AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile buluştu.

Milletvekili Bulut’un ilk durağı Memur Sen oldu.

BULUT: İLİMİZİN MENFAATLERİNE OLAN GÜZELLİKLERDE YİNE HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ

İbrahim Bahşi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Bulut, Sivil Toplum kuruluşlarının önemine değinerek, “Bugüne kadar hep birlikte gücümüz yettiğince güzel şeylerin altına imza attık. Allah nasip ederse bu süreçte yine aynı şekilde ilimizin menfaatlerine olan güzelliklerde yine hep birlikte olacağız.” ifadelerini kullandı.

BAHŞİ: SORUNLARI ZAMAN ZAMAN KENDİSİNE İLETİYORUZ

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, üyelerimizin sorunları ve çözümü noktasında desteğini esirgemeyen Milletvekili Bulut’a teşekkür ederek, “İlimiz eğitimine, sağlık ve diğer alanlara ait sorunları zaman zaman kendisine iletiyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında da bize rehberlik edip gerekli çalışmaları yapıyor ben Memur Sen ailesi adına sayın vekilimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Milletvekili Bulut’un bir sonraki durağı ise Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Bulut ve beraberindekileri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve yönetimi karşıladı.

ALAN: “ÇÖZECEĞİNİZE DAİR BİZLERE MÜJDELER VERDİNİZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, biz talep makamız sizlerde icra makamısınız diyerek, “Bizler talep makamıyız icra makamı da sizlersiniz, geçmişte 6. Bölge teşviklerinde bizlere yaptığınız desteklerden dolayı odamız ve şahsımız adına sizlere teşekkür ediyoruz. Biz televizyon programlarımızda ilimizin sorunlarıyla ilgili küçük notlar çıkartmıştık onu da sizlere ilettik, sizde onları çözeceğinize dair bizlere müjdeler verdiniz. Odamız ve şahsımız adına sizlere teşekküre ediyoruz.” açıklamalarını kaydetti.

BULUT: “ELAZIĞ SANAYİNİN EN ÖNEMLİ KENTLERİNDEN BİRİSİ OLACAKTIR

Milletvekili Bulut da, “6. Bölgeyle buluşması Elazığ’ın sanayi kenti olmasına yol açtı. O kadar kıymetli bir şey ki bugün OSB’de 1 metrekare yer yapabileceğiniz alan kalmadı. Bunu mutlulukla söylüyorum çünkü herkes yatırımını büyüttü yeni yatırımlar geldi. Şimdi 2. OSB’yi açtık Allah nasip etti yeni yatırımcılarda yatırım yapmaya başladı. Ben eminin 2. OSB’de bitince Elazığ sanayinin en önemli kentlerinden birisi olacaktır.” açıklamalarını kaydetti.

Milletvekili Bulut’un son durağı Palu Der oldu.

ÜLGEN: “KARARIN ÇIKMASI NOKTASINDA BİZLERE YARDIMCI OLMASINI ARZ VE TALEP EDİYORUZ”

Palu Der Başkanı Fadıl Ülgen, Paluluların talep ve isteklerini ileterek, ilçede eksik olan meslek yüksekokulu ve hastane isteklerini yineleyerek, “27 yıllık hasretimiz olan Palu’da meslek yüksekokulu açılması ile ilgili konu bunu Rektörümüzle görüştük çok ciddi çalışmalar sonucunda kurulum dosyası hazırlandı. 1 Temmuz 2022 tarihinde YÖK’e gönderildi. Mutlaka siyasetçilerimizin YÖK başkanına ve yardımcılarına bu konuyu iletip YÖK Genel Kurulundan bu kararın çıkması noktasında bizlere yardımcı olmasını arz ve talep ediyoruz.” dedi.

BULUT: “PALU – KOVANCILAR DEVLET HASTANESİNİN İHALESİNİ YAPACAĞIZ”

Milletvekili Bulut, Palu ve Kovancılar için hastane ihalesini yapacaklarını söyleyerek, “Hastane önemli evet biz hastanenin biran önce yapılabilmesi için çok mücadele verdik. Aslında geçmişte hastanemizin proje ihalesi yapılmıştı ama ihale projesini yapan firma yapamayınca iptal oldu. Geçen ay bununla alakalı hem strateji başkanını hem de sağlık bakanını bir araya getirdik. Allah nasip ederse bu yıl içerisinde muhakkak ve muhakkak biz Palu – Kovancılar Devlet hastanesinin ihalesini yapacağız.” ifadelerini kullandı.