AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında, Merkeze Bağlı Tadım ve Ballıca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Talep ve önerileri dinleyen Prof. Dr. Erol Keleş daha sonra Elazığ Anadolu Şehitleri Aileleri Derneği’nin organize ettiği programa katılarak şehit aileleriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte İmam Efendi Bulvarında da esnafları ve vatandaşları ziyaret ettikten sonra Öz Sağlık İş, Hizmet İş ve Orman İş Sendikalarının hizmet içi eğitim seminerine katılarak sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Elazığ'da 150 İşçi Alımın Kura Sonuçları Açıklandı Elazığ'da 150 İşçi Alımın Kura Sonuçları Açıklandı

Çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da, Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver ile birlikte Kırklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen Mahalle Toplantısına katıldı. Kadınlarla bir araya gelen Açıkkapı, yaklaşan 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleşen “Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı”na katıldı. Esnaflarla bir araya gelen Nazırlı, talep ve sorunları dinledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren bir diğer AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz ise, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Yenice köyünde düzenlenen programda vatandaşlarla buluştu. Yanılmaz daha sonra Çaydaçıra Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek esnafları gezdi.  Öz Sağlık-İş, Hizmet-İş ve Öz Orman-İş Sendikalarının toplantısına katılan AK Parti Adayı Yanılmaz daha sonra Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla buluştu. Bingöllülerin düzenlediği programa da katılım sağlayan Yanılmaz, destek istedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “ÖNCELİĞİM GENÇLERLE İLGİLİ PROJELER VE İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELER”

Öte yandan seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Murat Öz ise , Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan ve Furkan Dilaver'in hazırlayıp sunduğu "Son Baskı" programında seçim çalışmaları ve siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öz, “Öncelikle gençlerle alakalı her projenin içerisinde olacağım. En büyük amacım ise bu şehre istihdam sağlayacak projelerin içerisinde almak.” dedi.

 Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, “Allah’a çok şükür süreç çok iyi gidiyor. Yaklaşık bir aydır sahadayız. Şehrimizi karış karış geziyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühünü çok yoğun bir şekilde hissediyoruz hem de dualarını, desteklerini alıyoruz. Biz, bu şehre hizmet etmeye talip olduk. Bizler de aziz milletimizin teveccühü ile onları mahcup etmeden çok güzel işlere imza atacağız.” dedi.