AK Parti Milletvekili Balık, Oyunu Kullandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Vali Lütfüllah Bilgin İlkokulu’nda oyunu kullandı.

AK Parti Milletvekili Balık, Oyunu Kullandı

AK Parti Elazığ 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık, Vali Lütfüllah Bilgin İlkokulu bin 330 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Balık, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Tüm adayların Elazığ’da kardeşlik bağı ile çalışacağını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Balık “Ülkemiz ve Elazığ için hayırlısı olsun” dedi.

Milletvekili Balık, “Bütün hemşehrilerime, ülkemize verdiğimiz oylarımızın, bugünkü demokrasi şöleninin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum biz bugün Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlköğretim Okulu’nda oyumuzu kullandık. Türkiye’nin yeni yüzyılı için, Türkiye’nin şahlanışı için oyumuzu kullandık. Elazığ birbirine sevgi ve kardeşlik bağlarıyla bağlı bir şehir. Nasıl dün kardeştiysek bugün seçimden sonra da yarın bütün adaylar aynı caddede gezecekler kol kola gönül gönüle akrabalık bağlarıyla sevgi ve kardeşlik bağlarıyla devam edecekler. Ben bugünkü seçimin Türkiye’mize şehrime ve demokrasiye hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137