz derdi Türkiye olan derdi Elazığ olan derdi bu vatan olanın her zaman yanında olduk. Onun derdiyle dertlendik. Bu kardeşiniz 30 yıldır burada hekim olarak sizlere hizmet ediyor asla kapımızı kimseye kapatmadık devletin kapısı herkese açık olacak. Herkesin derdiyle dertlendik ama ben görüyorum ki derdi farklı olanlar var. derdi Elazığ olmayıp Elazığ üzerinden siyaset yapmaya çalışan, şov yapmaya çalışan, algı oluşturmaya çalışan Elazığ’ı mutsuz etmeye çalışanlar var evet ben onlara diyorum ki bu meydan boş değil biz varız biz. Biz bu meydanı size bırakmayacağız” dedi.

AÇIKKAPI: BİZ BU OYUNA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

AK Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “14 Mayıs akşamında çok önemli bir karar vereceğiz ve bu kararımız öyle bir karar olacak ki ya Türkiye’yi eski karanlık günlerine götürecek bir karar verilecek ya da Türkiye’yi 21. Asrında Türkiye Yüzyılı’na doğru, ileriye, geleceğe, yarınlarımıza doğru taşıyacak bir karar verilecek. Ben inanıyorum ki Sürsürü bunun kararını vermiş, Elazığ bunun kararını vermiş. Algılarla, fitne fesat ile bizim vatandaşlarımızı aldatmalara yönelik tuzakları, oyunları, tezgahları, senaryoları görüyoruz. Diyorlar ki Cumhurbaşkanını bizde seviyoruz bizde ona oy vereceğiz sizde ona oy verin ama milletvekillerine oy vermeyin. Sakın kıymetli kardeşlerim farkında olmadan algılar oluşturarak bir zehir enjekte ediyorlar. Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırmak için yarın zalime karşı mazlumun yanında olmasını engellemek için ümmetin gözyaşlarını dindirecek bu liderin elini kolunu bağlamak için bu aziz millete hizmet ve yatırımları engellemek için farklı bir oyun sergiliyorlar, biz bu oyuna müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

NAZIRLI: MECALİ OLMAYAN NAMAZ KILSIN 2 REKAT DAHA FAZLA KILSIN

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Kıymetli kardeşlilerim kaldı şurada 10 gün, az daha sabır. Yürümeye mecali olan yürüsün, mecali olmayan namaz kılsın 2 rekat daha fazla kılsın secde etsin. Onu da yapamayan sadece dudaklarıyla okusun ama yine dua etsin, durmadan, yorulmadan şu 10 günü hep beraber 15 Mayıs’ta zafere götüreceğiz söz mü?” dedi.

YANILMAZ: GİTSİN HATAY’DA BİR TEK ÜCRETSİZ KONUT YAPSIN BAKALIM

AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, TOKİ Üzerinden muhalefeti eleştirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı bak 6 Şubatta deprem oldu, 14 milyon insan bundan etkilendi Hatay’da deprem yaşayan illerden biri ve Hatay Büyükşehir Belediyesi CHP’li bir belediye hani senin şu kiptaşın, İstanbul’dan konut yapan kiptaşın gitsin Hatay’da bir tek ücretsiz konut yapsın bakalım. Tabi ki Cumhurbaşkanımızın mecliste eli ayağı olacak onun talimatlarıyla orada cesur bir yürekle olarak, iradesini ortaya koyarak, mücadele edecek olan milletvekillerimizi de meclise gönderiyor muyuz, Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

ÖZ: ÖZGÜRLÜKLERE KAVUŞTURACAĞIZ

AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz’de “Yerli ve milli, teknoloji ve savunma alanında büyük devrimler yapan TEKNOFEST ile alakalı Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki bizler geldiğimiz zaman buraya Amerikan bir yazılım şirketine vereceğiz diyor. Bizler bu yazılım şirketini araştırıyoruz ve bakıyoruz Amerika istihbarat şirketinin bir ortağı olan bir şirket olduğunu görüyoruz. Bir gün sonra bakıyoruz Pervin Buldan diyor ki Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında bizlere verdiği sözleri açıklasın. Terör örgütünün elebaşlarına özgürlük vaat ediyorlar. Bir gün önce bakıyorsunuz HDP Hakkari Milletvekili diyor ki bizler aday çıkarmadık Kılıçdaroğlu’na desteğiz, Kılıçdaroğlu için sandıkları patlatacağız Hakkari’de daha sonra cezaevinin kapılarını patlatacağız diyor daha sonra özgürlüklere kavuşturacağız. Allah’a çok şükür bizim Elazığ’ımız bizim Sürsürümüz buna müsaade etmez” diye kaydetti.

YILDIRIM: BİZİM BU OYUNLARDA İŞİMİZ YOK

Muhalefeti eleştiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Biz Cumhur İttifakı ile birlikte Elazığ’dan en güçlü bir şekilde en yüksek oy alarak meclisteki yerini alacak kardeşlerim. Çok şerefli, çok onurlu, haysiyetli ve gecesini gündüzüne katmış Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok büyük bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız aynı zamanda da genel başkanımız yapacağız. Burada da bir tehlikeye işaret ediyorum sakın ha sakın bu oyunlara gelmeyin ortaya bir çizgi atıyorlar Cumhurbaşkanı’na tamam da milletvekillerine yok. Yok öyle bir şey bu milletvekili adaylarının genel başkanı da aynı cumhurbaşkanıdır ikisini birbirinden ayırt etmiyoruz. İki temsiliyet makamı vardır dolayısıyla bizim bu oyunlarda işimiz yok” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: KAPI KAPI DOLAŞIP, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs tarihine kadar çalışacaklarını ve kapı kapı dolaşacaklarını ifade ederek, “14 Mayıs’ta sandıkta önümüzde öyle bir pusula olacak ki; bir tarafta eser ve hizmet siyaseti, diğer tarafta yıkım ve takoz siyaseti olacak. Bir tarafta güven ve istikrar, diğer tarafta 90’lı yılların kaotik koalisyon günleri olacak. Bir tarafta terörün her türlüsünün önünü kesmiş, ‘29 Ekim 1923’te Türkiye’nin dağlarında bir tane PKK’lı terörist kalmayacak.’ diyen babayiğitler, diğer tarafta terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler olacak. Bir tarafta 86 yıllık özlemimizi dindirerek Ayasofya’mızı Ezan-ı Muhammediye ile buluşturan milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta seccadeye ayakkabı ile basabilenler olacak. 14 Mayıs Seçimleri'yle birlikte ya Kandil’deki Karayılanlar sevinecek ya da başka çocuklar ağlamasın diye şehadete koşan kahraman şehidimiz Fethi Sekin’lere gece gündüz dua edenler sevinecek. 14 Mayıs akşamı ya FETÖ’cüler ve 15 Mayıs’ta biletlerimizi aldık geliyoruz diyen Emre Uslu’lar sevinecek,  ya da 15 Temmuz gecesi vatanı için bayrağı için ezanı için şehadete koşan serdengeçtiler sevinecek. 14 Mayıs gecesi ya terör örgütüne göz kırpıp mitinglerde zafer işareti yapan İmamoğlu ailesi sevinecek, ya da sadece başörtüsü taktı diye üniversitelere alınmayan, mağdur olan ve potansiyel bir tehlike olarak görülen ve bugün bizim Genel Başkan Yardımcılığımızı yapan Leyla Şahin Usta’lar sevinecek. Allah’ın izniyle biz sevineceğiz, 14 Mayıs’ta zafer bizim olacak. Bunun için 14 Mayıs’a kadar çok çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp, sıkmadık el bırakmayacağız.” dedi.

USTA: BÜYÜK BİR ZAFERLE VE COŞKUYLA ÇIKACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise, ” 14 Mayıs’ın ne kadar önemli olduğunu tarihi bir seçim olduğunu söyledik mi onu da söyledik. Bugün hepimizin yapması gereken en önemli şey 14 Mayıs’a kadar nerede ne yapmamız gerekiyorsa büyük bir aşkla ve azimle çalışacağız. Herkese ulaşmaya devam edeceğiz ve 14 Mayıs akşamı sandıklardan büyük bir zaferle ve coşkuyla çıkacağız. Buradaki coşkunun en az 10 katını alacağımıza eminiz. Bugün burada bulunan tüm kardeşlerimizi uzun süre burada beklemelerine rağmen teşekkür ediyoruz. Muhalefetin iki genel başkanı bir araya gelip yapamadığı mitingi biz burada bugün Elazığ’da sizlerle beraber yaptık” ifadelerinde bulundu.

Mitinge katılan milletvekili adayları çalışmaları devam ettirdi. AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü ve Fırat Üniversitesi akademisyenleriyle ve Palu, Kovancılar ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı seçim çalışmaları kapsamında, Olgunlar Mahallesini, Kovancılar, Bükardi, Erimli beldelerini ve kurum kuruluş ziyaretleri yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı da, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla, Teknofest Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Yurtbaşı Beldesini ziyaret etti. Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Yunus Emre Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaş ziyareti, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Anneler Günü programına katıldı, çay ocaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz de seçim çalışmaları kapsamında Fırat Üniversitesi kampüsünü ziyaret ederek gençlerle buluştu.