AK Parti Miting Düzenledi

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından 31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala miting düzenlendi. Düzenlenen mitinge katılım yoğun oldu.

AK Parti Miting Düzenledi

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, Sürsürü Mahallesi’nde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesinde son mitingini düzenledi.

Düzenlenen mitinge, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, AK Parti Genel Merkez Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İller Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, partilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜRGÖZE: SÜRSÜRÜ MAHALLEMİZDEN GÜÇLÜ BİR DESTEK İSTİYORUZ

Programda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “4 aylık süredir sizlerin huzuruna çıktık. Sizlere kendimizi anlattık ve nihayetinde sürecin sonuna geldik. Artık söz de karar da sizindir, Sürsürülü’lerindir. Elazığ’ındır, Elazığ 10 ilçesinin, 9 beldesinin, 552 köyün, 595 bin nüfusundur. Bizler kendimizi 17 yıllık iktidarlarımız boyunca yaptıklarımızı sizlere anlatmaya, sizlerin gönlünü kazanmaya, sizlerin desteğinin devam etmesi için çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi yürüttük. Bundan sonra artık taktir hakkı elbette ki sizindir. Şimdiye kadar AK Parti’ye vermiş olduğunuz güçlü destekten bu dönem Sürsürü mahallemizden güçlü bir destek istiyoruz. Bu desteği istemeye hakkımızın olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

SERDAR: BU SEÇİM GERÇEKTEN ÖNEMLİ

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar da, “Her yerde seçim güzelde, Elazığ’da bir başka güzel. Elazığ seçimi seviyor. Çünkü bağrına bastığı insanlarla yola çıkınca bu heyecanı ruhunda, kalbinde, dünyasında yaşıyor. Hani derler ya siyasetçiler her seçim önemli diye. Evet hepsinin bir gerekçesi vardır ama bu seçim gerçekten önemli. Bir sistem değişikliğinden sonra ilk defa mahalli idareler seçimi yapıyoruz. Ama bu mahalli idareler seçimi ile birlikte karşımızda oluşan bloka baktığınızda düşünce olarak hiçbir zaman için bir araya gelmeyecek insanlar sadece Tayyip Erdoğan, AK Parti iktidarını alaşağı etmek için bir araya geldiler. Ama hiçbir seçimde siz buna izin vermediniz. Bugün ki bu ihtişamlı kalabalık şunu gösteriyor; Sürsürü mahalli idareler seçimini bitirmiş, sandığı mühürlemiş, 31 Mart akşamını bekliyor” şeklinde konuştu.

AÇIKKAPI: BİZ BÜTÜN ENGELLERİ AŞTIK

AK Parti Genel Merkez Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İller Koordinatörü Ejder Açıkkapı ise, “Bugün bu yağmurda, bu soğuk havada görüyoruz ki Sürsürü kararını vermiş ve Şahin Şerifoğulları diyor. 17 yıl boyunca AK Parti iktidarlarının önüne bir çok engeller koydular. Bir çok setler çektiler. Ama liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte biz bütün engelleri aştık, setleri yerle bir ettik ve bu günlere geldik. İnanıyoruz ki 31 Mart 2019 akşamında yine Sürsürüyle beraber 38 mahallemizde, 10 ilçemizde, 9 beldemizde ve Elazığ merkezler birlikte bir kez daha AK Parti diyeceğiz, bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz. 31 Mart 2019 önemli bir tarih. Sokakta gezip birbirine selam vermeyenler bugün kol kola verdiler. Ben inanıyorum ki Sürsürü bunlara en güzel dersi verecek” dedi.

DEMİRBAĞ: BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BİR OY VEREREK ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KARDEŞİMİZİ BELEDİYE BAŞKANI YAPACAKSINIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, Gerçekten bu soğuk havada, yağmur altında büyük bir coşkulu kalabalıkla bizleri karşıladınız. Şahin Şerifoğulları kardeşime ve Sürsürü’ye bu yakışırdı gerçekten. Başkanlık sisteminin ardından ilk mahalli seçim ve televizyonlarda takip ediyorsunuz, bütün dünyanın gözü, kulağı Türkiye’deki bu seçimlerde. Bir taraftan liderimiz, AK Parti’miz ve ülkemiz üzerinde oynana oyunlar bir taraftan içerisinde bu mihrakların uzantılarının yani 4 benzemezin, 5 benzemezin ittifak halinde karşımızda laf tuttuğu, cephe açtığı bir dönemde gerçekten yarın öbür gün sandıklara gittiğinizde inşallah başta Sürsürü’müz olmak üzere Elazığ genelinde beklentilerin üzerinde bir oy vererek Şahin Şerifoğulları kardeşimizi belediye başkanı yapacaksınız” diye ifade etti.

AĞAR: BURASI BAŞKA YERE BENZEMEZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da konuşmasında, “Sizlerin kardeşi olan Şahin Şerifoğulları adaylık sürecini tamamladı. Son güne geldik. Pazar günü Allah’ın izniyle Şahin kardeşimizi başkan yapmaya var mıyız? Peki Elazığ’daki insanlar milliyetçidir, Elazığ’daki insanlar vatanına, milletine, bayrağına bağlı insanlardır. Biz bu kirli ittifaka Pazar günü burada dur diyecek miyiz? bunlar bizi kandırabilirler mi? 340 tane PKK’lıyı listesine alan bunlara burada Elazığ’da sert bir hayır diyecek miyiz? Burası Elazığ. Burası başka yere benzemez. Buradaki vatanını, milletini seven insanlar kirli ittifakları yutmaz. Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza sahip çıkın, bizlere sahip çıkın, en önemlisi; bayrağımıza sahip çıkın. Bu bayrak hepimizin” ifadelerine yer verdi.

BALIK: BUNDAN SONRA ARTIK SÖZ MİLLETTE

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, “Aylardan beri sahadayız. Konuşulacak her şeyi söyledik. Beka dedik, vatan, millet dedik. İstikrar dedik, istikbal dedik, memleket işi gönül işi dedik. Tevazuhla, samimiyetle dedik. Ve en önemlisi Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmanın günüdür dedik. Bunların bir arada birleştiği Sayın Şahin Şerifoğulları dedi. Şarkımızda ne diyor?’büyük oyunu bozmaya var mısın’ diyor. Elazığ’ın yiğit kadınları, Elazığ’ın mert gençleri, kıymetli aziz hemşehrilerim, büyük oyunu bozmaya var mısınız? Yeniden tarih yazmaya var mısınız? Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmaya var mısınız? Ş, Şahin Şerifoğulları’nı Belediye Başkanı yapmaya var mısınız? Bundan sonra artık söz millette, söz Sürsürü Mahallesi’nde” şeklinde konuştu.

ALPAY: YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay da, “Bugün rahmet günü, buün bereket günü. Rabbim bu aziz milletin, bu ülkenin rahmetini ve bereketini attırsın. Bizi birbirimize daha fazla sevdirsin ve kardeş kılsın. Çok güzel bir kardeşimiz bayrağı teslim alıp yoluna devam edecek. Rabbim Şahin Kardeşimizin yolunu açık etsin, bahtını açık etsin. Bu aziz şehrin ve bu aziz milletin yolunu ve bahtını açık etsin. Tuzak kurmak isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Alalh sizden razı olsun. Şahin kareşimizin ilk günde yanındaydık, öncesinde de sonrasında da her an yanında olacağız, yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BULUT: BİZ ONA ÇOK İNANIYORUZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, “Maşallah Sürsürü. Helal sana. Bugün Sürsürü evladını, kardeşini, başkanını, Şahin’ini bağrına basmıştır. Allah hepinizden razı olsun.  Allah eksikliğinizi vermesin. Çok uzun bir kampanya oldu. Bugüne kadar söylenecek ne varsa, söylenecek bütün sözler aslında söylendi. Sözün tükendiği bir andayız. Bugüne kadar yapmış olduğunuz yol arkadaşlığınızdan dolayı, kardeşliğinizden dolayı, dava arkadaşlığınızdan dolayı, düzgün duruşunuzdan dlayı Allah hepinizden razı olsun. Bu süre içerisinde biz başkanımızı, başkan adayımızı, kardeşimizi size anlatmaya çalıştık. Aslında onu size anlatmaya ger yoktu. Siz evladınızı, kardeşinizi bizden daha iyi tanıyordunuz. Biz ona çok inanıyoruz. Biz başkanımıza çok güveniyoruz. Biz en az onu sizin sevdiğiniz kadar çok seviyoruz. Artık 1 gün kaldı. 1 gün sonra sizin işiniz bitecek, bizimki başlayacak” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERE HİZMET GETİRECEĞİM ALLAH’IN İZNİYLE

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “31 Mart yerel seçimlerin için artık son 2 gün. Bizler, tevazu, samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işli dieyerek kapı kapı gezdik, sokak sokak gezdik, mahalle mahalle gezdik, sizlrin elini sıkabilme adına, sizlerin gönlüne girebilme adına, sizlerin derdini dinleyebilme adına İl Başkanımızla, teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle, Bakan Yardımcılarımızla ve önceki dönem Milletvekillerimizle birlikte durmadan, yılmadan bu güne kadar koşturduk, inşallah son 2 günümüz. Bu 2 günümüzü de çok iyi bir şekilde değerlendirerek Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zaferle ayrılarak bu şehrin şehr-ül makamına oturacağım, sizlere hizmet edeceğim, sizlere hizmet getireceğim Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERE HİZMET GETİRECEĞİM

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Bizler teşkilatlarımızla iyi bir takımız, uyumlu bir ekibiz. Bugüne kadar Allah razı olsun beni yalnız bırakmadılar. Her mitingimizde her gezimizde mutlaka bizlerin yanında oldular, bana destek verdiler. Saygıdeğer Sürsürü’lüler; ben bugüne kadar sizleri mahcup edecek hiçbir iş yapmadım. Allah’ın izniyle şehrin şehr-ül emin makamına oturduktan sonra, şehrimize belediye başkanı olduktan sonra ben yine sizleri mahcup etmeyeceğim, ben sizlere hizmet getireceğim, sizler gurur duyacaksınız, sizlere hizmet getireceğim, sizler mutlu olacaksınız Allah’ın iziyle. Bizlerin yönetim anlayışının özünde adalet olacağını, dürüstlük olacağını, şeffaflık olacağını, hesap verebilirlik olacağını ve aynı zamanda sizlere en güzel hizmeti getirip sizlerin gönüllerine taht kurabilmek olacağını her fırsatta dile getirdik. Son kez Sürsürü mitinginde de dile getiriyoruz. Bütün Elazığ’a buradan sesleniyorum; adil olacağım, adaletli olacağım, dürüst olacağım, şeffaf olacağım Allah’ın izniyle” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
erol
erol - 5 yıl Önce

sevgili elazığlılar,elazığ ile ilgili şikayetlerinizi,şikayet etmenize neden olan kişiler çözemezler.bu nedenle seçimde artık bazı şeylere dur deme vaktidir.yaşam kalitenizi artırmak istiyorsanız değişim şarttır.

Değişim  ŞART
Değişim ŞART - 5 yıl Önce

Elazig pişmanlıklar şehr-i her seçim dönemin de keskelerle dolu serüvenler yaşadı.. Bir oyunuzun kiymetini degersizlestirmeden kim daha iyi hizmet yapar kim daha Elaziga vizyon katabilir işin Ehl-i kim ise oyunuzu ondan yana kullanma zamanı .. Ah etme zamani degil elim kirilaydi devri bitmistir yeni bir dönem icin sizde oyunuzu Prof.Dr. Bilal ÇOBAN 'dan yana kullanın... Çünkü siyasi konjonktür değişimi gerektiriyor... Kaldırım belediyeciligi bitmiş artik Üretken belediyecilik dönemi baslamistir..Elazığ'in son 100 yılını şekillendirecek vizyon projeler Elazığı farkli noktalara tasiyacaktir.. Oyuna gelme ELAZIG oy'unu Ehline bırak...

Değişelim
Değişelim - 5 yıl Önce

Şahin Şerifoğlu nun belediye başkanlığı yapabilecek kapasitesi asla yoktur. Seçilirse şayet şu beğenmediğiniz Mücahit Yanılmazı mumla arayacaksınız. Aklı selim düşünün artık şu ak parti sevdasına son verme vakti. Beka söylemleri maçayı kurtarma laflarıdır.

gurbetçi
gurbetçi @Değişelim - 5 yıl Önce

tüm tefececiler onu bekliyor dört gözle ne anlar o başkanlıktan salıbaba yetim çatalçeşme,kesrik aksaray ulukent yetin aynı tas aynı hamam..

MHP geliyor
MHP geliyor - 5 yıl Önce

Ak partililer tutuşmuşlar bu yerelde akp saltanatı bitecek bayrak MHP nin eline geçecek diye. Miting sürsürüdeki gibi olmaz Ahmet Aytar daki gibi olur. Sizinki mahalle toplantısı gibi. 1 Gün sonra takke düşeek kel gözükecek. Hazırlanın MHP geliyor Bilal Başkan geliyor.

gurbetçi
gurbetçi @MHP geliyor - 5 yıl Önce

hayır Allah aşkına bugune kadar sanki başka parti elazığı yönetiyor..yazık çok yazık..elazığın parlayan yıldızı hırsızlığı arsızlığı bilmeyen bilal çoban beyfendi elazığın kurtuluşu lütfen destek olun bakın elazığ tarıh yazmasa bende adamda değilim

BAŞKAN 23
BAŞKAN 23 - 5 yıl Önce

ELAZIĞ ŞAHİN BAŞKAN DEDİ.

HAZAR
HAZAR - 5 yıl Önce

ŞAHİN BAŞKAN DESTAN YAZACAK.

ELAZIĞ  23
ELAZIĞ 23 - 5 yıl Önce

ELAZIĞ CUMHURUNUN YANINDA

gurbetçi
gurbetçi @ELAZIĞ 23 - 5 yıl Önce

belli mucahit yanılmaz elazığı sattı bıraktı..mahkemece tescil edildi..hade inkar et sonrada mahkeme kararı için googleye gir belki pişman olursun..bilal çoban elazığın kurtuluş adresidir..

YUSUF
YUSUF - 5 yıl Önce

Hey MAŞALLAH BÜYÜK KATILIM OLDU

Elazığ sevdalisi
Elazığ sevdalisi @YUSUF - 5 yıl Önce

Belediye çalışanlarını niye goturdunuz ozaman butun mitingleriniz toplama

MURAT
MURAT @YUSUF - 5 yıl Önce

ŞAHİN BAŞKAN SEVDASI KATILIM YOĞUNDU


SIRADAKİ HABER

banner137