Fırat Anaokulu’nda Minikler 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı Fırat Anaokulu’nda Minikler 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

Elazığ’da siyasi partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Musiki Konservatuar Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.  Prof. Dr. Erol Keleş daha sonra AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Karaali Köyünde organize edilen programda vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim ziyaretleri kapsamında Gezin’de temaslarda bulundu. Açıkkapı, bakır rezervlerinin bulunduğu sahada yapılan çalışmaları inceledi.

İlçe, belde, köy ve mahalle gezilerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı da, Elazığlıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sevgi beslediğini ifade etti.

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Palu, Kovancılar ve Karakoçan’da vatandaşlarla bir araya geldi. Sarıcan Beldesi ve Bulgurcuk köyüne de giden Yanılmaz, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığınca Kültürk Park’ta düzenlenen programda avukatlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.  Akpınar, Nailbey ve Kültür Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Öz ve Şerifoğulları daha sonra merkeze bağlı Karaali ve Tadım Köylerini ziyaret etti.