AK Parti Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlemeye devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Adayları Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra Fethi Ahmet Bulvarı’nda esnaf ziyareti yaptı.

Keleş, Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik toplantısına katıldı.

KELEŞ: “EMEĞİMİZLE, HİZMETİMİZLE BU ŞEHRE HER ŞEYİ KAZANDIRACAĞIZ”

Keleş, “Mücahit Başkanımız İstanbul’da İsmi Gürsel olan bir milletvekilinden bahsetti. Ben de bizim şehrimizde milletvekili olan bir başka aynı ismi taşıyan kişi için bir şeyler söyleyeceğim. Bakın, bilboardlarda görüyorsunuz. Hizmet benim işim diyor. Ben de soruyorum; 21 yıldır bu şehre, bu memlekete ne hizmet yaptınız? Ama ben sadece bir tane hizmet söyleyeyim, Elazığ’a AK Parti’nin kazandırdığı bir hizmeti soruyorsanız, işte orada Fethi Sekin Şehir Hastanesi. Yüzlerce okul var, 3 tane okul sözü verdiler, bunun hesabını yapıyorlar. Yine bilboardlarda yazıyor; Elazığ’a bakanlık sözü varmış. Bunlar alışmışlar zaten masalarda yazıp çizmeye, konuşmaya. Bu iş konuşmakla olmaz. Bakın sizin karşınızda 5 milletvekili adayı duruyoruz. Biz söz veriyoruz, emeğimizle, hizmetimizle bu şehre her şeyi kazandıracağız. Masa başında konuşulanların hepsinin farkındayız. Ama ben de diyorum ki üzülmeyin Allah bizimledir. Zafer inananlarındır. Biz inandık, siz de inanın. Bize destek olun. Cumhurbaşkanımıza destek olun. Zafer bizim olacaktır. Allah hepinizden razı olsun. Bizi yalnız bırakmayın. Cumhurbaşkanımızın size emanet ettiği bu adaylarınıza lütfen sahip çıkın.” dedi.

AÇIKKAPI: “ELAZIĞ’DA YENİ BİR TARİHİ ZAFERE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da, Kültür Turizm İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi, Ticaret İl Müdürlüğü ve Türk Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek idareciler ve personellerle bir araya geldi.

Ulukent Mahallesi’ni de gezen Açıkkapı, 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekerek, “14 Mayıs akşamı hem Türkiye’de hem de Elazığ’da yeni bir tarihi zafere imza atacağız. Bundan muhalefetin kaçışı yok. Bu zor süreçte çirkin bir politika yürütme yarışına giriştiler. Ne diyorlar? “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı biz de seviyoruz, ona oy vereceğiz ama AK Parti’ye oy vermeyeceğiz.” Algı oluşturarak bizleri paçalarımızdan aşağı çekmeye çalışıyorlar. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz buna sandıkta en güçlü cevabı verecektir. Cumhurbaşkanımızı cephanesiz bir şekilde savaşa göndermeye çalışıyorlar. Bu algıya yenilmeyeceğiz. Parlamentoda güçlü olmamız lazım. Bizim liderimize vereceğimiz güç parlamentodan geçiyor. Şayet yeterli sayıya ulaşamazsak emin olun ki PKK, FETÖ ve dahi bütün terör örgütleriyle birlikte Amerika ve Avrupa’da emeline ulaşmış olur. Bunu en iyi anlatan durum ise çevremizde yaşanan önemli krizler ve olaylardır. Örneğin Rusya-Ukrayna savaşında şayet parlamentoda güçlü olmasaydık, çok güç durumlarla karşı karşıya kalabilirdik. Elazığ, asla bu oyuna gelmeyecektir.” ifadelerine yer verdi.

NAZIRLI: “ZAFER SİZLERİN GAYRETLERİYLE KAZANILACAKTIR”

Saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı da, “Değerli Elazığlı Hanımefendiler, AK Parti’mizin kurulmuş olduğu günden bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kıymetli hanımefendiler, AK Parti’miz birçok açıdan birçok tanımlamaya konu olabilir. Gençlere sunduğu imkanlar ciheti ile AK Parti’miz bir gençlik hareketidir. Emeğe ve emekçilere verdiği destek ile bir emek hareketidir.  Vesayetle mücadelesi ciheti ile AK Parti, bir başkaldırı hareketidir. Ancak her şeyden öte kadınlarla birlikte Türk siyasetine damga vurması ve kadınların varlık mücadelesinde ortaya koyduğu muazzam destek ile AK Parti’miz aynı zamanda bir kadın hareketidir. Değerli Elazığlı Hanımefendiler, kadınlar bu toprakların herhangi bir değeri değil bizzat kendisidir. Kadınlar, bu toprakların bereketidir. Kadınlar, her alanda her durumda başarının mimarıdır çünkü kadınlar; varoluşun tınısı, istikbalin müjdecisi, 21 yıldır vermiş olduğumuz mücadelenin en ön safında yer alan dava kardeşlerimizdir. Kıymetli hanımefendiler, sizlerin desteklerine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. 14 Mayıs, her bir ferdimiz için bir dönüm noktası olacaktır ve zafer sizlerin gayretleriyle kazanılacaktır. İnanıyorum ki Türkiye Yüzyılı, siz değerli kadınlarımızın merhamet dolu gönülleri, mahir elleri ve tartışılmaz kabiliyetleri ile kurulacaktır.” şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz ise, kurum ziyaretleri kapsamında Elazığ Müftülüğü’nü ziyaret ederek Müftü İrfan Üstündağ ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.  Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve belediye çalışanlarını da ziyaret eden Yanılmaz, Akçakiraz Küçük Sanayi ve Akçakiraz Kamyoncular sitesi ile EŞTİ Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. Yanılmaz, son olarak da Ulukent Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

ÖZ: “MİLLET VE MEMLEKET DAVAMIZI BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, Gazi Caddesi esnafını ziyaret ederek, “Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve milletimiz için bir kader seçimidir. Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan altılı mı, yedili mi, altı artı bir mi, altı artı iki mi ne olduğu belli olmayan bir Millet İttifakı’yla karşı karşıyayız. İnanıyorum ki Elazığ’ımız bu kader seçiminde Cumhurbaşkanımızı ve onun yol arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır. İşte bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecan gösteriyor ki, Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir. Millet ve memleket davamızı birlikte sürdüreceğiz. Elazığ’ımız için yarınlarımız için birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve güzel yarınlar için çalışacağız. Sizlerin desteğiyle, Elazığ’ımız için çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137