AK Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz Bingöllüler buluşması programına katıldı. Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları da saha çalışmalarını sürdürürken bir yandan da vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Yılmaz'ın Elazığ ziyaretlerine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av. Şuay Alpay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Murat Öz eşlik etti.

Şehir merkezinde ve Yazıkonak'ta vatandaşlarla buluşan Yılmaz, Bingöllüler Buluşması programına da katılım sağladı.

Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Barturmuş, kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’a teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ’da yaşayan Bingöllülerden 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

“Çok büyük bir kader seçimine gidiyoruz” diyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Elazığ’a güvendiğini ifade etti.

AK Parti Adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek akademisyenler ve idari personellerle bir araya geldi.

Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren bir diğer AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da, Sivrice yolu üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek destek istedi. AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile birlikte Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Açıkkapı daha sonra merkezde esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Şehit İlhanlar Caddesi’nde esnaflarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Rıdvan Nazırlı ise daha sonra kanaat önderi Molla Hayrettin’i ziyaret etti. Palu ilçesine de giden AK Parti adayı Nazırlı, Palu Tarım ve Kredi Kooperatifi Marketinin açılışına katıldı.  Palu İlçe teşkilatıyla buluşan Nazırlı daha sonra ilçenin kanaat önderlerinden Zülküf Efendi’yi ziyaret etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Rıdvan Nazırlı, Karakoçan’ı da gezerek talep ve sorunları dinledi.

Seçim gezileri kapsamında Hilalkent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz daha sonra Malatya Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti. AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın Elazığ programına da eşlik eden Yanılmaz, Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle buluşan Yanılmaz, Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına da katılım sağlayarak talep ve sorunları dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretlerine özel bir hastaneyle başladı.  Sağlık çalışanları ve hastalarla bir araya gelen Öz, daha sonra Bingöl Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Bingöllüler Buluşması” programına katıldı. AK Parti Milletvekili adayı Öz, Kırmızı Montlular Gönüllük Hareketi, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ Şubesi ve Baskilliler Derneği’ni de ziyaret ederek yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi. Elazığ’ın manevi kanaat önderlerinden Abdulkadir Efendi’yi de ziyaret eden Milletvekili adayı Öz, son olarak nöbetçi eczanelerde çalışanlarla bir araya geldi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137