AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında SAĞLIK-SEN Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen “Sağlık Çalışanları Buluşuyor” adlı istişare toplantısına katıldı.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Kültür Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ’da “Yalancı Veba” Martıları Vurdu Elazığ’da “Yalancı Veba” Martıları Vurdu

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ise seçim çalışmaları kapsamında İzzetpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Harput Dini İhtisas Merkezi’nde düzenlenen yemek programında depremzedelerle bir araya gelen Nazırlı, daha sonra Namık Kemal İlkokulu Müdürü İlhan Makinist’i, Elazığ Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nda minik yüzücüleri ve ailelerini ziyaret etti. Nazırlı son olarak da Salıbaba Mahallesi ve Harput’ta temaslarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz ise, Doğukent, Rızaiye ve Cumhuriyet Mahalleri ile Organize Sanayi Bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanında vatandaşları ağırlayan ‘AK Nokta’ aracını ziyaret ederek vatandaşları dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz de, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Hicret, Kızılay, Gümüşkavak ve Aksaray mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.